به گزارش لقمه علی زندی مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم گفت: غذا به عنوان یکی از اساسیترین نیازهای انسان برای بقاء نقش مهمی را در زندگی ایفا میکند و به گونهای است که رابطه مستقیم با تندرستی و سلامت انسان دارد که این امر غیرقابل انکار است. وی افزود: در همین راستا اهمیت تولید محصولات سالم غذایی در بالاترین کیفیت و مطابق با معیارهای امنیت غذایی حائز اهمیت است. مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم با بیان این مطلب اظهار داشت: مراحل تولید غذا شامل فرآوری، توزیع و مصرف، به صورت زنجیره به هم تنیده است که چنانچه یکی از این اجزاء دچار اختلال شود سایر بخشها نیز متأثر از آن خواهد بود و به طور کلی سلامت نهایی غذا مستلزم تأمین سلامت همه این بخشها میشود. به گفته وی در همین راستا در برگزاری پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم که با مشارکت گروههای مختلف تولیدی و دستاندرکاران حوزه بهداشت و سلامت کشور برگزار خواهد شد شاهد حضور واحدهای تولیدی خواهیم بود که محصولات خود را منطبق با معیارهای تولید سالم به نمایش خواهند گذاشت. زندی در ادامه بیان داشت: این جشنواره در واقع گلچینی از محصولاتی است که نه تنها شعار حافظان سلامت مصرفکنندگان را به دوش میکشند، بلکه در تولید نیز فرآیندهای تولید را در جهت تأمین سلامت جامعه تنظیم کردهاند. زندی گفت: در این جشنواره، محصولات مورد ارزیابی کارشناسان قرار خواهد گرفت و محصولات بیکیفیت و فاقد صلاحیت جایگاهی در این جشنواره نخواهد داشت. جشنواره و نمایشگاه غذای سالم، هر ساله با همکاری سازمان غذا و داور، دستاندرکاران حوزه بهداشت و سلامت و با حضور واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی سالم در تهران برگزار میشود. پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم از 18 تا 21 مهر 1391 در مرکز نمایشگاههای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار میشود.