با همکاری وزارت بهداشت
پنجمین جشنواره غذای سالم از ۱۸ مهر در تهران برگزار می‌شود


پنجمین جشنواره غذای سالم با همکاری وزارت بهداشت ۱۸ تا ۲۱ مهر در مرکز نمایشگاههای کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان در تهران برگزار می‌شود.

به گزارش لقمه علی زندی مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم گفت: غذا به عنوان یکی از اساسی‌ترین نیازهای انسان برای بقاء نقش مهمی را در زندگی ایفا می‌کند و به گونه‌ای است که رابطه مستقیم با تندرستی و سلامت انسان دارد که این امر غیرقابل انکار است.

وی افزود: در همین راستا اهمیت تولید محصولات سالم غذایی در بالاترین کیفیت و مطابق با معیارهای امنیت غذایی حائز اهمیت است.

مدیر روابط عمومی جشنواره و نمایشگاه غذای سالم با بیان این مطلب اظهار داشت: مراحل تولید غذا شامل فرآوری، توزیع و مصرف، به صورت زنجیره به هم تنیده است که چنانچه یکی از این اجزاء دچار اختلال شود سایر بخش‌ها نیز متأثر از آن خواهد بود و به طور کلی سلامت نهایی غذا مستلزم تأمین سلامت همه این بخش‌ها می‌شود.

به گفته وی در همین راستا در برگزاری پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم که با مشارکت گروه‌های مختلف تولیدی و دست‌اندرکاران حوزه بهداشت و سلامت کشور برگزار خواهد شد شاهد حضور واحدهای تولیدی خواهیم بود که محصولات خود را منطبق با معیارهای تولید سالم به نمایش خواهند گذاشت.

زندی در ادامه بیان داشت: این جشنواره در واقع گلچینی از محصولاتی است که نه تنها شعار حافظان سلامت مصرف‌کنندگان را به دوش می‌کشند، بلکه در تولید نیز فرآیندهای تولید را در جهت تأمین سلامت جامعه تنظیم کرده‌‌اند.

زندی گفت: در این جشنواره، محصولات مورد ارزیابی کارشناسان قرار خواهد گرفت و محصولات بی‌کیفیت و فاقد صلاحیت جایگاهی در این جشنواره نخواهد داشت.

جشنواره و نمایشگاه غذای سالم، هر ساله با همکاری سازمان غذا و داور، دست‌اندرکاران حوزه بهداشت و سلامت و با حضور واحدهای تولیدکننده محصولات غذایی سالم در تهران برگزار می‌شود.

پنجمین جشنواره و نمایشگاه غذای سالم از 18 تا 21 مهر 1391 در مرکز نمایشگاه‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار می‌شود.




کد: 1769 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر بازدید: 4135 ساعت: 11:33 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین ۱۴۰۴ جمعه ۱۱ مرداد
2 خوردن فیبر کلید سلامت روده‌ها ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۰ بهمن
3 مزایا و معایب غذای ایرانی از دید گردشگران و رسانه های غربی ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ آذر
4 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
5 ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زائران اربعین ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ مرداد
6 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
7 روش‌های پیدا کردن بهترین رستوران‌ها در سفر ۱۴۰۲ شنبه ۲۶ اسفند
8 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
9 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
10 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
11 مقدار مجاز مصرف نمک در افراد بالای ۵۰ سال و کودکان ۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  همه چیز درباره سوپ لقمه: از حدود 5 هزار سال قبل از میلاد مسیح كه انسا...

  سردرد با این خوراكی‌ها برای خیلی از كسانی كه سردردهای مداوم یا میگرن دارن...

  هورمون‌درمانی در باشگاه‌های بدنسازی؛ معجزه یا تقلب؟ دكتر كیمیاگر گفت: این روند می‌تواند ماهی یک کیلو ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

مزیت خرما به قند و شکر چیست؟ خرما جزو گروه میوه‌ها طبقه‌بندی می‌شود. البته خرما میوه‌ای است که قند فراوانی دارد و هر 3 خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود...
درباره 5 دلیل ضعف حافظه بیشتر بدانیم کاهش توانایی فرد در فراگیری موضوعات جدید یا کاهش توانایی در به یاد آوردن دانسته‌های قدیم را «اختلال‌حافظه» می‌نامیم. در افراد سالمند مبتلا به بیماری‌های تحلیل برنده مغز و اعصاب مثل «آلزایمر»، اختلالات حافظه وجود دارد.
مغز هسته آلبالو از کیلویی ٤ تا ١٣‌هزار تومان پایگاه خبری لقمه: بدون‌ شک مغزکردن هسته آلبالو و فروش آن کار روتین و شناخته‌شده‌ای نیست. اما عباس ‌هاشمی‌گلستانی از ٢٥ سالگی تا به امروز که ٤٢ ساله شده، یکی از پروپاقرص‌ترین مشتریان کارخانه‌های تولید مربا و کمپوت است. او که هم خریدار و هم فروشنده هسته آلبالو است، هسته‌های دورریز را از کارخانه‌ها می‌خرد و در کارگاه کوچکش مغزگیری می‌کند و به مشتریان خاصی می‌فروشد.
ارتباط حذف ارز ترجیحی با افزایش قیمت کالاها/ چند درصد گرانی داریم؟ پایگاه خبری لقمه: بررسی ها نشان می دهد حتی با فرض اینکه تعرفه ها و عوارض گمرکی کاهش نیابد ولی ارز ترجیحی حذف شود، حداکثر تأثیر افزایش قیمت کالاها، ۱۷ درصداست نه ۷۰۰ درصد.