صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری از جشنواره ملی انگور
گزارش تصویری از جشنواره ملی انگور
اولین جشنواره ملی انگور استان قزوین در مجتمع فرهنگی امام علی شهر تاکستان برگزار شد.
نقل از :مهر
کد:
1699
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
بازدید:
3177
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
خوردن این میوه اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش میدهد
۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
2
تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
3
رشد 51 هزارتنی صادرات کشمش سال99 نسبت به سال زراعی قبل
۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۲ آبان
4
حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ
۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد
5
خواص شیره انگور از منظر طب سنتی
۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
6
جلوگیری از آب مروارید با مصرف انگور
۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
7
پخت شیره وباسلوق روستای هزاوه
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
8
چه افرادی باید از خوردن انگور بپرهیزند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ شهريور
9
حضور کنسرسیوم صادراتی خوشه فراوری انگور قزوین در نمایشگاه مسکو
۱۳۹۶ شنبه ۲۵ شهريور
10
آخرین بررسی های قیمت میوه و تره بار در بازار
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11
سالاد سیب زمینی و انگور، نوعی سالاد الویه است!
۱۳۹۶ يکشنبه ۸ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
اسنكهای سالم به جای تنقلات برای لاغری
بدون مایونز، بدون روغن و بدون تمام افزودنیهای خوش...
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزا...
مرکبات برای مقابله با بیماریهای مزمن
کلاً میوههای پاییزی و زمستانی سرشار از ویتامین C ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چاشنی را چاشنی كارتان كنید
مصرفکنندگان در سال ۲۰۱۲ به دنبال چه طعم و عطری در غذای خود هستند؟
کمخوابها چاق میشوند
بیخوابی خطر ابتلا به چاقی مفرط و دیابت نوع دوم را افزایش میدهد؛ به نوشته روزنامه لوفیگارو، مطالعات نشان میدهد خواب کوتاه مدت احتمال ابتلا به چاقی مفرط و دیابت را افزایش میدهد.
ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی
ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
بیسكویت را بیشتر بشناسیم
تاریخچه تولید اولین نمونههای ویفر به قرن هفتم میلادی برمیگردد. در آن زمان، مردم اروپا به خصوص هلندیها با ترکیب آرد ذرت یا گندم با کمی شکر و کره حیوانی، ویفر تهیه میکردند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است