صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
پرآبی ایران یک توهم است؛ تهران فقیرترین استان از نظر آب
عرضه مستقیم محصولات کشاورزی در ۳ هزار روستابازار
رکورد شکنی صادرات گوشت گاو برزیلی
برنج ایرانی پائین کشید/ تداوم کاهش قیمت به نفع مصرف کننده
گزارش حاشیهساز حسینیبای از آبفای تهران و توضیحاتی درباره آن
برداشت ۶ هزار تن نخود از دیمزارهای هشترود
واردات ۱.۲ میلیون تن گندم کیفی برای تقویت ذخایر استراتژیک
توزیع برنج تنظیم بازار در گناوه آغاز شد/قیمت مصوب هر کیلو ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان
افشاگری رئیس قوه قضائیه درباره گرانی برنج | پشت پرده احتکار لو رفت
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
خواص درمانی انار را بشناسید
خواص درمانی انار را بشناسید
انار، میوهای منحصر به فرد و با قدرت دارویی فراوان است. با مصرف آب و حتی در مواردی دانه و پوست این میوه میتوان شاهد آثار مثبت آن برای بدن بود.
لقمه:
استفاده دارویی از این میوه به گذشتههای دور برمیگردد به طوری که در همه اقوام، انار نماد حیات، طول عمر، سلامت و جاودانگی بوده است...
در طب آیورودا، از انار به عنوان خونساز، ضدآفت، ضدزخم، ضداسهال و ضدانگل استفاده میشده و در طب سنتی این میوه را یک ضدسرفه، ملین، صفراآور، خونساز و تقویتكننده کبد و کلیه میشناسند. انار میوهای مغذی است و این خواص به وجود ترکیبات پلیفنلی با خواص آنتیاکسیدانی مربوط میشود. جالب است بدانید که نه تنها انار و آب آن، بلکه عصارههای تهیه شده از پوست آن نیز سرشار از این ترکیبهای آنتیاکسیدانی است. پوستر این هفته، شما را با 7 خاصیت از خواص درمانی این میوه آشنا میكند.
انار ضدكلسترول است:
نوشیدن آب انار به كاهش سطح كلسترول بد و افزایش سطح كلسترول خوب كمك میكند و این به دلیل آنتیاكسیدانهای فراوانی است كه در انار وجود دارد. عادت به خوردن آب این میوه از تشكیل پلاكهایی كه باعث گرفتگی عروق میشوند، جلوگیری میكند و حتی باعث شكستن پلاكهای تشكیل شده میشود.
انار ضدفشارخون است:
بررسیها نشان دادهاند آنتیاكسیدانهای فراوانی كه در انار و آب این میوه وجود دارد، باعث میشود تا سطح فشارخون به میزان قابلملاحظهای كاهش پیدا كند. به این ترتیب، مصرف روزانه 45 گرم انار هیچ عارضه جانبیای ندارد و میتواند فشارخون سیستولی را تا 5 درصد كاهش دهد.
انار ضدسرطان پروستات است:
مطالعه روی موشها نشان داده انار باعث توقف سرطان پروستات میشود. به علاوه، در بررسیای كه در سال 2008 انجام شده است، دیده شده آب انار نهتنها اندازه تومورهای سرطانی را كوچك میكند، بلكه مانع رشد سلولهای جدید خونی میشود كه به رشد سلولهای سرطانی كمك میكنند. البته این خاصیت در مورد سرطان پستان و ریه نیز به اثبات رسیده است.
انار ضدآلزایمر است:
بررسیها روی موش نشان دادهاند كه مصرف آب انار، سرعت پیشرفت آلزایمر را كند میكند بنابراین كسانی كه مستعد این بیماری هستند، بهتر است آب انار را در برنامه غذایی روزانهشان بگنجانند.
انار ضدپیری است:
آنتیاكسیدانهای فراوانی كه در انار وجود دارد (تركیبهای فنولیك و ویتامینC) باعث خنثیشدن رادیكالهای آزاد در پوست میشوند و به این ترتیب روند پیری را به تاخیر میاندازند، بنابراین عادت به خوردن این میوه باعث حفظ شادابی پوست نیز خواهد شد.
انار ضداسهال است:
انار از میوههایی است كه خوردن آن به كسانی كه از اسهال رنج میبرند، توصیه میشود البته زیادهروی در مصرف این میوه میتواند باعث یبوست شود.
انار ضدچاقی است:
انار سرشار از تركیبهایی به نام فیتونوترینتها و ویتامین C است اما كالری بسیار كمی دارد؛ با خوردن نصف لیوان انار، 80 كیلوكالری انرژی دریافت میشود بدون اینكه چربی وارد بدن شود بنابراین اگر اضافه وزن دارید، میتوانید سهمی از میوه روزانهتان را به انار اختصاص دهید.
س.س
کد:
1655
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
بازدید:
2825
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
شکلات قالبی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2
طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
3
طرز تهیه کوکی انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ سه شنبه ۲۲ آذر
4
طرز تهیه چیز کیک انار برای شب یلدا
۱۴۰۱ شنبه ۱۹ آذر
5
آشنایی با برخی خواص انار
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۸ مهر
6
شب یلدا فقط برای خوردن میوه و تنقلات نیست/ آداب غیرمرسوم را از شب یلدا حذف کنید
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
7
گوجه فرنگی در کنار انار و آناناس رکورددار قیمت بازار
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۵ دي
8
چه افرادی در شب یلدا انار و هندوانه نخورند!
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
9
آخرین روزهای برداشت انار در شهرضا
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
10
قیمت میوهها برای شب یلدا مصوب شد
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ آذر
11
بهبود دیابت نوع دو با تمرینات ورزشی و عصاره میوه بهشتی
۱۳۹۶ يکشنبه ۲۶ آذر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
باز هم بشنوید از خطرات اضافه وزن!
تحقیقات دانشمندان آمریکایی نشان می دهد نوجوانانی ک...
داروهای روانپزشکی باید با تجویز پزشک مصرف شوند
رئیس انجمن روانپزشکان ایران در مورد مصرف داروهای ر...
استخوان های سالم می خواهید؟ اینها را بخورید
وقتی صحبت از ساختن استخوان های محکم و قوی می شود، ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
مزایای غذای سنتی در مقابل معایب غذای صنعتی
این روزها با صنعتی شدن جوامع و افزایش قشر کارمند همه غذای آماده صنعتی را به دلیل وقتگیر نبودن به غذای سنتی ترجیح میدهند غافل از اینکه سلامت خود را ارزان میفروشند.
در رستورانهای کرمانشاه چه بخوریم؟
برای اکثر ما اتفاق افتاده که وقتی به رستوران میرویم نمیدانیم کدام غذا را سفارش بدهیم و این موضوع وقتی مهمتر میشود که در سفر باشیم و در این صورت است که به دنبال بهترین و معروفترین غذاها و رستورانهای یک شهر میگردیم.
گوجه های بنفش به چه کار میآیند؟
دانشمندان اظهار داشتند که آنتی اکسیدانهای موجود در گوجه فرنگیهای بنفش اصلاح شده ژنتیکی می تواند زمان مجاز نگهداری آن را دوبرابر کرده و آن را از 21 روز به 48 روز افزایش دهد.
دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچهسازی اراضی کشاورزی چیست؟
پایگاه خبری لقمه: «قانون یکپارچه سازی اراضی کشاورزی» سال 85 تصویب شد، اما روز گذشته رئیس سازمان امور اراضی کشاورزی، 17 سال پس از اجرا نشدن این قانون، از وجود اشکال در شیوهنامه اجرای قانون خبر داد.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است