طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر


پایگاه خبری لقمه: شاید خیلی از ما، کرپ رو به عنوان صبحانه یا عصرونه بشناسیم، ولی جالبه بدونین این نان لطیف و نرم و خوشمزه، فقط برای صبحانه کاربرد نداره و میشه باهاش چندین مدل شیرینی و غذای باحال و هیجان انگیز درست کرد.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، مثل همین کرپ ژامبون و پنیر! در واقع میشه گفت این غذا هم مثل کسرول ها داخل ظرف تهیه اش، سرو هم میشه و از اون غذا هاست که جون میده برای مهمونی های بی دردسر. اگر علاقه مند شدین با طرز تهیه اش هم آشنا بشین، در ادامه با ما همراه باشین.

طرز تهیه کرپ ژامبون و پنیر
 
مواد لازم:
 
    آرد 1 پیمانه
    تخم مرغ 2 عدد
    شیر 1 و 1/2 پیمانه
    نمک 1 قاشق چای‌خوری
    روغن مایع یا کره آب شده 2 قاشق غذاخوری
    ژامبون خرد شده 250 گرم
    سیر ساطوری شده 2_3 حبه
    پیاز نگینی خرد شده 1 عدد کوچک
    فلفل دلمه ای رنگی و نگینی خرد شده 1/2 پیمانه
    قارچ خرد شده 1 و 1/2 پیمانه
    سس بشامل 1 پیمانه
    پنیر موزارلا یا گودا رنده شده 1 پیمانه
 
 
 طرز تهیه :
 
همونطور که میدونین، کرپی که برای صبحانه تهیه میشه با کمی شکر شیرین میشه، اما کرپی که قراره امروز باهاش این غذا رو درست کنیم، نباید شیرین باشه و به جای شکر از نمک استفاده می کنیم. اگر مجدداً دوست دارین با طرز تهیه کرپ آشنا بشین، این آموزش رو دنبال کنید.
 
برای شروع کار، ابتدا باید کرپ ها رو درست کنیم به صورتی که آرد و نمک رو با هم مخلوط می کنیم و از الک رد می کنیم، تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف میشکنیم و با همزن دستی خوب می زنیم تا از حرارت حالت لختی در بیاد، بعد بهش شیر و روغن مایع یا کره آب شده رو اضافه میکنیم و بالاخره مخلوط آرد و نمک رو باهاش مخلوط می کنیم تا محصول حاصل شده مثل ماست روان بشه. حالا یک تابه متوسط رو انتخاب میکنیم و روی حرارت متوسط اجازه میدیم داغ بشه، با کمک یک ملاقه مقداری از مایع رو داخل تابه میریزیم، بعد از چند ثانیه کرپ خودش رو میگیره، حالا اون رو برمیگردونیم و اجاره میدیم طرف دوم هم کمی طلایی بشه.
به همین صورت همه کرپ ها رو آماده می کنیم و کنار میذاریم تا خنک بشن.
 
حالا برای تهیه فیلینگ میانی ابتدا پیاز رو داخل کمی روغن تفت می دیم تا سبک و شفاف بشه.
بعد فلفل دلمه ای نگینی خرد شده رو اضافه میکنیم، برای زیباتر شدن اون از مدل رنگیش استفاده می کنیم. پیاز و فلفل رو یه تفت کوچیک میدیم ولی نه در اون حدی که رنگ فلفل ها عوض بشه.
اضافه کردن فلفل دلمه ای نگینی خرد شده
 
بعد سیر ساطوری شده رو اضافه میکنیم، تفت میدیم تا عطر خوش سیر بلند بشه.
 
حالا نوبت اضافه کردن ژامبون ها میرسه، طعم ژامبون هم بستگی به سلیقه خودتون داره. ژامبون رو هم با بقیه مواد مخلوط می کنیم و چند دقیقه ای تفت می دیم تا مزه مواد به همدیگه بره. زیر شعله رو خاموش می کنیم و صبر می کنیم کمی خنک بشه. تو این زمان می تونیم سس بشامل رو آماده کنیم.
 
مرحله بعد، پیچیدن کرپ هاست، به این صورت که مقدار مناسبی از فیلینگ رو وسط یک کرپ می ریزیم.
 
