با وجود شرایط سخت آب و هوایی؛
آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شد


پایگاه خبری لقمه: بخشدار ویژه خارگ از تأمین و انتقال آرد نانوایی‌ها با وجود شرایط سخت آب و هوایی خبر داد و گفت: آرد مورد نیاز نانوایی‌های جزیره خارگ تامین شده است.

 به گزارش پایگاه خبری لقمه، محمدرضا دشتی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: طی هفته گذشته به دلیل اخطاریه هواشناسی، اداره کل هواشناسی استان بوشهر ترددهای دریایی منتهی به جزیره خارگ کنسل شد.
 
وی افزود: با هم افزایی صورت گرفته لحظاتی پیش ۴۰۰ کیسه آرد برای تأمین نان وارد جزیره خارگ شد.
 
بخشدار ویژه خارگ تصریح کرد: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی جزیره خارگ و نیاز مستمر به وجود آرد مصرفی برای طبخ نان مورد نیاز اهالی و شاغلین در شرکت‌های مستقر در جزیره و همچنین نظارت‌های مستمری که صورت می‌گیرد، انتظار می‌رود اداره کل جهاد کشاورزی استان بوشهر نگاه ویژه‌ای به تأمین آرد و تخصیص سهمیه برای شرایط بحرانی جزیره خارگ داشته باشد.
 
دشتی زاده خاطر نشان کرد: نانوایی‌های مستقر در جزیره خارگ می‌بایست با قید فوریت دستورالعمل‌های ابلاغی در زمینه تخصیص آرد مصرفی نانوایی‌ها و همچنین ثبت نام در سامانه‌های مذکور را به عمل آورند.
 
بخشدار ویژه خارگ گفت: از هم افزایی و همگرایی، عملیات عمومی، اداره بندر و دریانوردی خارگ، شرکت پایانه‌ی نفتی خارگ و شرکت نفت فلات قاره که بیشترین سهم همکاری را در انتقال آرد به جزیره در این شرایط بحرانی داشتند کمال تشکر را داریم.
 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 15235 تاریخ نشر: ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد بازدید: 1101 ساعت: 10:13 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تنبیه ۱۳۰ نانوایی متخلف ۱۴۰۴ دوشنبه ۳ تير
2 سنگک و بربری یا نان صنعتی، کدام بدرد بخورترند؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۸ آبان
3 ضربه اطلاعات سپاه به شبکه انحراف و اخلال کلان آرد در ورامین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4 مصرف نمک در پخت نان صدای وزارت بهداشت را هم درآورد/خطر ابتلا به دیابت با مصرف نمک زیاد ۱۴۰۲ جمعه ۶ بهمن
5 یارانه گندم و نان و مسئله محدودیت فروش نان ۱۴۰۲ شنبه ۳۰ دي
6 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
7 چگ.نه 1.5 میلیون تن‌ آرد یارانه‌ای در کشور صرفه‌جویی شد؟ ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
8 آرد کامل نداریم/ سوءاستفاده و دروغ تجاری! ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
9 آغاز طرح نظارت بر آرد و نان نانوایی ها ۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
10 کیفیت نان‌ها به نوع آرد بر می‌گردد نه کیفیت گندم! ۱۴۰۲ يکشنبه ۱۲ شهريور
11 مزایا و معایب نان حاوی آرد کامل/ درمان چاقی با نان کامل ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۵ تير


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بارداری زمان مناسبی برای رژیم لاغری نیست بسیاری از خانم‌ها به ویژه آنهایی که چند قلو باردار...

  مضرات غذاهای چرب و شور برای دانش‌آموزان مصرف میان وعده و غذاهای شور بین دانش آموزان نه تنه...

  مزایای استفاده از گیاهان معطر در برنامه غذایی افزودن گیاهان معطر به غذاها می‌تواند به حفظ وزن طب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
حدود 35 درصد از مطالبات کشاورزان به ازای فروش چغندرقند به کارخانه‌ها پرداخت شد پایگاه خبری لقمه: دبیر انجمن صنفی کارخانه‌های قند و شکر با بیان اینکه ۶۵ درصد از مطالبات چغندرکاران پرداخت نشده است، گفت: در صورت دریافت ۲۰۰ میلیارد تومان طلب صنایع از دولت، مطالبات معوق کشاورزان پرداخت می‌شود.
چگونه خواص ضدسرطانی سبزیجات را حفظ کنیم؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یک مطالعه جدید تاکید کردند شیوه پخت کلم بروکلی و سبزیجات مشابه آن در حفظ خواص ضدسرطانی آنها تاثیر قابل توجهی دارد.
وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان + علائم بیماری پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت اخرین وضعیت شیوع آبله میمون در ایران و جهان را تشریح کرد.