افزایش 35 درصدی تولید پسته در سال 91


رئیس اتحادیه باغداران کشور با بیان اینکه میزان تولید پسته در سالجاری نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است، گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو در خصوص میزان تولید محصولات باغی به ویژه پسته در سال جاری اظهارداشت: امسال با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی تولید محصولات باغی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است به طوری که میزان تولید پسته نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است.

وی در بیان دلیل افزایش قیمت پسته در بازار گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

رئیس اتحادیه باغداران کشور یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت محصولات باغی را نقش آفرینی واسطه ها عنوان کرد و افزود: متاسفانه دلالها و واسطه ها طعم شیرین این میوه ها را به کام مردم تلخ می کنند.

وی با اشاره به اینکه گران شدن دلار تاثیر چندانی در تولید محصولات کشاورزی ندارد، گفت: با وجود اینکه بسیاری از نهاده های کشاورزی وارداتی است اما قیمت محصولات براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازار تعیین می شود به طوری‌که هر زمان تولید یک محصولی افزایش پیدا می کند قیمتش در بازار کاهش و هرزمان که تولید یک محصول در بازار کاهش می یابد، قیمتش در بازار افزایش می یابد.

شادلو خواستار نظارت بیشتر نهادهای نظارتی بر نحوه توزیع و عرضه محصولات کشاورزی و باغی در بازار شد. وی تنها راه حل جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها در بازار را تصویب طرح انتزاع وظایف کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در مجلس دانست و افزود: اگر طرح انتزاع در مجلس به تصویب برسد، بخش تولید با بخش بازار هماهنگ خواهد شد به طوری‌که براساس میزان تولید محصولات مختلف قیمت آنها در بازار تعیین می شود.

بر اساس این گزارش، حسین مهاجران رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران پیش از این با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم پسته در میدان مرکزی میوه و تره بار با قیمتی در حدود 8500 تومان عرضه می شود، از افزایش 30 درصدی قیمت این محصول نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داده بود.



م.ص


نقل از :مهر

کد: 1720 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 1947 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
2 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
3 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
4 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
5 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
6 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
7 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
8 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
9 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
10 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور
11 دامغان دومین تولیدکننده نامدار محصول پسته در کشور ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  سرطان دهان چقدر خطرناک است؟ سرطان‌های دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطان‌ها را تشکیل...

  موادغذایی تصفیه کننده خون سم زدایی، امری مهم برای بهبود عملکرد اعضای بدن است...

  بعد از صرف غذا "میوه" نخورید! مصرف متعادل میوه‌ها در طول روز بویژه در میان وعده‌...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

تحمل بوی بد سیر و پیاز، ارزشش را دارد از درمان سرطان گرفته تا بهبودی بیماری های قلبی عروقی ، خوردن سیر و پیاز مزایایی دارد که ارزش تحمل بوی بد آنها را به انسان می دهد . خانم شوارتز ، پزشک خانواده می گوید : « خوردن سیر و پیاز را هیچگاه ترک نکنید چون خاصیت درمانی زیادی دارند و این حرف که پیاز را از غذا جدا کنید را هم به کلی فراموش کنید . با توجه به قدرت درمانی این مواد مغذی ، باید مقدار مصرف آنها را در سبد غذایی خانواده بیشتر کنید . »
سفید بودن نان دلیل بر سلامت آن است؟ هرچه سبوس بیشتری از نان گرفته شود، مغز گندم سفید‌تر می‌شود اما نان از نظر مواد مغذی فقیر می‌شود.
ویار بارداری و راه های درمان آن عادت ماهانه زنان در دوران حاملگی قطع می‌شود و برخی اخلاط کثیف که در حالت طبیعی از طریق آن از بدن خارج می‌شد، در بدن باقی می‌ماند و تجمع پیدا می‌کند، این موضوع باعث تحریک دریچه تحتانی مری یا دهانه معده می‌شود و ...
مغذی‌ترین خوردنی‌های زمینی کارشناسان تغذیه همواره تاکید دارند که بدن انسان به مصرف مجموعه‌ای کامل از مواد خوراکی نیاز دارد تا به لحاظ جسمی و روانی سالم بماند و به زندگی ادامه دهد.