صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند
كدام مواد غذایی در بروز یبوست موثرند
یبوست از مشكلات شایع دستگاه گوارش است كه با مصرف برخی از مواد غذایی به ویژه مواد خوراكی صنعتی و فرآوری شده تشدید میشود.
به گزارش لقمه، همانطور كه برخی از مواد غذایی مانند خوردنیهای حاوی فیبر زیاد در پیشگیری و درمان یبوست موثر هستند، برخی از خوردنیها نیز این مشكل گوارشی را تشدید میكنند. مهمترین مواد غذایی كه باید برای پیشگیری از یبوست از مصرف آنها پرهیز كنید عبارتند از:
- غذاهای فرآوری شده به صورت منجمد، برگرها و پیتزا همگی به بروز یبوست كمك میكنند. مواد غذایی فرآوری شده، ریزمغذیهای ضروری خود را در روند فرآوری از دست میدهند و حاوی فیبر اندكی هستند و آنچه باقی میماند و به عنوان پیتزا یا نودل عرضه میشود در تشدید یبوست نقش قابل ملاحظهای خواهد داشت.
- شیرینیها و تنقلات نشاستهای نیز حاوی قند و چربی فراوان هستند. این خوراكیها هر چند با چای و قهوه دلچسب به نظر میرسند اما در واقع ذخیره فیبر بسیار اندكی دارند و به بروز یبوست كمك میكنند. برای ایجاد تعادل در دستگاه گوارشی پس از مصرف این خوراكیها مصرف مواد غذایی حاوی فیبر فراوان مثل میوه و سبزی توصیه میشود.
- مصرف انواع گوشت بدون سبزیجات مكمل در كنار هر وعده غذایی از عوامل موثر در بروز یبوست است. به این ترتیب توصیه میشود كه حتما همراه با مواد گوشتی از سالاد و سبزیجات پخته نیز استفاده كنید. غلات سبوسدار نیز غنی از فیبر خوراكی هستند.
- كافئین نیز در ایجاد و تشدید یبوست نقش موثری دارد. هر چند معمولا نمیتوان به طور كامل مصرف قهوه، چای یا كولاها را ترك كرد اما وابستگی به مصرف زیاد این نوشابهها موجب خشك شدن آب بدن میشود كه خشكی بدن نیز از عوامل اصلی بروز یبوست است.
- مصرف مواد غذایی پرچرب از جمله چیپس و فستفودها نیز عمل هضم غذا را دشوار میسازد و هر چه مصرف مواد چرب و شور بیشتر شود، احتمال بروز مشكلات گوارشی نیز تشدید میشود. درواقع غذاهای چرب فرآیند هضم را كندتر میكند و خطر یبوست را افزایش میدهد.
- فرآوردههای لبنی پرچرب نیز فاقد فیبر خوراكی هستند و به همین دلیل در فهرست غذاهای تشدید كننده یبوست قرار میگیرند. اگر دچار یبوست شدید از خوردن پنیر و شیر به هنگام صبحانه پرهیز كرده و در عوض از نان جوی دو سر و ماست استفاده كنید.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1652
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
بازدید:
6529
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
رفع کم خونی و یبوست با آلو
۱۴۰۲ شنبه ۱۴ مرداد
2
از لاغری تا رفع یبوست با این شگفت انگیز
۱۳۹۷ يکشنبه ۶ آبان
3
فواید نوشیدن آب نارگیل در دوران بارداری
۱۳۹۶ شنبه ۲ دي
4
علائم ناشی از سندرم روده تحریکپذیر را بشناسید
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۴ آذر
5
فیبرها چه تاثیری بر سلامت ما دارند
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
6
پیشگیری از یبوست با ترکیب عسل و آبلیمو
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور
7
چگونه با یبوست دوران بارداری مقابله کنیم؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۵ مرداد
8
موز را جایگزین این داروها کنید
۱۳۹۶ يکشنبه ۱ مرداد
9
۸ عامل تعجب آور که باعث می شود ابتلا به یبوست شوید
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۰ تير
10
پیشگیری از یبوست با مصرف مواد غذایی حاوی فیبر
۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ خرداد
11
نوشیدن شیر به رفع یبوست کمک می کند؟
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
خواص انار در طب سنتی
این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...
خوردن ترشی،قهوه غلیظ و غذاهای پرادویه موثردربروز زخم معده/شلغم مانع ایجاد زخم معده میشود
یک متخصص تغذیه و رژیمهای درمانی، عنوان کرد: خوردن...
5 ماده غذایی برای مقابله با سستی بهار
در فصل بهار نور خورشید شدیدتر از پیش می تابد و وضع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
چاقی و یک دنیا مشکل
همه می دانیم که کم کردن وزن برای بدن مفید است اما چه قدر؟ کافی است ۳ تا ۵ کیلوگرم کم کنید تا تاثیر آن را بر سلامت خود ببینید. به بیان دیگر کاهش ۱۰ درصد وزن کل بدن وضعیت جسمی شما را بهبود می بخشد.
با خوردن به جنگ چربی ها بروید
اگر قصد دارید چند كیلویی لاغر شوید و در عین حال نمیخواهید تن به رژیمهای سخت غذایی بدهید، این مقاله را مطالعه كنید. محققان و متخصصان تغذیه برای پاسخگویی به افرادی كه قصد لاغر شدن دارند مواد غذایی را معرفی كردهاند كه می تواند چربیهای بدن را بسوزاند.
عوامل تغذیهای کمخونی را بشناسید
وقتی صحبت از کمخونی میشود، همه فکر میکنند منظور کمبود آهن است اما کمخونی میتواند دهها علل مختلف داشته باشد که فقر آهن تنها یکی از آنها است. اگر همیشه احساس خستگی و بیحوصلگی میکنید یا با کمی فعالیت بدنی دچار تنگی نفس میشوید، سریع به سراغ قرصهای آهن نروید!
ویژگی های عسل مرغوب چیست؟
برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است