دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟


پایگاه خبری لقمه: با پیگیری دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی و بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی، از واردات دی و منو کلسیم فسفات به دلیل وجود کالای مشابه ساخت داخل جلوگیری شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،با پیگیری دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید ملی و بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی از واردات دی و منو کلسیم فسفات به دلیل وجود کالای مشابه ساخت داخل جلوگیری شد؛ بنابراین گزارش، به دنبال طرح موضوعی از سوی انجمن تولید کنندگان دی و منو کلسیم فسفات در ایران و انتقاد از واردات دی و منو کلسیم فسفات علیرغم تولید این محصول ایرانی، دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی با همکاری بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست به این موضوع ورود کرد.

 
در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که علیرغم وجود کالای مشابه ایرانی با مجوز دامپزشکی برخی از افراد اقدام به واردات این محصولات می‌کنند که بر این اساس موضوع به جد در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفت.
 
حسب پیگیری‌های به عمل آمده به منظور حمایت از تولید داخلی و با اعلام سازمان دامپزشکی، واردات دی و منو کلسیم فسفات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.
 
علاوه بر این به منظور پیشگیری از اخلال در تولید مکمل و کنسانتره در واحدهای تولید خوراک و آسیب احتمالی به تأمین فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی، تولیدکنندگان این دو محصول متعهد به تولید کافی و با کیفیت شده و مقرر گردید همکاری‌های لازم را با مراجع ذیربط به عمل آورند که این موضوع در دستور کار بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست قرار دارد.
 
مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران: سازمان بازرسی کل کشور حامی تولیدکنندگان داخلی است.
 
محسن سعیدیان دبیر انجمن تولیدکنندگان دی و منو کلسیم فسفات ایران و مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران نیز با تقدیر و تشکر از پیگیری‌های سازمان بازرسی کل کشور گفت: تولیدکنندگان این محصولات توان تولید میزان مورد استفاده در کشور را دارند بر این اساس هیچ نگرانی از بابت کمبود آن وجود ندارد.
 
وی با اشاره به حمایت‌های سازمان بازرسی کل کشور از تولید داخلی یادآور شد که اگر این پیگیری‌های سازمان بازرسی نبود تعداد بیش از ۶۰ واحد تولیدکننده دی و منو کلسیم فسفات در ایران با مشکلات زیادی رو به رو می‌شدند همانگونه که قبل از ورود سازمان بازرسی اینگونه بوده است.
 
مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران گفت: سازمان بازرسی کل کشور حامی تولیدکنندگان داخلی است و این جای تقدیر و تشکر دارد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15494 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 775 ساعت: 12:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 «کروچنده» زیر دندان کاربران؛ فرهنگستان دوباره سوژه شد ۱۴۰۴ دوشنبه ۱۱ شهريور
2 چای ماچا و تغییرات در برنامه صبحگاهی شبکه سه ۱۴۰۴ شنبه ۲ شهريور
3 پرآبی ایران‌ یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب ۱۴۰۴ جمعه ۲۵ مرداد
4 عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۷ مرداد
5 برداشت ۶ هزار تن نخود از دیم‌زارهای هشترود ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
6 توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان ۱۴۰۴ يکشنبه ۱۳ مرداد
7 قیمت نان‌ تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
8 حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد ۱۴۰۴ پنج شنبه ۱۰ مرداد
9 کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
10 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
11 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ارتباط مصرف چای با پوکی استخوان پایگاه خبری لقمه: تــراكم معــدنی اســتخوان در ارز...

  چه نوع روغن زیتونی بخریم؟ روغن زیتون به دلیل دارا بودن چربی‌های غیراشباع، سا...

  خواص سرکه بالزامیک سرکه بالزامیک چند سالی است در کشور ما محبوبیت یافت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

راهنمای خرید گردو/گردوی ایرانی یا خارجی؟ پایگاه خبری لقمه: در این مقاله به نکاتی پرداختیم که قبل از خرید گردو باید مد نظر داشته باشید.
آیا خواص سبزی ها با طبخ از بین می رود؟ یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان اینکه:«برخی از اجزای غذایی و مواد مغذی سبزی ها مثل ویتامین های محلول در آب و ویتامین C نسبت به حرارت و محیط قلیایی بسیار حساس بوده و حرارت می تواند به درجاتی خواص آن را از بین ببرد.» تاکید کرد:«برای حفظ ویتامین C سبزی ها به هنگام پخت، سبزی را به ناگهان در آب جوش بریزید.»
چرا بستنی برای کودکان واجب است؟ تابستان تمام شده و بستنی، این خوراکی خوشمزه و پرطرفدار تابستانی، کم‌کم از سبد خرید خانواده‌ها کنار می‌رود اما آیا کنار گذاشتن بستنی درست است؟
شخصیت خود را با مواد غذایی شکل دهید یافته های جدید علمی دانشمندان نشان می دهند که مواد غذایی می توانند در دستگاه گوارش واکنش هایی ایجاد کنند که باعث تغییرات روحی در انسان می شود و بر شخصیت انسان تاثیر می گذارد .