تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ


پایگاه خبری لقمه: روابط عمومی سازمان غذا و دارو، در واکنش به ماجرای پنیرهای لاکچری که با شیر الاغ تولید می‌شود، توضیحاتی داد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه، روابط عمومی سازمان غذا و دارو در خصوص ادعای مطرح شده در خصوص پنیرهای گران قیمت تولید شده از شیر الاغ توضیح داد.
 
روابط عمومی سازمان غذا و دارو با تاکید بر اینکه ادعای مطرح شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر تهیه پنیرهای گران‌قیمت از شیر الاغ در کشور مستند نیست، از رسانه‌ها خواست قبل از پرداختن به موضوعات چالش برانگیز، از حوزه‌های تخصصی مرتبط، صحت و سقم موضوع را بررسی کنند.
 
روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده از اداره کل فراورده‌های غذایی، به رغم تنوع در تولید انواع و اقسام پنیرهای پاستوریزه با کیفیت بالای جهانی، هیچ مجوزی مبنی بر تولید پنیر از شیر الاغ حتی با ادعای درمانی از این حوزه صادر نشده و موضوع از اساس باطل بوده و ممکن است بر مبنای یک بی دقتی در نگارش از سوی منبع نخست خبر باشد.
 

خبرنگار: آزاده فضلی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15538 تاریخ نشر: ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد بازدید: 616 ساعت: 5:46 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزه‌گر ۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
3 طرز تهیه بیسکویت پنیری ۱۳۹۶ شنبه ۲۵ آذر
4 ارتباط مصرف روزانه پنیر با حملات قلبی ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ آذر
5 نکاتی برای درست کردن لازانیا در روش های مختلف ۱۳۹۶ يکشنبه ۱۲ آذر
6 پاستای هویج و پنیر ریکوتا ۱۳۹۶ چهارشنبه ۸ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 طرز تهیه نان پوآچای ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
9 بهترین غذاهای ضد سلولیت را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۲ آبان
10 طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  هله‌ هوله‌ خوری و بلوغ زودرس در دختران متخصصان در یک بررسی جدید دریافته‌اند که هله‌ هوله ...

  آیا جمعه ها چاق می شویم؟ ایام تعطیل فرصتی است که خانواده ها دور هم جمع می ش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

گوشت قرمز را تا چه حدی باید بپزیم؟ اصولا ما ایرانی‌ها عادت داریم غذا را بیش از آنچه نیاز است، حرارت دهیم و بپزیم و از غذاهای به اصطلاح جا‌افتاده بیشتر خوش‌مان می‌آید!
آشپزی از هیات تا پروژه های سینمایی پایگاه خبری لقمه: زندگی خصوصی بازیگران، سلایق و روابط‌شان همیشه برای مردم جذاب بوده. آنها دوست دارند بدانند بازیگر مورد علاقه‌شان چه لباسی می‌پوشد، از کدام فروشگاه می‌خرد، چه عطری می‌زند، به چه برند و مارکی گرایش دارد، پاتوقش کجاست و برای این‌که غذا بخورد، عموما به چه رستورانی می‌رود.
بخور و نخورهای ورزشی رژیم غذایی و رعایت موادی که در طول روز خورده می‌شود، در همه افراد، بویژه ورزشکاران، از اهمیت بالایی برخوردار است و نقش تعیین‌کننده‌ای در روند فعالیت ورزشی آنها دارد.
حجت الله ایوبی: نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است پایگاه خبری لقمه: حجت الله ایوبی گفت: جشن نوروز جشن نیکی هاست و جشنواره رنگ، ما از دیار رنگیم و گرمی و آفتاب، چه زیبا گفت مختومقلی که نوروز سفره رنگین الهی بر زمین است و رنگ کجا و دشنه و جنگ کجا؟