اولین اسپری خوراكی میكروب‌كش برای مقابله با آنفلوآنزا


متخصصان علوم پزشكی در آمریكا موفق به تولید یك اسپری جدید خوراكی و ضدعفونی‌كننده شده‌اند كه ظاهرا می‌تواند 99.9 درصد از میكروب‌های هوازی عفونی را نابود كند.

به گزارش لقمه، این افشانه که Halo Oral Antiseptic نام دارد ، به بازار عرضه شده و ۹۹٫۹ درصد در از بین بردن میکروب های عفونت زا موجود در هوا، موثر است.
دکتر فرانک اسپر، متخصص بیماری های عفونی در بیمارستان کودکان رین بو در آمریکا و یکی از مجریان این طرح گفت: بیماری های دستگاه تنفسی مهمترین عامل مشکلات و مرگ و میر در سراسر جهان هستند.

وی افزود: هنوز پیشرفت های محدودی در زمینه پیشگیری از عفونت های ویروسی تنفسی صورت گرفته است. Halo در پیشگیری از بیماری ناشی از ویروس و میکروب های موجود در هوا مانند آنفلوانزا، منحصر به فرد عمل می کند.

این پژوهشگران با استفاده از گلیسیرین و صمغ زانتان به عنوان یک مانع میکروبی در ترکیب با ستیل پیریدینیوم کلراید(CPC) به عنوان یک طیف گسترده ضد عفونی برای مبارزه با بیماری های تنفسی استفاده کردند.

آنها از ویروس H1N1 برای نشان دادن تاثیر محافظتی این افشانه استفاده کردند.

ترکیب گلیسیرین و صمغ زانتان مانع از ورود میکروب و ویروس های بیماری زا به سیستم بدنی بیمار می شود و در صورت ورود عوامل بیمار زا به بدن، (CPC ) آنها را از بین می برد.

نتایج این تحقیقات نشان داد اثر حفاظتی سه پاف Halo که را در دهان افشانه می شود تا شش ساعت باقی می ماند و هوای تنفس شده توسط فرد طی این مدت پاکسازی می شود، حتی وقتی فرد غذا یا نوشیدنی می خورد.

برخلاف دیگر داروها که از سیستم ایمنی در برابر بیماری، پشتیبانی و یا سطوح بدن یا دستها را از عوامل بیماری زا حفاظت می کنند، Halo نخستین و تنها محصولی از این دست است که مانع از ورود میکروب و ویروس های بیماری زا موجود در هوا به بدن می شود.


نقل از :مهر

کد: 1639 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۵ شهريور بازدید: 2815 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 بایدها و نبایدهای اهدای‌خون ۱۴۰۴ يکشنبه ۸ ارديبهشت
2 «آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
3 جولان بیماری‌های ویروسی در پاییز/ مراقب مهر و آبان باشید ۱۴۰۳ جمعه ۶ مهر
4 شیرمادر واکسن زده از نوزاد در مقابل کووید ۱۹ محافظت می کند ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
5 آشنایی با ویروس جدید کرونا/ پیک کرونا چه زمانی آغاز می شود؟ ۱۴۰۱ شنبه ۱۰ دي
6 کمبود آنتی بیوتیک و داروهای ضدویروسی در فصل سرد سال ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۵ آذر
7 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
8 احتمال انتقال آبله میمونی از طریق هوا وجود دارد ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
9 «اومیکرون پنهان» به سرعت در حال گسترش است ۱۴۰۰ دوشنبه ۲ اسفند
10 ۵ تکنیک بازاریابی ویروسی ۱۴۰۰ يکشنبه ۹ آبان
11 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مصرف مواد قندی را در دوران پیش دبستانی محدود کنید کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان...

  16 پیشنهاد برای صبحانه از آنجایی كه صبحانه اولین وعده غذایی پس از گذشت 8 ...

  نقش غذاهای آماده به مصرف و سبزیجات آلوده در ابتلا به هپاتیت A یک متخصص تغذیه با تاکید بر اینکه هپاتیت A دارای من...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟/با بهترین روش های فریز کردن مواد غذایی آشنا شوید آیا فکر می‌کنید خوراکی‌های منجمد در مقایسه با محصولات تازه ارزش غذایی کمتری دارند؟ آیا منجمد کردن، ویتامین‌ها را از بین می‌برد؟ اگر پاسخ‌تان مثبت است وقت آن رسیده که با این باور نادرست خداحافظی کنید. همه چیز به همین سادگی نیست. چون فریز کردن مواد غذایی شرایط خاصی دارد که اگر رعایت نشوند، روی ارزش غذایی آنها تاثیر منفی می‌گذارد. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه در این باره توضیح می‌دهد.
آیا چاشنی های ترش لاغر کننده اند؟ لیمو ترش، آب نارنج، آبغوره و سرکه چاشنی های مفیدی هستند که می توان آنها را جایگزین نمک کرد.
به خاطر پوستتان خوب بخورید فكر نمی‌كنیم بتوانیم كسی را پیدا كنیم كه دوست نداشته باشد  پوستش صاف، شفاف و خوشرنگ باشد . انسان ذاتا و بر اساس فطرت از زیبایی لذت می‌برد و پوست كه گسترده‌ترین عضو بدن است نقش مهمی در زیبایی ما دارد .
رابطه بین غذا و جوش های پوستی یک متخصص پوست و مو تاکید کرد:« تاکنون هیچ ماده غذایی که تمام افراد مصرف کنند و باعث بروز جوش در همه شود شناخته نشده است اما بدون شک تجربه خود فرد در این میان مهم است. »