ارتباط مایع ظرفشویی با پوست دست


پایگاه خبری لقمه: مایع‌های ظرفشویی دارای ترکیبات شیمیایی هستند که با آب توسط مصرف‌کننده رقیق می‌شوند.

به گزارش پایگاه خبری لقمه ، این شوینده‌ها برای شستن همه چیز از ظروف چینی تا اتومبیل در موقعیت‌هایی که نیاز به از بین بردن چربی می‌باشد استفاده می‌شوند. بسیاری از مصرف‌کنندگان انتظار دارند که مایع ظرفشویی دارای قدرت کف‌کنندگی زیادی باشد؛ بنابراین بسیاری از مایع‌های ظرفشویی حاوی عوامل کف‌کننده زیاد و رایحه می‌باشند.

 

در بازار محصولات متنوعی از انواع مایع ظرفشویی از جمله محصولات بارفتن وجود دارد که هر کدام باعث از بین رفتن چربی و کثیفی از روی ظروف می‌شوند.

 

برای درک اینکه چگونه مایع ظرفشویی چربی را از بین می‌برد؛ شما باید ابتدا با ساختار مولکولی مایع ظرفشویی آشنا شوید. مولکول‌های مایع ظرفشویی دارای یک سر قطبی و یک انتهای غیر قطبی هستند؛ بدین معنی که یک انتهای آن دارای مولکول‌هایی با بار مثبت و منفی و انتهای دیگر آن بدون بار می‌باشد.

 

مولکول‌های آب بطور مشابه قطبی هستند؛ درحالیکه مولکول‌های چربی غیرقطبی هستند.

 

هنگامی‌که مایع ظرفشویی در معرض آب قرار می‌گیرد، انتهای قطبی مولکول‌های مایع ظرفشویی تمایل به سمت مولکول‌های آب دارند، به این دلیل که مواد قطبی تمایل به جذب یکدیگر دارند.

 

هنگامیکه این دو جاذبه روی می‌دهد، نتیجه این می‌شود که مولکول‌های مایع ظرفشویی به عنوان سورفاکتانت و یا به عنوان رابطی بین مولکول‌های آب و چربی عمل می‌کنند. هنگامی‌که آب و چربی باهم مرتبط می‌‌شوند، می‌توان از این کشش و اصطکاک برای از بین بردن مولکول‌های چربی از روی ظروف همراه با مولکول‌های آب بهره‌مند شد.

 

همانطور که گفته شد، مایع ظرفشویی باعث از بین بردن چربی می‌شود؛ بنابراین دانستن این نکته لازم است که پوست دست دارای چربی طبیعی بر روی آن است. هنگامیکه شما در حال شستن ظرف هستید این مایع ظرفشویی ممکن است به چربی طبیعی روی دست بچسبد؛ در نتیجه باعث از بین رفتن چربی پوست شود.

 

این بدان معنی است که دست شما رطوبت خود را از دست می‌دهد و خشک می‌شود. بنابرای پوشیدن دستکش در هنگام استفاده از مایع ظرفشویی و یا استفاده از مرطوب کننده بعد از شستن ظروف پیشنهاد خوبی می‌باشد.

شما هم می توانید در انتهای همین مطلب نظرتان را با دیگران در میان بگذارید.

 بازگشت به صفحه نخست


نقل از :سلامتی

کد: 10368 تاریخ نشر: ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۹ خرداد بازدید: 1530 ساعت: 1:07 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 احتمال بیشتر تشکیل سنگ کلیه در این افراد | برای جلوگیری از سنگ کلیه چه بخوریم ۱۴۰۲ چهارشنبه ۷ تير
2 کاهش قیمت روغن و کاهش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت برنج ۱۴۰۱ چهارشنبه ۶ مهر
3 افشاگری هایی از قطعی برق و نبود سوخت مایع/ ردپای قاچاق در نیروگاه ها! ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور
4 افزایش قیمت روغن مایع و جامد ۱۴۰۰ يکشنبه ۲۶ ارديبهشت
5 راز ماندگاری شیر عالیس بیرون از یخچال و بدون مواد نگهدارنده ۱۳۹۸ شنبه ۲۴ اسفند
6 چگونه با آلودگی هوا مبارزه کنیم؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۲۹ آذر
7 آب ماست به جای شیر ۱۳۹۶ سه شنبه ۳۰ آبان
8 مواد غذایی تقویت‌ کننده هضم غذا را بشناسید ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
9 خوراک ران مرغ و سبزیجات ۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10 آیا غذاها و مایعات داغ در ایجاد سرطان موثرند؟ ۱۳۹۶ شنبه ۲۹ مهر
11 بیماران سنگ کلیه روزانه مایعات بیشتری مصرف کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۶ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  خداحافظی با جوشهای سرسیاه در 15 دقیقه در آشپزخانه پایگاه خبری لقمه: شما می توانید با کمک مواد موجود ...

  معیارهای تشخیص سبزی ها و میوه های ارگانیک ملاک هر کسی برای خرید میوه و سبزی متفاوت است. بزرگ...

  آداب غذا خوردن در سفر از نگاه طب سنتی/برای جلوگیری از آب به آب شدن چه کنیم یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: برای پیشگیری از بیماری...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ویژگی های عسل مرغوب چیست؟ برای بهره بردن از خواص فراوان و شفا د هندگی عسل، از این نوع استفاده نکنید. در حالت کلی عسل تهیه شده از مواد قندی که زنبور عسل هیچ گونه نقشی در جمع آوری آن نداشته باشد و افزودن هر ماده ای دیگر اعم از مواد قندی و انواع اسانس ها، رنگ ها وانواع نگهدارنده ها به عسل، جزء موارد تقلب محسوب می شود و ارزش آن در مقایسه با عسل صفر است.
چطور گوشت را کباب کنیم که سرطانزا نشود؟ محققان دریافته اند خواباندن گوشت در آب طبیعی جو قبل از کباب کردن آن، احتمال تشکیل ماده سرطان زا را کاهش می دهد.
موز، کیوی و پرتقال موثر در کنترل فشارخون یک فوق تخصص نفرولوژی بزرگسالان عنوان کرد: خوردن لبنیات، سبزی‌جاتی مانند گوجه‌فرنگی و میوه‌هایی مانند موز، کیوی، پرتقال و خرما که حاوی مقادیر بسیاری از کلسیم و پتاسیم هستند در کنترل فشار خون موثر هستند.
6 ماده‌ی غذایی برای تسکین دردهای زنانه اگر از دردهای قبل از دوره‌ی ماهانه‌تان شکایت دارید، اگر علائم این دوره تبدیل به کابوس هر ماهتان شده است این مطلب به دردتان می‌خورد.