صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
افزایش ۲۰ درصدی ورودی مرغ به تهران/ بازار گوشت مرغ تهران به ثبات رسید
کنترل قیمت با ترخیص برنجهای وارداتی از گمرک/ آغاز ثبت سفارش برنج از ۵ آذر
قرارداد جدید «بیمه تکمیلی» بازنشستگان تامین اجتماعی منعقد شد/ تعهدات از اول آذر لازمالاجراست
برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری
رفع موانع صادرات پنیر ایرانی به ژاپن به زودی
«آبله میمونی» همچنان یک وضعیت اضطراری بهداشت عمومی در جهان است
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
مجله لقمه
خبرها
6جدید
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
غذاهای نشاط آور تابستان كدامند؟
لقمه:
هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن در مورد "سالم ترین غذاهای جهان" وجود ندارد. این فصل با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربركت میشود.
به سختی میتوان زمانی لذت بخش تر از تابستان را برای خوردن پیدا كرد ! این فصل-كه به انقلاب تابستانی معروف است و خورشید در شمالی ترین وضعیت خود نسبت به زمین قرار دارد و روزها در آن در بلندترین حالت خود هستند –با انواع مختلف و رنگارنگی از غذاهای فصلی پربركت میشود. میوه ها و سبزیجات از هر رنگی كه تصورش را بكنید در تابستان یافت میشوند. گاهی اوقات كشتزارها و باغها سرشار از مواد غذایی هستند .برنامه غذایی ما باید بر اساس سلیقه خودمان باشد و بشقاب هایمان را باید با انواع میوه ها و سبزیجات رنگارنگ، زیبا و پر زرق و برق كنیم .
هیچ زمانی را بهتر از تابستان نمی توان یافت كه بتوان پالت رنگی از انواع غذاهای رنگارنگ به نمایش گذاشت. قرمزی گوجه فرنگی های مینیاتوری ،زردی خورشید مانند نارنج های تابستانی و انواع مختلف رنگ سبز ،از سبز تیره خیار تا رنگ سبز روشن نخود فرنگی ،همگی در تابستان به معرض نمایش در میآیند.
وقتی به تابستان فكر میكنیم ، ناخودآگاه گرما به ذهنمان میآید .در دستور سنتی چینی ، تابستان ، فصل عنصر آتش است، گرمایی افزون شونده كه به سمت بیرون حركت میكند، رشد میكند و با روشنی و جنب و جوش مشخص میشود .این انرژی داغ به خنك شدن احتیاج دارد و در تابستان غذاهای خنك كننده باید در رأس برنامه های غذایی ما باشند . سالادها (هم میوه و هم سبزیجات )در این فصل حس خوبی به انسان میدهند و با سبزیجاتی چون خیار برای فرونشاندن گرمای تابستان بسیار مناسب هستند. میوه های خنكی چون هندوانه با آب فراوانی كه درون خود دارند ،به بدن ما كمك میكنند كه در دمای بالا هم رطوبت خود را حفظ كند. سوپ های خنك و مخلوطی از آب میوهها نیز برای این فصل بسیار مناسب است .اضافه كردن تكه های ماهی یا سویا به این سالاد تابستانی خنك ، كمك زیادی به حفظ ذخیره پروتئین بدن در طول روزهای پر فعالیت تابستان میكند.
در هر هفته باید تعدادی از غذاهایی كه گرمای بدن را كنترل میكنند ، در نظر گرفته شود. فلفل های تازه ( مثل فلفل قرمز ) همانند زنجبیل تازه و ریشه ترب كوهی در این فصل فراوان هستند. با قرار دادن تعدادی از این چاشنی های تند و تیز ، میتوان عنصر حرارت بدن را در این فصلِ داغ حفظ كرد .
گرمای تابستان، تقریباً مخالف سكون و رخوت است. تابستان زمان غذاهای سنگین نیست. مصرف گوشت، مصرف شیر كامل و لبنیات ، مصرف تخم مرغ و غذاهای سرخ شده در این زمان منطقی به نظر نمی آید. غذاهای سبك تر،كلیدی هستند به خصوص سبزیجات برگدار، میوه ها و ماهی كباب شده است.
ما باید چای های نعنایی. را نیز فراموش نكنیم . همچنین برگ های تازه این را میتوان به عنوان افزودنی های جالبی برای سالادها و سوپ ها در استفاده كرد.
هیچ زمانی بهتر از تابستان برای به وجد آمدن در مورد " سالم ترین غذاهای جهان " وجود ندارد. حالا زمان مناسبی برای شروع حركت به سوی غذاهای تازه، با تأكید بر سبزیجات و مواد مغذی حیرت آور آنها است.
س.س
نقل از :سلامت نیوز
کد:
1657
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ يکشنبه ۲۶ شهريور
بازدید:
7161
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تورم خوراکیها در شهریور ماه اعلام شد
۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2
مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات
۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
3
اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
4
شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه
۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
5
اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان
۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
6
فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطانها
۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
7
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
8
تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد
۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
9
افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات
۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
10
رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟
۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
11
مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد!
۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه در پیاده روی اربعین
پایگاه خبری لقمه: به دلیل وجود برخی بیماریها در ک...
تأثیر مصرف مكمل كراتین و مخلوط كراتین – كربوهیدرات بر توان بی هوازی و شاخص های آسیب سلولی
پایگاه خبری لقمه: امروزه مصرف مكملهای غذایی در ورز...
غذا را بیش از دو ساعت در دمای محیط نگهداری نکنید
کاظم ندافی در آستانه فرا رسیدن ایام نوروز و شروع س...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تاثیر غذا بر برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی
پایگاه خبری لقمه: معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام شهر ری بر اهمیت توجه به تنوع غذایی ایران برای برندسازی مقاصد گردشگری و توسعه پایدار فضایی تاکید کرد.
خواص نعناع دمنوش آن برای مشکلات گوارشی و اعصاب +موارد دیگر
پایگاه خبری لقمه: نعناع گیاهی است که طبع گرم و خشک داشته و دارای خواص فراوان دارویی است. مصرف آن به اشکال مختلف ازجمله تازه، خشکشده، دمنوش، اسانس، دمکرده، پودر و... امکانپذیر است. نعناع یک گیاه بسیار معطر و با طراوتی است که بهطور گسترده در آشپزی و در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی کاربرد فراوانی دارد.
با انواع عرقیات سنتی ایران و خواص آنها آشنا شوید
در سال های اخیر به دنبال تحقیقات جدید در مورد خواص داروهای گیاهی ، استقبال عمومی به استفاده از این نوع داروها نیز افزایش یافته است و هم اکنون در جهان و نیز ایران ، شرکت های معظم دارو سازی با استفاده از عصاره گیاهان دارویی ، تولیدات متنوعی را در بطری های پاکیزه و بهداشتی روانه بازار کرده اند.
فست فودها و اختلال در سوخت و ساز بدن
پایگاه خبری لقمه: پیر، جوان، کودک، چاق، لاغر، عادی، در هر شرایطی که هستید باید از خطرهای هر روز و هر شب رفتن به همبرگر فروشی و پیتزا فروشی آگاه باشید و سعی کنید دفعات این برنامهها را به حداقل برسانید. اما اگر چاق هستید، به دانستههایتان این را هم اضافه کنید، خطر فست فودها، علاوه بر چاق کردن افراد و افزایش خطر بیماریهای قلبی، اختلال در سوخت و ساز بدن است که به ویژه در افراد چاق بیشتر است. یعنی آدم هایی که چاق هستند، بیشتر از افراد لاغر، از این غذاها آسیب می بینند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است