افزایش 35 درصدی تولید پسته در سال 91


رئیس اتحادیه باغداران کشور با بیان اینکه میزان تولید پسته در سالجاری نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است، گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

به گزارش لقمه، مجتبی شادلو در خصوص میزان تولید محصولات باغی به ویژه پسته در سال جاری اظهارداشت: امسال با توجه به مساعد بودن شرایط آب و هوایی تولید محصولات باغی نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته است به طوری که میزان تولید پسته نسبت به سال گذشته 35 درصد افزایش یافته است.

وی در بیان دلیل افزایش قیمت پسته در بازار گفت: به هیچ وجه منطقی نیست که با وجود افزایش تولید نسبت به سال گذشته، این محصول با قیمتی در حدود 8500 تومان در بازار به فروش برسد.

رئیس اتحادیه باغداران کشور یکی از عوامل اصلی افزایش قیمت محصولات باغی را نقش آفرینی واسطه ها عنوان کرد و افزود: متاسفانه دلالها و واسطه ها طعم شیرین این میوه ها را به کام مردم تلخ می کنند.

وی با اشاره به اینکه گران شدن دلار تاثیر چندانی در تولید محصولات کشاورزی ندارد، گفت: با وجود اینکه بسیاری از نهاده های کشاورزی وارداتی است اما قیمت محصولات براساس سیستم عرضه و تقاضا در بازار تعیین می شود به طوری‌که هر زمان تولید یک محصولی افزایش پیدا می کند قیمتش در بازار کاهش و هرزمان که تولید یک محصول در بازار کاهش می یابد، قیمتش در بازار افزایش می یابد.

شادلو خواستار نظارت بیشتر نهادهای نظارتی بر نحوه توزیع و عرضه محصولات کشاورزی و باغی در بازار شد. وی تنها راه حل جلوگیری از افزایش بی رویه قیمتها در بازار را تصویب طرح انتزاع وظایف کشاورزی از وزارت صنعت، معدن و تجارت در مجلس دانست و افزود: اگر طرح انتزاع در مجلس به تصویب برسد، بخش تولید با بخش بازار هماهنگ خواهد شد به طوری‌که براساس میزان تولید محصولات مختلف قیمت آنها در بازار تعیین می شود.

بر اساس این گزارش، حسین مهاجران رئیس اتحادیه سراسری فروشندگان میوه و تره بار استان تهران پیش از این با بیان اینکه قیمت هرکیلوگرم پسته در میدان مرکزی میوه و تره بار با قیمتی در حدود 8500 تومان عرضه می شود، از افزایش 30 درصدی قیمت این محصول نسبت به مدت مشابه در سال گذشته خبر داده بود.



م.ص


نقل از :مهر

کد: 1720 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۳۰ شهريور بازدید: 2077 ساعت: 12:00 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ایران رکورددار صادرات پسته در جهان شد؛ اروپا محدودیت‌ها را برداشت ۱۴۰۴ چهارشنبه ۱۷ مهر
2 تولید و صادرات پسته با چه چالش هایی روبروست؟ ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ آذر
3 پسته آب خزر کیلو چند؟ ۱۳۹۸ سه شنبه ۲۳ مهر
4 قیمت آجیل و خشکبار در بازار ۱۵ درصد افزایش یافت/نرخ مصوب هر کیلو پسته اکبری ۲۸۰ هزار تومان ۱۳۹۷ جمعه ۱۰ اسفند
5 ارتباط مصرف روزانه پسته با حافظه و یادگیری ۱۳۹۶ جمعه ۱۰ آذر
6 روند صادرات پسته در نیمه دوم سال رو به رشد خواهد بود ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ آبان
7 دلالان، بازار پسته را می‌چرخانند ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
8 پیش‌بینی تولید ۳۰۴ هزار تن پسته در سال جاری ۱۳۹۶ دوشنبه ۱ آبان
9 کنترل پسیل پسته و شته انار با روش زیستی ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۴ مهر
10 چهارمین جشنواره ملی پسته از امروز در دامغان آغاز شد ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۲ شهريور
11 صادرکنندگان پسته مورد نیاز خود را یکجا از بورس کالا خریداری کنند ۱۳۹۶ سه شنبه ۲۱ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چگونه از وارفتن كوفته تبریزی جلوگیری کنیم اگر اولین بارتان است که کوفته درست می کنید حتما با...

  دوغ را در یخچال نگهداری کنیم یا نه؟ اضافه کردن ماست به شیر نجوشیده برای تهیه دوغ اصلا ...

  راه های مبارزه با بوی بد دهان رعایت بهداشت اولین سلاح برای مبارزه با بوی بد دهان...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

روزانه 50 گرم از این ماده غذایی بخورید اسیدهای چرب امگا 3 علاوه بر محافظت از سیستم قلبی عروقی، از تكثیر سلول های سرطانی نیز جلوگیری می نمایند.
این خوراکی ضد سرطان پروستات است محققان دانشگاه کالیفرنیا در تحقیقات اخیر خود دریافتند که گردو سرعت رشد تومورهای سرطانی پروستات را در موش های آزمایشگاهی کاهش می ‌د‌هد.
با مصرف نوشابه های رژیمی، در دراز مدت چاق تر می شوید یک عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با هشدارنسبت به اثرات سوء طولانی مدت مصرف نوشابه های رژیمی خاطرنشان کرد:« مصرف نوشابه های رژیمی آستانه چشایی فرد را بالا می برد و فرد تمایل بیشتری به مصرف مواد شیرین پیدا می کند در نتیجه نه تنها موجب کاهش وزن نمی شود بلکه موجب افزایش وزن و به دنبال آن بروز بیماری های متابولیک می شود.»
نکاتی درباره‌ی غذاهای مانده غذای مانده ارزش غذایی کمتری دارد. به همین دلیل لازم است تا جای ممکن غذای هر روز در همان روز پخته و تازه مصرف شود.