کدام بیماری‌ها با جراحی چاقی درمان می‌شوند؟


پایگاه خبری لقمه: رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران بااشاره به فعالیت ۱۲۶ فلوشیب جراحی چاقی در کشور، گفت: ایران در تولید علم و مقاله در حوزه جراحی چاقی و متابولیک بعد از آمریکا و چین در جایگاه سوم دنیا قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،  عبدالرضا پازوکی، در همایش تقدیر از پژوهشگران برتر حوزه جراحی چاقی و متابولیک، اظهار کرد: امروزه یکی از مؤثرترین درمان‌ها نه تنها برای چاقی بلکه بیماری‌های متابولیک از جمله فشارخون، دیابت، ناباروری و…، جراحی چاقی است.
 
وی با بیان اینکه ۱۴ نوع عمل جراحی چاقی در دنیا وجود دارد که مبدع دو نوع از این جراحی‌ها، ایرانی‌ها هستند، افزود: اولین دوره فلوشیپ جراحی درون بین و چاقی، سال ۱۳۸۴ در بیمارستان حضرت رسول (ص) برگزار شد و اکنون در شش دانشگاه کشور فلوشیپ جراحی درون بین و چاقی تربیت می‌شوند.
 
پازوکی خاطرنشان کرد: مرکز آموزش جراحی‌های درون بین دانشگاه علوم پزشکی ایران در سال ۱۳۹۲ موفق به کسب گواهی قطب علمی آموزشی جراحی‌های درون بین شد و از سال ۲۰۱۰ میلادی به عنوان عضو فدراسیون بین المللی جراحی چاقی و متابولیک شناخته می‌شود.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان اینکه ۱۲۶ فلوشیپ جراحی چاقی در کشور فعالیت دارند، افزود: ما این افتخار را داریم که متخصصان کشورمان در سال ۲۰۲۲ بعد از آمریکا و چین بیشترین فعالیت را در تولید علم و انتشار مقاله در دنیا داشته اند.
 
محمد کرمان ساروی رئیس انجمن جراحی چاقی و متابولیک ایران نیز گفت: این انجمن از سال ۲۰۱۴ فعالیت می‌کند و در حال حاضر نود و یک عضو دارد که این اعضا شامل متخصصان جراحی چاقی، غدد، تغذیه، روانپزشک، روانشناس، طب ورزشی و…، هستند.
 
وی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی ملی جراحی چاقی از سال ۲۰۰۹ میلادی ایجاد و در حال حاضر اطلاعات ۷۵ هزار و ۴۶۳ بیمار در این بانک اطلاعاتی ثبت شده، افزود: فدراسیون بین المللی چاقی (IFSO) در سال ۲۰۲۲ ثبت رسمی این بانک اطلاعاتی را پذیرفته و ایران ششمین کشوری است که به این دستاورد رسیده است.
 
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران با بیان در نشریه اختصاصی فدراسیون بین المللی چاقی ۱۵۸ مقاله از متخصصان ایرانی منتشر شده، افزود: بیش از سیصد پژوهشگر ایرانی در تولید این مقاله‌ها نقش داشته اند و از این تعداد، حدود ۳۰ مقاله با همکاری متخصصان خارجی نوشته شده اند.
 
وی خاطرنشان کرد: دانشگاه علوم پزشکی ایران، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به ترتیب بیشترین سهم تولید علم در حوزه جراحی چاقی و متابولیک را داشته اند.
 
همایش تقدیر از پژوهشگران برتر حوزه جراحی چاقی و متابولیک پنج شنبه بیست و پنجم خرداد ۱۴۰۲ در دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار شد.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15237 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 662 ساعت: 10:25 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 جلوگیری از قطع عضو مبتلایان به دیابت با یک راه حل جدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر
2 تاثیر پتاسیم در جلوگیری از فیبریلاسیون دهلیزی بعد از جراحی قلب ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
3 آیا جراحی کاهش وزن باعث افزایش طول عمر می شود؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۱ بهمن
4 کدام چاقی نیاز به جراحی دارد؟/ درمان‌های نامتعارف چاقی و اضافه وزن ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۰ دي
5 جراحی کاهش وزن ابتلا به سرطان را کاهش می‌دهد ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۲ خرداد
6 زدن این ماسک در هوای آلوده فایده ندارد/ علایم مسمومیت ۱۳۹۸ يکشنبه ۱۰ آذر
7 مراقبت در نحوه تغذیه و فعالیت روزانه چاقی را درمان می کند ۱۳۹۶ پنج شنبه ۹ آذر
8 آیا خوردن پاستیل به بازسازی غضروف کمک می کند؟ ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۶ مهر
9 چاقی از سیگار و سرطان‌ها جلو زد! ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر
10 هزینه جراحی های چاقی از یک تا 20 میلیون تومان ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۲ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از میوه عید نگهداری کنیم؟ معمولا در ایام عید مردم اقدام به خرید میوه به مقدا...

  افزایش کلسترول عامل بازگشت سرطان پروستات بعد از سرطان پوست، سرطان پروستات یکی از بیماری‌های...

  مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقرس را کاهش می‌دهد محققان اعلام کردند که مصرف منظم گیلاس خطر حمله نقر...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا در میانسالی دچار افزایش وزن می شویم؟ افزایش وزن در دوران میانسالی یک مشکل مرسوم و مبتلا، به ویژه در جامعه ی شهری است. بسیاری از افراد به موازات افزایش سن، وزن شان نیز افزایش می یابد و در نهایت ممکن است در حوالی 40 سالگی دچار چاقی و اضافه وزن گردند.
آیا خوردن میوه چربی خون را بالا می برد؟ درباره میوه‌ها پرسش‌های زیادی پرسیده می‌شود این‌که میوه و سبزی را چه زمانی از روز بخوریم که بیشترین نفع را از ویتامین‌ها و املاح معدنی آن ببریم؟ آیا هرچه بیشتر میوه بخوریم مواد مغذی بیشتری جذب بدنمان می‌شود؟ این‌که می‌گویند زیاده‌روی در مصرف میوه‌ها باعث افزایش تری‌گلیسیرید خون می‌شود صحت دارد؟ آیا می‌شود میوه و سبزی را جایگزین وعده شام کرد؟ چرا می‌گویند میوه را زود قاچ نکنید؟
بادمجان، سرشار از ویتامین بادمجان، سرشار از ویتامینیک فنجان ‏بادمجان‬ خرد شده 35 ‫‏کالری‬، 0 گرم چربی، 8 گرم کربوهیدرات، 2.5 گرم فیبر و 0.83 گرم پروتئین دارد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشک‌شده، دم‌نوش، اسانس، دم‌کرده، پودر و... امکان‌پذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که به‌طور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.