به گزارش لقمه، یک گروه از پژوهشگران آمریکایی دریافتند که شیوه پخت و پز سالم و کمک گرفتن از عناصر و چربی های سالم غیر اشباع شده یکی از جدیدترین اهرم ها برای مقابله با ابتلا به بیماریهای مزمن است. این گروه از محققان دریافتند: پخت و پز با ترکیبی از روغن کنجد و سبوس برنج به میزان محسوسی به کاهش فشار خون کمک میکند. این محققان در جریان تحقیقات خود به طور تصادفی نمونه برداری کردند و دریافتند: افرادی که حدود 40 گرم از ترکیب روغن کنجد و سبوس برنج را به طور روزانه رژیم غذایی خود میافزایند - در مقایسه با افرادی که به طور منظم فقط داروهای کاهش فشار را مصرف میکنند - از کاهش میانگین فشار خون بالا بهره میبرند. این تحقیقات نشان داد: افرادی که موفق شدند ترکیبی از پخت و پز با این روغن سالم و مصرف منظم داروهای کاهش فشار خون را انجام دهند؛ از شانس بیشتری به میزان دو برابر برای کاهش میانگین فشار خون بالا برخوردار بودند. ع.ر.ف