مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:
شرایط تامین آب در تهران عادی شد


پایگاه خبری لقمه: مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: شرایط به حالت عادی برگشته و هیچ خلل و مشکلی در جریان آبرسانی در پایتخت وجود ندارد.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، «محسن اردکانی» در گفت و گویی افزود: بعد از بارش باران شدید و ریزش توده‌های عظیم سنگ که مسیر آبرسانی از سد کرج به شهرهای تهران و شهر کرج را مسدود کرده بود، اکنون این مسیر بازگشایی شد و مسیر جریان آب به سمت تصفیه خانه‌های شهر تهران و کرج برقرار است و مخازن در شهر تهران و کرج را کاملاً آبگیری کردند.
 
وی ادامه داد: شرایط ما به حالت عادی برگشته و هیچگونه خلل و مشکلی در جریان آبرسانی وجود ندارد.
 
مدیرعامل شرکت آبفای تهران درباره بروز مشکل افت فشار خاطرنشان کرد: دلیل همان ۲۰ درصدی افت فشار آب ناشی از انسداد مسیر جریان آب از سمت سد کرج به تهران بوده و کاهش تقریبا ۱۵ و ۱۶ درصدی این تاثیرات را در شهر داشتیم و توانستیم مدیریت کنیم و در نقاط پراکنده از شهر این تاثیرات را احساس می کنند.
 
اردکانی گفت: شبکه‌های در هنگام حادثه به صورت اضطرار طراحی شده بودند و اکنون به حالت عادی برگشتند، چنانچه به صورت موردی نقصانی در خدمات رسانی وجود داشته باشد ناشی از گرفتگی کنتور و یا حوادث خطوط فرعی آب و فاضلاب است.
 
وی ادامه داد: خواهش ما از شهروندان این است که با شماره‌های ۱۲۲ تماس بگیرند تا همکاران با مراجعه به در منازل، مشکل را حل کنند.
 
مدیر عامل آب و فاضلاب استان تهران گفت: تقاضای بعدی ما از شهروندان محترم شهر تهران و همچنین شهر کرج این است با صرفه جویی و کاهش مصرف خادمان خود را یاری کنند تا بتوانیم هر چه سریعتر در خطوط توزیع هم به شرایط عادی بازگردیم.
 
وی افزود: مجدداً تاکید می‌کنم که اکنون هیچگونه خلل و مشکلی در آبرسانی به مردم شهرهای کرج و تهران وجود ندارد و شرایط کاملاً به سمت عادی شدن رفته است.

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15223 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ جمعه ۲۶ خرداد بازدید: 930 ساعت: 1:14 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طعنه سنگین مجری آمریکایی به فروپاشی جهان قبل از واکنش جدی ایران! ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
2 احتمال قطع شدن آب ۵ وزارتخانه و شرکت‌های تابعه آنها ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
3 آب تهران مشکل آلودگی زیست محیطی ندارد»دلیل قطعی آب تهران ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۳ خرداد
4 تولید قطعی ۱۱.۵ میلیون تن گندم در کشور/ افزایش نرخ خرید تضمینی گندم ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
5 زمان استفاده از چاه‌های کشاورزی نباید در پیک مصرف باشد ۱۴۰۱ جمعه ۲۷ خرداد
6 افشاگری هایی از قطعی برق و نبود سوخت مایع/ ردپای قاچاق در نیروگاه ها! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
7 فعلا هیچ دارویی به عنوان داروی قطعی درمان کرونا مورد تایید سازمان غذا و دارو نیست ۱۳۹۹ پنج شنبه ۲۲ آبان
8 داروی ضد شپش سر درمان قطعی کرونا در آزمایشگاه ۱۳۹۹ يکشنبه ۱۷ فروردين
9 ایران چهارمین تولیدکننده بزرگ کیوی جهان /قرار است کیوی وارد کنیم؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۱ آبان
10 دوگانگی مدیریتی مانع تنظیم بازار محصولات کشاورزی است ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  تغذیه برای زانوها برخی مکمل‌های تغذیه‌ای ممکن است در زانو درد‌های حا...

  با مصرف مداوم گوجه فرنگی خو را در برابر سکته مغزی بیمه کنید کسانی که خون آن‌ها حاوی بالا‌ترین سطوح لیکوپن بوده...

  بهترین داروهای جهان در آشپزخانه شماست خیلی از داروهای شیمیایی را تاحدودی می‌شناسیم و می‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

برای خوردن غذاهای سالم مغزتان را تربیت کنید! متخصصان تغذیه می‌گویند: مغز را می‌توان به گونه‌ای تربیت کرد که موادغذایی سالم و با میزان کالری کمتر را به غذاهای پُرکالری ترجیح دهد.
بایدها و نبایدهای استفاده از مایكروویو ظروف پلاستیكی معمولی برای استفاده در مایكروویو مناسب نیست، چون در اثر حرارت زیاد، ساختار شیمیایی آنها تغییر می‌كند و مواد سمی وارد غذا می‌شود.
افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند ممنوعیت غذایی ندارند رئیس انجمن دیابت با بیان اینکه«نوع تغذیه افراد مبتلا به دیابت 2 بستگی به سن افراد مبتلا و وزن و فعالیت های جسمی آنها دارد.» گفت:«برای افراد دیابتی که قند کنترل شده ای دارند محدودیت غذایی داریم اما ممنوعیت غذایی نداریم.»
تخمه هندوانه با یک دنیا خاصیت هندوانه یکی از محبوب ترین میوه های تابستانی است؛ دانه های این میوه سرشار از مواد مغذی از جمله اسیدهای چرب، پروتئین های لازم و مواد معدنی فراوان است.