دلیل ممنوعیت واردات دی و منو کلسیم فسفات چیست؟


پایگاه خبری لقمه: با پیگیری دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی و بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی، از واردات دی و منو کلسیم فسفات به دلیل وجود کالای مشابه ساخت داخل جلوگیری شد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه،با پیگیری دفتر حمایت از سرمایه‌گذاری و تولید ملی و بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست سازمان بازرسی از واردات دی و منو کلسیم فسفات به دلیل وجود کالای مشابه ساخت داخل جلوگیری شد؛ بنابراین گزارش، به دنبال طرح موضوعی از سوی انجمن تولید کنندگان دی و منو کلسیم فسفات در ایران و انتقاد از واردات دی و منو کلسیم فسفات علیرغم تولید این محصول ایرانی، دفتر حمایت از سرمایه گذاری و تولید ملی با همکاری بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست به این موضوع ورود کرد.

 
در بررسی‌های به عمل آمده مشخص شد که علیرغم وجود کالای مشابه ایرانی با مجوز دامپزشکی برخی از افراد اقدام به واردات این محصولات می‌کنند که بر این اساس موضوع به جد در دستور کار سازمان بازرسی کل کشور قرار گرفت.
 
حسب پیگیری‌های به عمل آمده به منظور حمایت از تولید داخلی و با اعلام سازمان دامپزشکی، واردات دی و منو کلسیم فسفات تا اطلاع ثانوی ممنوع شد.
 
علاوه بر این به منظور پیشگیری از اخلال در تولید مکمل و کنسانتره در واحدهای تولید خوراک و آسیب احتمالی به تأمین فرآورده‌های غذایی با منشأ دامی، تولیدکنندگان این دو محصول متعهد به تولید کافی و با کیفیت شده و مقرر گردید همکاری‌های لازم را با مراجع ذیربط به عمل آورند که این موضوع در دستور کار بازرسی امور جهاد کشاورزی و محیط زیست قرار دارد.
 
مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران: سازمان بازرسی کل کشور حامی تولیدکنندگان داخلی است.
 
محسن سعیدیان دبیر انجمن تولیدکنندگان دی و منو کلسیم فسفات ایران و مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران نیز با تقدیر و تشکر از پیگیری‌های سازمان بازرسی کل کشور گفت: تولیدکنندگان این محصولات توان تولید میزان مورد استفاده در کشور را دارند بر این اساس هیچ نگرانی از بابت کمبود آن وجود ندارد.
 
وی با اشاره به حمایت‌های سازمان بازرسی کل کشور از تولید داخلی یادآور شد که اگر این پیگیری‌های سازمان بازرسی نبود تعداد بیش از ۶۰ واحد تولیدکننده دی و منو کلسیم فسفات در ایران با مشکلات زیادی رو به رو می‌شدند همانگونه که قبل از ورود سازمان بازرسی اینگونه بوده است.
 
مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی فسفر ایران گفت: سازمان بازرسی کل کشور حامی تولیدکنندگان داخلی است و این جای تقدیر و تشکر دارد.

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :مهر

کد: 15494 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند بازدید: 132 ساعت: 12:14 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار می‌آید ۱۴۰۳ يکشنبه ۲ ارديبهشت
2 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
3 ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بی‌مانند است ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۸ اسفند
4 برخورد قاونی با گران‌فروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
6 نرخ آجیل چهارشنبه سوری اعلام شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
7 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
8 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
9 آموزش کامل تهیه کباب لقمه در منزل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
10 سه واریزی مهم که باید تا پایان سال منتظرشان باشیم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:  
پست الکترونیکی:  
نظر شما:  
کد امنیتی:

 


نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :  
 

  سبزی‌ها با این روشها خوشمزه‌تر می‌شوند از ویژگی‌های یک رژیم غذایی سالم این است که در آن ا...

  خطر پاستیل برای دندان کودکان پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...

  مصرف مایعات در زمستان چقدر مهم است؟ در فصل زمستان نیز مصرف مقادیر کافی آب و مایعات را ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
ارتباط آلودگی هوا با چاقی و کلسترول بالا چیست؟ پایگاه خبری لقمه: به گفته محققان، قرار گرفتن در معرض آلاینده ها موجب اضافه وزن می‌شود و کلسترول بالا و تری گلیسیرید را افزایش می‌دهد.
بخور نخورهای 20 تا 120 سالگی (1) با ما باشید تا بگوییم بدنمان در هر سن و سالی بیشتر به چه مواد غذایی و ویتامین‌هایی نیاز دارد تا سالم و سرحال باشد.
خاصیت‌هایی كه پاستیل ندارد پاستیل از تنقلاتی است كه با شكل‌های متنوع و رنگ‌های فریبنده، بزرگ و كوچك را به خود جذب كرده و گرچه برخی انواع آن طعم خوبی ندارد، اما بافت كش‌سان منحصربه‌فرد آن در زمان جویدن چنان احساس مطلوبی در مصرف‌كننده ایجاد می‌كند كه در همه جنس‌های این محصول نظیر ژله و مارشمالو (نوعی آبنبات اسفنجی) نمی‌توان یافت و این همان عامل اصلی پرطرفدار شدن پاستیل است اما باید بدانیم این قبیل ویژگی‌ها نمی‌تواند دلیل مغذی بودن این محصول باشد.