تفاهم‌نامه همکاری دانش فنی بومی شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی امضا شد


پایگاه خبری لقمه: تفاهم نامه اخذ لیسانس تولید پلی اتیلن سنگین با ظرفیت ۶۲۰ هزارتن در سال با دانش فنی بومی شرکت پژوهش و فناوری جهت احداث واحد HDPE پتروشیمی کیان توسط مهندس عبداله یاوری مدیرعامل پتروشیمی کیان و دکتر مجید دفتری مدیر پژوهش و فناوری NPC امضا شد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، طی مراسمی در آخرین روز از بیست و هفتمین نمایشگاه بین المللی نفت, گاز و پتروشیمی تفاهم نامه همکاری ارائه دانش فنی تهیه بسته طراحی فرایندی و مهندسی پایه جهت احداث یک واحد شامل دو خط پلی اتیلن سنگین فی مابین شرکت پتروشیمی کیان و شرکت پژوهش و فن آوری پتروشیمی با حضور دکتر علیرضا شاه میرزایی معاونت محترم وزیر نفت و مدیر عامل شرکت صنایع پتروشیمی و دکتر اسماعیل قنبری مدیر عامل شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان و جمع کثیری از مدیران و مسئولین شرکت ها و هلدینگ های حوزه نفت و گاز و پتروشیمی داخلی و خارجی در راستای حمایت از شرکت های دانش بنیان و اعتماد بر جوانان دانشمند کشور برگزار شد.

 
گفتنی است، مجتمع پتروشیمی کیان در سه قطعه زمین به مساحت تقریبی ۷۵ هکتار در فاز ۲ پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی و انرژی پارس جنوبی واقع در عسلویه در حال احداث می باشد.
 
براساس همین گزارش, پس از امضای تفاهم نامه مدیر عامل محترم شرکت پتروشیمی کیان جناب مهندس عبداله یاوری به ایراد سخنرانی پرداخت و اظهار داشت: ضمن عرض خیرمقدم به همه حاضرین و مدعوین در این مراسم, پتروشیمی کیان بنا دارد با استفاده از دانش فنی متخصیصن امر, واحد HD و پلی اتیلن سنگین را طی دوسال با تهیه بسته مهندسی فرایندی و مهندسی پایه راه اندازی نماید.
 
وی در ادامه از حمایت های معاون وزیر نفت جناب آقای دکتر علیرضا شاه میرزایی و مدیر عامل محترم شرکت گروه گسترش نفت و گاز پارسیان جناب آقای دکتر اسماعیل قنبری تشکر و قدردانی نمود.

 

 

خبرنگار: آزاده فضلی

 

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15208 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۱ خرداد بازدید: 1222 ساعت: 9:48 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 همایش پای کار ایران قوی برگزار شد/ مسیر اشتغال از طریق وام اشتباه است ۱۴۰۱ جمعه ۶ آبان
2 مسمومیت 35 نفر در پارک آبی مشهد ۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
3 جدیدترین تجارت علی دایی:فودکورت در یک مجتمع تجاری ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۷ آبان
4 شب رعد در رستوران لوشاتو ۱۳۹۱ جمعه ۶ بهمن
5 صنایع غذایی تبرک؛ مجتمع کشت و صنعت شهداب خراسان ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر
6 تشنگی روستائیان قم از کمبود اعتبار ۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
7 گزارش تصویری از جشنواره ملی انگور ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
8 نهمین جشنواره غذای خیریه رعد در راه است ۱۳۹۱ يکشنبه ۲۴ ارديبهشت
9 رستوران های کی اف سی در هتل ها و مجتمع های رفاهی ۱۳۹۱ شنبه ۲ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نتایج خودداری دانش‌آموزان از خوردن صبحانه چیست؟ یك متخصص تغذیه با بیان اینكه گرسنگی تنها روی حافظه...

  چرا مردان باید میوه های توت مانند مصرف کنند؟ محققان اظهار کرده اند که خوردن توت فرنگی ها، توت ...

  حبوبات، یک غذای کربوهیدرات دار خوب حبوبات همواره جزء مواد غذایی‌ای دسته بندی می شوند ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

خواص درمانی عناب خواص آنتی اكسیدان عناب همچنین به جلوگیری از سرطان كمك می كند.
دستور تهیه محلول جادویی ضدجوش تاریخ استفاده از داروهای گیاهی برای درمان بیماری‌ها به چند هزار سال پیش برمی‌گردد؛ اثربخشی بعضی از این داروهای گیاهی را علم ثابت کرده است و بعضی راهنوز نه؛ آویشن از آن گیاهانی است که این روزها دانشمندان درباره اثربخشی آن به یافته‌های جدیدی رسید‌ه‌اند.
نوشیدنی هایی برای جوان ماندن با مصرف بعضی از مواد غذایی می توان برای سال های بیشتری جوان ماند و احساس سرزندگی و نشاط کرد.
هر قرص را چه موقع باید خورد؟ بسیاری از ما مجبوریم برای پیشگیری یا درمان خود هر روز دارو بخوریم اما آیا می‌دانید هر دارویی را باید در زمان مناسبش در روز مصرف كرد؟ تحقیقات نشان داده خوردن داروها در زمان نادرست نه تنها اثر آنها را كم می‌كند بلكه در بعضی موارد ممكن است برای بدن مضر باشد. برای مثال خوردن داروهایی مانند داروی درمان آرتروز، پوكی استخوان یا سوزش معده در زمان مناسب می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی روی میزان اثر آنها داشته باشد و زمان بهبود شما را به‌طور چشمگیری كاهش دهد.