دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست


دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان گفت: دست کارخانه‌های فرآورده گوشتی اصفهان برای تولید دوباره خمیر مرغ باز نیست، بلکه تنها بازنگری دوباره به تولید خمیر مرغ در دستور کار استانداری اصفهان قرار گرفت.

لقمه: کمال حیدری درگفتگویی اظهار کرد: بنا به درخواست کارخانه‌های فراورده‌های گوشتی بر نظارت دوباره بر کیفیت تولید خمیر مرغ و استفاده از دستگاه‌های بادر این کارخانجات، این مسئله در دستور کار کارگروه سلامت اصفهان قرار گرفت.

وی بیان کرد: در کارگروه سلامت تیرماه اصفهان، معاون سیاسی و امنیتی استانداری با توجه به درخواست دوباره صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان مبنی بر نظارت بر تولید خمیر مرغ در این کارخانه‌ها، پیشنهاد بررسی دوباره و تأمل بر این موضوع را دادند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: مطرح کردن این موضوع در کارگروه سلامت به دلیل اعتراض صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان به استاندار به عنوان یک مقام استانی بود.

وی در پاسخ به اینکه چرا موضوع خمیر مرغ پس از بررسی کارشناسی چند ساله در کشور و اصفهان و ممنوعیت تولید آن در کارخانه‌های بار دیگر در کارگروه سلامت اصفهان مطرح شد، تاکید کرد: بررسی دوباره این موضوع به مثابه همان است که وقتی رای دادگاه در مورد یک مسئله‌ای صادر و شخص به نتیجه شکایت دارد، آن رای برای بار دیگر در واحد تجدید نظر مطرح می‌شود.

حیدری با بیان اینکه هنوز نتیجه بررسی‌ها مشخص نشده است، ادامه داد: در مصوبه کارگروه سلامت تیرماه استانداری اصفهان مصوبه‌ای در ارتباط با اینکه دست کارخانه‌های اصفهان برای تولید خمیر مرغ باز است، وجود ندارد، زیرا تنها در حد طرح موضوع و خواستار نگاهی دوباره به وضعیت کارخانه‌های اصفهان بود و نتیجه‌ای مشخص نشد.

وی اضافه کرد: تمام صحبت صاحبان کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان این بود که چرا موضوع تولید خمیر مرغ به همان روند گذشته در کل کشور صورت می‌گیرد، اما کسی برخورد نمی‌کند و تنها در اصفهان نظارت این چنینی وجود دارد.

دبیر کارگروه سلامت استانداری اصفهان در پاسخ به این شبهه در مورد کارخانه‌های فرآورده‌های گوشتی اصفهان گفت: عدم برخورد جدی مسئولان سایر استان‌ها با موضوع تولید خمیر مرغ دلیل بر نبود نظارت بر این مسئله در اصفهان نیست و همان‌طور که اصفهان پیشتاز در امر یخ بهداشتی و بسته‌بندی مرغ و تولید ظروف گیاهی است، در این حوزه هم تنها برای سلامتی مردم دست به یک‌سری از اقداماتی بهداشتی زده است.

وی افزود: صاحبان کارخانجات اصفهان مدعی سلامت فراورده‌های گوشتی شدند و درخواست بازنگری دوباره به مصوبه ممنوعیت خمیر مرغ در این کارخانه‌ها از سوی استانداری شدند.


نقل از :فارس

کد: 1623 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۲۴ شهريور بازدید: 2599 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
3 مکمل های ماهواره‌ای قابل مصرفند؟ ۱۴۰۳ جمعه ۱ تير
4 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
5 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
6 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
7 یک تن قارچ فاسد در تولیدی سوسیس و کالباس کشف شد ۱۴۰۲ شنبه ۳ تير
8 درست و غلط موضوع استفاده از دستمال کاغذی در سرشیرهای سنتی! ۱۳۹۶ دوشنبه ۱۵ آبان
9 اسامی فرآورده های غذایی غیر مجاز اعلام شد ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
10 بازار ۱۵هزار میلیارد تومانی گوشت قرمز/سرمایه گذاران انگیزه ندارند ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
11 ابطال پروانه استاندارد ۱۲ فراورده غذایی ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کمبود این ویتامین با خطر مرگ همراه است این ویتامین حیاتی به ویتامین آفتاب نیز معروف است.

  کله پاچه بخوریم یا نه؟ مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسر...

  مواد غذایی ضد فراموشی کدامند؟ خیلی‌ها به محض این‌ که نکته‌ای را فراموش یا وسایل‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

طرز تهیه و خواص گلاب/چه کسانی نباید گلاب بخورند از قدیم گلاب برای مردم خواص دارویی داشت اما امروزه گلاب هم در غذا و هم در طب پزشکی و طب سنتی به کار می رود حالا با ما همراه باشید تا از فواید مصرف گلاب بگوییم.
با آشپــزی هم می توان ثروتمند شد لقمه: دنیای آشپزی با عطرها و رنگ‌هایش هر كسی را می‌تواند به سوی خود جلب كند. شاید كمی دور از ذهن باشد كه آشپزی به عنوان یك حرفه، راهی برای ثروتمند شدن باشد اما در دنیای خوش طعم آشپزی، این اتفاق به كرات افتاده است.
چگونه با زیره لاغر شویم مصرف بیش از حد کالری عامل اصلی چاقی است و زیره می‌تواند با خاصیت شکستن مولکول چربی و پیشگیری از ترشح برخی هورمون‌ها سبب کاهش وزن شود.
6 اشتباه رایج درباره لاغر شدن شما هم جزو کسانی هستید که می‌خواهند با روش‌هایی مانند شام نخوردن یا ورزش کردن بیش از حد و سنگین لاغر شوند؟ از اینکه نتیجه نمی‌گیرید تعجب می‌کنید؟ تعجبی ندارد چون راه را کاملا اشتباه می‌روید.