‌قیمت جهانی حبوبات و گرانی در ایران


پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن حبوبات گفت که نوسان چندانی در بازار جهانی حبوبات وجود ندارد و تنها هفته گذشته قیمت چند قلم کالا از جمله لوبیا مقداری افزایش یافت که اثر آن هم به این زودی در بازار داخل مشاهد نخواهد شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، سید عبدی افتخاری دبیر انجمن حبوبات در پاسخ به اینکه آیا قیمت حبوبات افزایش یافته است؟ گفت: در حال حاضر بازار حبوبات شرایط آرامی داشته و با نوسانات چندانی روبرو نبودیم، فقط هفته گذشته مقدار جزیی در لوبیا افزایش قیمت داشتیم که آن هم به زودی در  بازار داخل اثر نمی‌گذارد.

 
وی ادامه داد: زمانی که تجار کالایی را وارد می‌کنند در مبادی ورودی کشور کالا را می‌فروشند. در واقع نوسانات قیمتی که در بازار مشاهده می‌شود و مصرف‌کننده با آن مواجه می‌شود به واسطه‌هایی برمی‌گردد که کالا را از تجار کلان خریداری  و وارد چرخه بازار می‌کنند و نیاز است دستگاه‌های نظارتی و مربوطه به آن نظارت داشته باشند.
 
دبیر انجمن حبوبات افزود: لوبیا قرمز از قرقیزستان، لوبیا سفید از ازبکستان، لوبیا چیتی از ازبکستان و عدس از کانادا وارد کشور می‌شود.
 
به گفته وی حبوبات در شش ماهه گذشته فضای آرامی را داشته و هیچ کمبودی در حوزه حبوبات تا به امروز نداریم.
 
افتخاری در ادامه با اشاره به اینکه تخصیص ارز برای واردات در دو سه هفته گذشته کند شده‌ است، گفت: توقع ما این است که وزارت جهادکشاورزی ثبت سفارش‌ها و بانک مرکزی تخصیص ارز نیمایی را تسهیل بخشد تا چرخه واردات کالا را حفظ کنیم. تجار در صدد این هستند که مقدار کالا را تا پایان سال وارد کنند و تسهیل در روند تخصیص ارز باعث خواهد شد که در فروردین و اردیبهشت هم بازار آرام بماند.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

  

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایسنا

کد: 15123 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۵ بهمن بازدید: 1053 ساعت: 3:32 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده ۱۴۰۴ سه شنبه ۱۵ مرداد
2 قیمت محصولات لبنی دوباره افزایش یافت ۱۴۰۴ شنبه ۸ تير
3 لغو ممنوعیت فصلی واردات برنج / میانگین نیاز کشور ۳/۵ میلیون تن ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
4 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
6 کنترل قیمت با ترخیص برنج‌های وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
7 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
8 عدم صلاحیت فروشگاه‌های اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
9 استفاده هوش مصنوعی از تحلیل صدا برای تشخیص دیابت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۱ شهريور
10 کشاورزان نگران بارش باران در فصل برداشت برنج نباشند/ امسال نیازی به واردات نداریم ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
11 تجارت جایگزین سلامت در داروخانه‌ها ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  هشدار وزارت بهداشت درباره عرضه خشکبار کهنه توسط دست‌فروشان کارشناس مسوول بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی شهید ...

  از این خوشمزه تابستانی غافل نشوید سرطان در دنیا روز به روز به طور پیوسته در بین انوا...

  آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم پایگاه خبری لقمه: مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیق...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
مونسان: نوروز آغازی برای بازیابی هویت سیاسی و اتحاد مردم منطقه علی اصغر مونسان گفت: نوروز یکی از کهن ترین آیین های بشری است که هیچ آیینی و هیچ اهریمنی نتوانسته آن را نابود یا کم رنگ سازد. آیینی که دین مبین اسلام هم از در همزیستی و همدلی با آن برآمد و گره ای مبنایی و مستحکم میان آنها زده شد.
8 خطایی که موقع مسواک زدن انجام می‌دهیم مسواک را برمی‌داریم، کمی خمیردندان روی آن می‌گذاریم و مسواک زدن را شروع می‌کنیم و بسته به حال و حوصله‌مان، یک یا چند دقیقه‌ای هم مسواک می‌زنیم. اما متاسفانه در مورد این کار هم مانند هر عادت دیگری ممکن است دچار روزمرگی و در نتیجه اشتباهاتی شویم که نتیجه‌اش پوسیدگی دندان‌ها و بیماری‌های لثه است.
جای خالی نظام ارزیابی شفاف در صنعت غذا و گردشگری ایران پایگاه خبری لقمه: در سال‌هایی که ایران برای جذب گردشگر تلاش می‌کند تا چهره‌ای حرفه‌ای‌تر و مدرن‌تر از خود به جهان نشان دهد، یکی از نقاط کور این تلاش‌ها بی‌تردید نبود یک نظام استاندارد برای رده‌بندی رستوران‌ها و مراکز پذیرایی است؛ مسأله‌ای که نه تنها در کیفیت تجربه گردشگران، بلکه در رضایت خود شهروندان نیز تأثیر مستقیم دارد.