تولید غذای سالم با بیوتکنولوژی در فیلیپین


معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین با بیان اینکه مصرف محصولات تراریخته برای مردم این کشور اثرات ناشناخته و غیر منتظره ای نداشته، گفت: این کشور علاوه بر تولید 4 محصول تراریخته کشاورزی، واردات 55 محصول تراریخته را نیز تصویب کرده است.

به گزارش لقمه، دکتر رندی هوتئا با بیان اینکه کشت محصولات تراریخته از سال 2003 در فیلیپین آغاز شد، افزود: در حال حاضر 700 هزار هکتار ذرت تراریخته دارای دو صفت مقاوم به حشرات و سموم علف کش ها کشت می شود به طوری که 70 درصد ذرت زرد که در فیلیپین تولید می شود تراریخته است که این نشاندهنده پذیرش بالای این نوع محصول در کشور است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با بیان اینکه به غیر از ذرت 4 محصول تراریخته دیگر در دستور کار قرار دارد، اظهار داشت: بادمجان، برنج طلایی، پنبه مقاوم به آفات و پاپایا از دیگر محصولات تراریخته است که در فیلیپین در دستور کار دارد.

وی با تاکید بر اینکه پذیرش عمومی از محصولات تراریخته در کشور بالا است، ادامه داد: فیلیپین از 10 سال قبل برنامه ریزی برای تولید محصولات تراریخته را آغاز کرده است و در حال حاضر در میان کشورهای منطقه آسیای جنوب شرقی بالاترین میزان تولید محصولات تراریخته را دارد.

هوتئا با تاکید بر اینکه محصولات تراریخته هیچ اثر سوء، ناشناخته و غیر منتظره ای را برای جامعه به همراه نداشته است، اضافه کرد: در کشور فیلیپین مانند بسیاری از کشورها گروه هایی هستند که با فناوری مخالف هستند ولی علاوه بر اینکه دولت طرفدار برنامه های بیوتکنولوژی است، برنامه نظارتی و کنترلی ما در زمینه محصولات تراریخته می تواند مدلی برای سایر کشورها باشد.

وی با تاکید بر ضرورت امنیت غذایی در جامعه و فقرزدایی، خاطرنشان کرد: برای هر سیاستمداری تامین غذا با قیمت و کیفیت مناسب یک اصل است از این رو فیلیپین از هر نوع نوآوری در تولید غذا که مبتنی بر بیوتکنولوژی باشد حمایت می کند.

تولید غذای سالم با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA) با اشاره به اثرات استفاده از بیوتکنولوژی در تولید غذای سالم، یادآور شد: با استفاده از روشهای بیوتکنولوژی محصولات غذایی مقاوم به آفات و متحمل به علف کشها را تولید کردیم.

کاهش واردات محصولات غذایی

وی با اشاره به وضعیت واردات محصولات غذایی فیلیپین، گفت: در گذشته فیلیپین به عنوان یکی از وارد کننده های ذرت برای خوراک دام و طیور بوده است که با تولید ذرت تراریخته از سال 2011 به طور کامل خودکفا شدیم به گونه ای که در حال بازاریابی این محصول در کشورهایی چون تایوان، کره جنوبی، ژاپن و چین هستیم.

وضعیت فیلیپین در واردات محصولات تراریخته

هوتئا با اشاره به وضعیت واردات محصولات تراریخته فیلیپین، اضافه کرد: در حال حاضر فیلیپین واردات بیش از 55 نوع محصول تراریخته را تصویب کرده است برای مثال کلیه سویا و پنبه ای که از خارج وارد می شود، تراریخته است.

به گفته وی فیلیپین برچسب زنی بر روی محصولات تراریخته را حذف کرده است.

معاون سرویس بین المللی گسترش کاربرد زیست فناوری کشاورزی فیلیپین (ISAAA)، ایران را اولین کشوری دانست که برنج تراریخته را تولید کرد و گفت: به نظر من ایران ابتدا باید نیازها و اولویت های خود را تعیین کند و بر اساس آن برنامه ریزی کند.
 

س.س

نقل از :مهر

کد: 1708 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۹ شهريور بازدید: 4101 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
2 لیست اقلام زیستی و غذایی موردنیاز مردم غزه، لبنان و یمن اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
3 افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
4 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
5 اسامی چند فرآورده خوراکی غیرمجاز اعلام شد ۱۴۰۳ شنبه ۲۴ شهريور
6 این ترش مزه‌های غیر بهداشتی را نخرید ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
7 توصیه هایی برای تغذیه در راهپیمایی اربعین ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱ شهريور
8 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
9 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
10 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
11 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

  پیشگیری از سرطان‌ با تغذیه امروزه به طور گسترده‌ای در تمام دنیا این باور که م...

  چه بخوریم و چه نخوریم تا بهتر رشد کنیم؟ رئیس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران با اش...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چاقی از چه سنی به سراغ دختران می آید؟ تناسب اندام در برخی از کشورها بسیار افت کرده و حتی خردسالان هم بسیار چاق شده اند.
خطرناک ترین رژیم های کاهش وزن کدامند؟ مهمترین چیزی که در رژیم های نادرست وجود دارد تبلیغات فریبکارانه ای است که فرد را متقاعد می کند در مدت کوتاهی کاهش وزن زیادی داشته باشد و در واقع آن را ضمانت می کند.
پرخوری موجب درد مفاصل/کم‌خوری باعث پیری زودرس یک متخصص طب سنتی گفت: در پرخوری جذب غذا به‌درستی صورت نمی‌پذیرد و موجب ضعف معده، تنگی نفس و درد مفاصل شده،همچنین در کم‌خوری و تداوم آن، قوای بدن تحلیل رفته ضعف در بدن بروز می‌کند که سوءتغذیه یا کم‌خوری منجر به پیری زودرس می‌شود.
تقویت بینایی با مواد غذایی مواد غذایی همواره یکی از نقش‌های حیاتی را در سلامت بدن ایفا می‌کنند و پزشکان در هر مشکل و بیماری خاصی، مصرف برخی مواد غذایی را توصیه و افراد را از خوردن موادی منع می‌کنند. چشم‌ها نیز مانند سایر اندام‌های بدن برای عملکرد خوب به تغذیه سالم نیاز دارد.