چطور ماشین‌ ظرفشویی را تمیز کنیم؟


ماشین‌های ظرفشویی به دو دسته بدنه فلزی و پلاستیکی تقسیم می‌شوند که هر دو در اثر شستشو ظروف و جمع شدن جرم و روغن در قسمت خروجی آب کثیف می‌شوند.

هر چند وقت یک بار با انجام مراحل زیر آن را تمیز نگه دارید.

مواد مورد نیاز:

مایع سفیدکننده

سرکه

آب پرتقال آماده

جوش‌شیرین

1- قبل از تمیز کردن ماشین ظرفشویی، درجه حرارت آب را چک کنید. بعضی ماشین‌ها به آب 120 درجه و بعضی به 140 درجه سانتی‌گراد و حتی بالاتر نیاز دارند. با توجه به مدل و نوع ماشین از روی دفترچه، ببینید آیا ماشین مکانیسمی برای گرم کردن آب ‌خیلی سرد دارد؟

با استفاده از دماسنج قبل از دور، درجه حرارت آب را چک کنید.

2- نوع جرم را تشخیص دهید. این که تمیز کردن باید بر اساس پوسته شدن، زنگ و کپک باشد یا تغییر رنگ و لکه غذا چرا که هر کدام روش خاصی برای تمیز کردن دارند.

3- بعد از خالی کردن محتویات داخل ماشین، یک قاشق غذاخوری مایع سفیدکننده به آن اضافه کنید و آن را روی دور کامل شستشو قرار دهید تا هر گونه کپک برطرف و داخل ماشین براق ‌شود.

4- پوسته‌ها و تغییر رنگ را با اضافه کردن نیمی از آب پرتقال آماده پاکتی و زدن دور معمولی ماشین برطرف کنید. اسید سیتریک موجود در آب پرتقال، رسوبات آب سخت را کنده و ماشین‌ظرفشویی شما را تمیز می‌کند.

5- با گذاشتن یک فنجان سرکه روی سبد ماشین، دور کامل آن را بزنید. با این کار کل ماشین تمیز خواهد شد. این روش یکی از آسان‌ترین و مطمئن‌ترین تکنیک‌های شستشو است. در صورت نبود سرکه از جوش‌شیرین استفاده کنید.


نکته:

• از کافی بودن آب در دور شستشو مطمئن شوید.

• از نرم‌کننده برای کاهش لکه‌های آب سرد استفاده کنید چون پاک کردن آن‌ها کار سختی است.

• آب را روی درجه مناسب تنظیم کنید چون برای تمیز شدن ظرف‌ها آب داغ مورد نیاز است.

• هرگز سرکه و سفیدکننده دارای کلر را با هم ترکیب نکنید. گاز حاصل سمی خواهد بود.



ع.ف


نقل از :همشهری آنلاین

کد: 1776 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ پنج شنبه ۶ مهر بازدید: 3656 ساعت: 2:37 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ارتباط مایع ظرفشویی با پوست دست ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد
2 اگر با دستکش ظرفشویی قهر کرده اید، بهتر است بخوانید!!! ۱۳۹۶ شنبه ۲۰ خرداد
3 نوشابه‌خوارترین مردم دنیا ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۰ آذر
4 نشانه‌‌ های بیماری وبا چیست؟ ۱۳۹۲ شنبه ۶ مهر
5 معجزات سرکه در پاکیزگی منزل ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر
6 لزوم سالم‌سازی سبزیجات و میوه‌جات خام قبل از مصرف ۱۳۹۲ يکشنبه ۲۷ مرداد
7 آشپزخانه پاکیزه با لیموترش ۱۳۹۲ پنج شنبه ۳ مرداد
8 راه های نجات از یک آشپزخانه شلوغ پلوغ! ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۰ تير
9 60 درصد ماشین‌های ظرفشویی آلوده به قارچ هستند ۱۳۹۲ شنبه ۲۲ تير
10 سینک های ظرفشویی خلاقانه و زیبا ۱۳۹۲ دوشنبه ۲۰ خرداد
11 ابتکار یک رستوران برای جلب مشتری ۱۳۹۲ دوشنبه ۳۰ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
 




عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خواص انار در طب سنتی این میوه كه از آن به عنوان میوه ای بهشتی یاد میشود...

  ویتامین های گروه ب و بیماریهای قلب وعروق لقمه: آیا می دانید که ویتامین های B باعث کاهش ریسک...

  تقویت استخوان‌های بدن با این خوراکی‌ها سلامت، رشد واستحکام استخوان‌های بدن نیازمند املاح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

10 نکته برای هضم بهتر غذا خیلی مهم است که غذایی که می خورید و زمانی که آن را میل می کنید، از قبل معین باشد. خوردن غذاهای مشابه و زمان های مشخص در روز اثرات معینی بر روی سیستم گوارش شما دارد
توزیع نذری با طعم سرطان! به گفته وزارت بهداشت و كارشناسان غذای داغ در ظرف های یك بار مصرف پلاستیكی كه از مواد نفتی نشات گرفته است موجب تولید 77 نوع بیماری سرطان زا شده و به هیچ وجه توصیه نمی شود در حالی كه ظروف یك بار مصرف گیاهی بدون عوارض است ولی همچنان هیئت های مذهبی بدون توجه به توصیه ها مواد سرطانی به عزاداران توزیع می كنند
13 توصیه برتر رژیمی خیلی راحت با خوردن کمتر پاستا یا نان و در عوض خوردن بیشتر سبزیجات می‌توانید یک سایز لباسی شلوار یا پیراهن را در سال کم کنید.
دیابت پشت گوش یک چهارم ایرانیان یک فوق تخصص غدد گفت:‌ رشد دیابت در یک دهه گذشته دو برابر شده، ۴ میلیون نفر مبتلا و ۵ میلیون نفر در خطر ابتلا هستند، با این روند تا دو دهه آینده از هر ۴ ایرانی بزرگسال یکی دیابت دارد یا در شرف بیماری است. سیاستگذاری ها نیز فقط روی کاغذ باقیمانده است.