افزایش 57 درصدی صید فانوس ماهیان در هرمزگان


پایگاه خبری لقمه: معاون صید و بنادر ماهیگیری شیلات هرمزگان گفت: میزان صید فانوس ماهیان در آب های استان طی سه ماه اول امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل با 57 درصد رشد به 6 هزار و 350 تن رسید.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مسعود بارانی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران پیش بینی کرد صیادان هرمزگان امسال 35 هزار تن فانوس ماهی از آب های استان صید کنند که در مقایسه با سال گذشته 40 درصد رشد خواهد داشت.

 
وی خاطرنشان کرد: براساس برآورد مرکز تحقیقات شیلات در حال حاضر دو میلیون تن توده زنده فانوس ماهیان در آبهای دور استان هرمزگان وجود دارد که امیدوارم با توسعه ناوگان صیادی از این منابع بهره برداری شود.
 
وی گفت: این ذخایر ارزشمند که از آنها به عنوان الماس زنده دریای عمان یاد می شود در صورت برداشت نکردن توسط کشورمان در آبهای آزاد توسط کشورهای همسایه صید می شوند و یا باتوجه به اینکه طول عمر این آبزی 18 ماه است به صورت طبیعی هدر می روند.
بارانی اظهارداشت: صید فانوس ماهیان (مکیتوفیده) که ذخایر عظیم و ارزشمند آن در دریای عمان پراکنش دارند و در عمق 400-450 متری نیز یافت می شوند ، فرصت مناسبی برای حوزه اشتغال کشور است.
 
وی یاد آور شد: از این گونه در تولید آرد ماهی ( پودر ماهی) استفاده می شود و یکی از ترکیبات اصلی در تولید غذای آبزیان پرورشی است. 
براساس بررسی ‌های کارشناسان مؤسسه تحقیقات شیلات ایران، افزون بر 2 میلیون تن ذخیره فانوس ماهیان در آبهای استان وجود دارد که سالانه برداشت بین 300 تا 400 هزار تن از آن امکان دارد. 
 
در هرمزگان 28 هزار و 300 صیاد با استفاده از چهار هزار فروند شناور صیادی و با پشتیبانی 22 بندر صیادی در بیش از یکهزار و 400 کیلومتر نوار ساحلی هرمزگان مشغول به فعالیت هستند که این مهم بیانگر نقش مهم شیلات در معیشت مردم استان جدای از اشتغال ایجاد شده درحوزه آبزی پروری و صنایع است.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :ایرنا

کد: 11164 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۹ تير بازدید: 2640 ساعت: 9:37 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا می‌شود ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
2 آیا هیولای صید ترال به خلیج فارس باز می گردد؟/ صیادان خواب ندارند! ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 صید شب چراغی، زنگ خطری برای صیادان هرمزگانی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
4 دورخیز مجلس برای ممنوعیت دائمی صید ترال صنعتی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
5 مردم نمی پذیرند آب‌های خلیج فارس و دریای عمان عرصه تاخت‌وتاز چینی‌ها شود ۱۴۰۰ سه شنبه ۲ آذر
6 برای تقویت مشاغل خرد آبزی پروری و صیادی برنامه ریزی می کنیم ۱۴۰۰ يکشنبه ۳۰ آبان
7 پیگیری آیین نامه ماهی گیری مسئولانه در خوزستان ۱۴۰۰ جمعه ۲۳ مهر
8 مدیرکل صید و صیادی شیلات ایران از بیمه شدن صیادان آزادشده از چنگال دزدان دریایی خبر داد ۱۳۹۹ دوشنبه ۲۴ شهريور
9 احتمال عرضه گوشت مرغ بدون ذبح رد شد ۱۳۹۷ دوشنبه ۲۹ بهمن
10 صید ماهی خاویاری همچنان ممنوع است ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
11 صید میگو در هرمزگان ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  در ناهار کودک خود تغییر ایجاد کنید محققان توصیه می‌کنند: ناهار فرزند خود را جذاب‌تر و...

  قهوه سبز با کدام داروها تداخل دارد پایگاه خبری لقمه: مردم قهوه سبز را برای چاقی، دیاب...

  افزایش ریسک مرگ دیابتی ها با غذاهای فوق فرآوری شده پایگاه خبری لقمه: تحقیقات جدید نشان می دهد که غذاه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راز لاغری در صبحانه در هر حال لازم نیست به بهانه‌ی داشتن یک صبحانه‌ی کامل همزمان چند منبع پروتئین به همراه کره، پنیر، مربا، خامه، عسل و غیره را با هم بخورید.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقت‌گیر نبودن به غذای سنتی ترجیح می‌دهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان می‌فروشند.
نفخ؛ نشانه بیماری‌های خطرناك هر فرد در هر دم و بازدم همراه با اكسیژن و دی‌اكسید كربن، گازهای متان، هیدروژن و نیتروژن را از طریق مری وارد دستگاه گوارش خود می‌كند، به طوری كه در دستگاه گوارش ما همیشه 200 سی‌سی هوا وجود دارد.