لبه های دو طرف کرپ رو روی همدیگه قرار می دیم.
و بعد دو طرف باقی مانده رو روی هم بر میگردونیم. بقچه های آماده شده رو از طرفی که تا زدیم، کنار همدیگه داخل ظرف مورد نظر میچینیم.
 
حالا سس بشامل یا سفید رو با کمی فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا طعم دارش کردیم، روی بقچه های کرپ می ریزیم و بعد به صورت یکنواخت روی کرپ ها پخشش می کنیم.
و نهایتاً، با پنیر موزارلا یا گودا روی سس رو می پوشونیم. مثل همیشه پنیر بیشتر، خوشمزه تر! پس اگه نگران کالری نیستین، از ریختن پنیر مازاد، غافل نشین!
 
حالا ظرف رو داخل فری که از قبل گرم شده قرار میدیم و با درجه حرارت 180 سانتیگراد، برای حدوداً 20 دقیقه اجازه پخت میدیم و بعد 5 دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی پنیر هم برشته بشه. بعد از این زمان هم قابل سرو و نوش جان کردن هست. برای اینکه راحت تر سرو بشه، اجازه میدیم تا کمی خنک بشه و بعد سرو می کنیم.
شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

نقل از :دونفره

کد: 12153 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ يکشنبه ۲۳ مهر بازدید: 3161 ساعت: 3:54 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خواص و طرز تهیه بهترین نوشیدنی برای رفع عطش تابستانی ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير
2 روش پخت نان ساده در خانه | فقط با چند ماده ساده نان سیر بپزید | طرز تهیه نان موزی ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۳ تير
3 طرز تهیه شربت گل محمدی ۱۴۰۲ جمعه ۲۵ فروردين
4 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
5 طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
6 طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
7 این نوشیدنی شما را از عطش در ماه رمضان می رهاند+طرز تهیه ۱۴۰۱ دوشنبه ۵ ارديبهشت
8 ادویه مخصوص ماهی سرخ کرده چیست/ طرز تهیه ادویه ماهی ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۳ آبان
9 طرز تهیه شیرینی مرنگ خانگی ۱۴۰۰ دوشنبه ۱۷ آبان
10 طرز تهیه سیب زمینی آکاردئونی ۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
11 طرز تهیه صبحانه هندی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  پیتزا و ساندویچ اختلال خواب می‌آورند یک روانپزشک گفت: مصرف غذاهای محرک، فلفل‌دار، فست‌ف...

  توصیه‌های درست و غلط لاغری را تشخیص دهید لاغر شدن آن قدرها هم سخت نیست. کمی اراده می‌خواهد ...

  واقعیت‌هایی تلخ در مورد چای شیرین درست است که چای شیرین در وعده صبحانه مزه خوب و دلچ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

پس‌لرزه‌‌های تغییر موقتی نرخ دلار بر سبد مصرفی خانوار بعد از نوسانات نرخ دلار و ایجاد نگرانی مبنی بر افزایش قیمت کالاها، مصرف‌کنندگان باز هم برای تامین برخی کالاهای خود به بازار مراجعه کرده و همین امر، تولیدکنندگان را منجر به بروز رفتار دوگانه کرده است.
چگونه در رژیم گرفتن شکست نخورید؟ رژیم‌هایی که کالری اندکی دارند، در کوتاه مدت باعث کاهش وزن می‌شوند؛ ولی، در طولانی مدت حفظ آن‌ها مشکل است.
کجا غذا بخوریم، کجا غذا نخوریم بیشتر متخصصان فیزیولوژی معتقدند لذت غذاخوردن، یکی از بزرگ‌ترین لذت‌های زندگی است اما بسیاری از افراد به‌راحتی از این لذت می‌گذرند و نمی‌دانند که می‌توانند با رعایت چند نکته بسیار ساده اما کاربردی، غذا خوردن را برای خود و سایر اعضای خانواده‌شان، به یک تفریح بزرگ تبدیل کنند.
چرا یکباره برخی غذاها را هوس می کنید؟ با این که مانند معمول غذا خورده بودم اما هوس کردم شکلات و کمی سیب زمینی بخورم. شنیدم که متخصصان میگن بین احساس گرسنگی و هوس ناگهانی تفاوت است.