صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
بروز استرس منجر به باقی ماندن مقدار اضافه نمک در خون میشود
بروز استرس منجر به باقی ماندن مقدار اضافه نمک در خون میشود
به گزارش لقمه، به گفته متخصصان؛ در صورتی که فردی دچار استرس شود حدود 30 درصد از نمک با مقدار زیادی سدیم که معادل خوردن مقدار کمی سیب زمینی سرخ کرده (فست فودها) یا مقدار کمی چیپس سیب زمینی است در بدنش باقی میماند.
این چنین واکنشی افراد را تحت فشار خون بالاتری در طول روز و احتمالا تمام شب قرار داده و خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را افزایش میدهد.
بنا به گفته متخصصان دانشگاه علوم بهداشت ایالت جورجیای آمریکا، بدن در واکنش به استرس، حدود 160 میلی گرم نمک را نگه میدارد كه در نتیجه این امر فشار خون در حدود 7 درجه از حد معمول بالاتر رفته و به مدت یك ساعت تا همان میزان ثابت میماند.
س.س
نقل از :ایسنا
کد:
1692
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۲۸ شهريور
بازدید:
1926
ساعت:
12:00 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
ارتباط استرس با مشکلات گوارشی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
2
روشهای موثری که سلامت پوست را حفظ می کند
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ آذر
3
عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکیهای شور چیست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4
غذا و نوشیدنیهایی که باعث تسکین اضطراب میشوند
۱۳۹۶ شنبه ۱۳ آبان
5
خانم ها این گیاه دارویی شگفت انگیز را مصرف کنند
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
6
چگونه 9 کیلو در دو هفته کم کنیم؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۹ آبان
7
روشهای درمان و پیشگیری از کبد چرب
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۲ مهر
8
مصرف نیشکر بیخوابی ناشی از استرس را کاهش می دهد
۱۳۹۶ يکشنبه ۲ مهر
9
مراقبتهای پس از کشیدن دندان
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۹ شهريور
10
با مصرف این مواد غذایی با استرس خداحافظی کنید
۱۳۹۶ سه شنبه ۷ شهريور
11
استرس وکاهش شیر مادر چه تاثیری بر سلامت نوزاد دارد؟
۱۳۹۶ چهارشنبه ۱ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
بهترین روش پخت ماهی
هدف از خوردن ماهی چیست و چرا مصرف حداقل 2 وعده گوش...
کاهش سکته با موز
محققان دریافتند که مصرف موز در رژیم غذایی به دلیل ...
رژیم غذایی مناسب برای دوران یائسگی
اگر شما هم وارد دورهی یائسگی شده باشید قطعاً با ع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
انقلاب رنگی در صنایع غذایی
شکلات جزو پرطرفدارترین خوراکیها بین بچهها و حتی بزرگترهاست. در میان انواع شکلاتها، آبنباتها، تافیها و دراژههای شکلاتی (اسمارتیزها) رنگهایی زندهتر و تندتر دارند و مصرفکننده را به این فكر میاندازند که نکند از مواد و رنگهای غیرمجاز برای تهیه آنها استفاده شده باشد!
خواص شگفت انگیز کاکائو
به دنبال مطالعاتی كه روی تأثیر كاكائو در پیشگیری از حملات قلبی انجام شد، محققین به این نتیجه رسیدند كه خوردن كاكائو با كاهش خطر بیماریهای قلبی- عروقی مرتبط است.تمامیگیاهان، رنگدانههایی دارند كه میتوانند از بروز بیماریها جلوگیری كنند. مثلاً ماده سولفورافان (Sulforophane) موجود در كلم براكلی، از وقوع سرطان پیشگیری میكند و همچنین ماده آلیكین (allicin) در سیر و رنگدانه كپسایسین (capsaicin)درانواع فلفل از حملات قلبی جلوگیری میكنند. گیاه كاكائو نیز، مانند سایرغذاهای گیاهی، املاح و مواد آنتی اكسیدان خاص خود را دارد كه باعث كاهش ابتلاء به بیماریهایی مثل بیماری قلبی میشود.آنتی اكسیدان قوی موجود در دانه كاكائو، فلاوونوئید است.
بلاتکلیفی تولیدکنندگان رب گوجه با قیمتهای جدید
پایگاه خبری لقمه: دبیر سندیکای صنایع کنسرو ایران تاکید کرد: ما خواستار افزایش قیمت رب گوجهفرنگی نیستیم، بلکه به دنبال واقعیسازی قیمتها هستیم.
ترک سیگار با این مواد غذایی
کشیدن سیگار عادت خطرناکی است که بعضی افراد یا برای تفریح یا برایرهایی از اضطراب و خشم به آن رو می آورند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است