غذاهای پرچرب و سرخ كرده سبب ضعف سیستم ایمنی می‌شود


مصرف غذاهای حاوی چربی های اشباع مانند چربی های گوشت،‌ غذاهای سرخ كرده و پرچربی سبب ضعف سیستم ایمنی بدن می شود.

به گزارش لقمه، سرپرست دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، با بیان این مطلب اظهار داشت: کلسترول زیاد در بدن باعث افزایش چربی شده و خطرات زیادی از جمله چاقی را به دنبال دارد بنابراین برای سلامت بدن باید از غذاهایی که سطح کلسترول بالایی دارند پرهیز شود همچنین چربی بالا از علل ابتلا به سرطان سینه،‌ روده بزرگ و پروستات است.

زهرا عبداللهی افزود: مواد غذایی بی شماری وجود دارند که با وجود اینکه سرشار از کلسترول بوده و برای بدن مضر هستند مورد استفاده افراد قرار می گیرند، کره و گوشت چرب و بستنی از این دسته غذاها هستند مصرف غذاهای سنگین، پرچرب، ادویه دار، چای، قهوه، غذاهای سرخ کردنی، چاشنی ها، پیاز و نوشابه ها نیز تاثیر زیادی در ایجاد رفلاکس معده دارند.

وی تصریح كرد: افزایش میزان پروتئین در غذای مصرفی سبب افزایش هیجان و استرس می شود و توصیه می شود افراد مصرف غذاهای حیوانی به ویژه گوشت قرمز را كاهش دهند.

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف بیش از حد نمك نیز سبب افزایش فشار خون و عدم ثبات هیجانی می شود و نمك پتاسیم دراین خصوص می تواند جایگزین بهتری برای نمك سدیم باشد همچنین مصرف شكر نیز تامین كننده انرژی در كوتاه مدت بوده سبب افزایش فعالیت برخی غدد و تحریك پذیری، كاهش تمركز و افسردگی می شود.

عبداللهی خاطرنشان ساخت:‌ مصرف زیاد شكر بار زیادی به غده لوزالمعده برای تولید انسولین نیز وارد می كند كه احتمال پیشروی به سوی دیابت را افزایش می دهد و به افراد توصیه می شود میزان قند خون را ثابت نگه دارند و در مصرف شكر احتیاط كنند.


م.ح


نقل از :وب دا

کد: 1667 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۲۷ شهريور بازدید: 5063 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
2 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آنچه باید درباره بستنی محبوب ایرانی ها بدانیم ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
5 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
8 اصول تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
9 توصیه های دارویی و تغذیه‌ای به روزه داران/ خودسرانه دارو را قطع نکنید ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۱ اسفند
10 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
11 هشدار وزارت بهداشت در مورد مصرف نمک رنگی ۱۴۰۲ شنبه ۷ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  این میکروب قاتل معده است در صورت عدم درمان، این میکروب 30 درصد عامل سرطان م...

  اگر افسرده اید، کباب بخورید! نورون های مغزی سریعا به این بو واکنش نشان می دهند ...

  رژیم‌هایی که باعث ریزش موها می‌شوند موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامین‌ها نیاز دارند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

عامل اصلی ابتلا به فشار خون چیست؟ یک مطالعه که به تازگی انجام شده است نشان می دهد که عامل ابتلا به فشار خون بالا، قند است نه نمک.
آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 1 قبول است كه زندگی‌ها مدرن بی‌حس و حال شده است اما هنوز هم پاییز و زمستان برای خیلی‌ها یعنی فصل ترشی و شور انداختن و مربا و مارمالاد پختن! فقط ترشی‌خورها می‌دانند غذا خوردن به عشق «ترشی» یعنی چه!
رژیم‌های لاغری با انرژی مشخص 1300 کیلوکالری رژیم دارای 1300 کیلوکالری،این رژیم شامل 5 واحد نشاسته، 4 واحد سبزی، 4 واحد میوه، 2 واحد شیر، 4 واحد گوشت و 3 واحد چربی است.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به تنهایی برای مهار تورم کافی نیست/ لزوم اجرای سیاست های تثبیت پایگاه خبری لقمه: عدم کاهش چشم گیر تورم با توجه به موفقیت دولت سیزدهم در نزولی کردن روند رشد نقدینگی، نشان می دهد نوسانات نرخ ارز نقش غیر قابل انکاری را در جهش های تورمی ایفا می کند و مهار پایدار تورم مستلزم اعمال و اجرای سیاست های تثبیتی به صورت کامل است.