مصرف سبزیجات سدی در برابر سرماخوردگی


استفاده از سبزی‌جات و لبنیات باعث می‌شود افراد کمتر مبتلا به ویروس سرماخوردگی شوند.

به گزارش لقمه، دکتر ایرج خسرونیا، متخصص داخلی گفت: با توجه به این که ویروس سرماخوردگی از شخصی به شخص دیگر منتقل می شود رعایت بهداشت مهم است.

وی در ادامه مطلب خود افزود: برای عفونی نشدن استفاده از حوله و وسایل شخصی حائز اهمیت است.

خسرونیا اظهار داشت: دانش‌آموزان مبتلا به این ویروس سعی کنند در محل کار و کلاس درس حاضر نشوند چون امکان مبتلا کردن دیگران هم وجود دارد.

وی در پاسخ به اینکه برای پیشگیری از سرماخوردگی به روش سنتی چه باید کرد گفت: برای پیشگیری از سرماخوردگی به روش سنتی باید بدن قوی و مقاومی داشته باشید که کمتر گرفتار شوید مانند تغذیه مناسب، استفاده از میوه و سبزی‌جات و لبنیات که باعث می‌شود کمتر مبتلا به ویروس سرماخوردگی شوید.

خسرونیا ادامه داد: در صورت ضعیف بودن بدن، ویروس شروع به فعالیت می‌کند و مشکلات عدیده‌ای به وجود می‌آورد در این صورت بهتر است کودکان یا افراد مسن از واکسن استفاده کنند.

خسرونیا تصریح کرد: سبزی‌جات سرشار از ویتامین C و تقویت کننده‌ها هستند بنابراین با مصرف سبزی‌جات سبز رنگ که دارای آنتی‌اکسیدان و ویتامین‌های C. A. E می‌باشند و برای بدن ضروری هستند مقاومت بدن را بالا ببرید.

وی خاطر نشان کرد: سبزی‌جات در مقابل میکروب‌ها و آلودگی‌ها مقاومت ایجاد می‌کنند و فرد کمتر به این ویروس مبتلا می‌شود. سبزی‌جات مقاومت بدن را در برابر میکروب‌ها و آلودگی‌ها بالا می‌برد.




ر.م


نقل از :باشگاه خبرنگاران

کد: 1905 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 4214 ساعت: 1:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مقابله با عفونت ریه با این سبزیجات ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور
2 اعلام قیمت جدید انواع میوه و سبزیجات در بازار ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۷ تير
3 شماره ای برای گزارش گران فروشی میوه ۱۴۰۱ پنج شنبه ۲۵ اسفند
4 اینفوگرافیک/ آسنایی با ۸ ماده غذایی ضد سرطان ۱۴۰۱ دوشنبه ۲۴ بهمن
5 فواید رژیم غذایی گیاهی در پیشگیری از سرطان‌ها ۱۴۰۱ شنبه ۲۸ خرداد
6 «سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم ۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
7 تغذیه در آلودگی هوا چگونه باشد ۱۴۰۰ جمعه ۱۰ دي
8 افزایش طول عمر با مصرف زیاد میوه و سبزیجات ۱۴۰۰ دوشنبه ۲۶ مهر
9 رژیم های ممنوعه غذایی کدامند؟ ۱۴۰۰ سه شنبه ۷ ارديبهشت
10 مصرف کاهو خطر مرگ و میر کووید ۱۹ را آفزایش می دهد! ۱۳۹۹ يکشنبه ۵ مرداد
11 حفاظت از ریه ها با میوه و سبزیجات تیره رنگ ۱۳۹۷ چهارشنبه ۲ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ضد عفونی کردن میوه و سبزی برای سیزده بدر لقمه: سبزیجات یکی از فسادپذیرترین محصولات کشاورزی ...

  مصرف مولتی ویتامین خطر سقط جنین را افزایش می هد محققان می گویند مادرانی که شش هفته قبل از لقاح از ...

  بهترین و بدترین بستنی ها را بشناسید بستنی یکی از خوراکی‌های خوشمزه‌ای است که برخی افرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین و بدترین مواد غذایی برای مفاصل شما بیماری آرتروز انواع مختلفی دارد؛ اما برخی از نشانه‌ها و علائم در همه انواع این بیماری مشترک هستند؛ از جمله علائم مشترک انواع آرتروز می‌توان التهاب، سفتی، خشكی و درد در مفاصل نام برد.
نخستین همایش ایران و گردشگری خوراک در پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد پایگاه خبری لقمه: نخستین همایش «ایران و گردشگری خوراک در سده نو» صبح دوشنبه ۱۱ بهمن ۱۴۰۰ در سالن خلیج فارس پانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری برگزار شد.
توصیه‌های مهم پس از پرخوری اغلب ما در بسیاری از اوقات تلاش می‌کنیم یک رژیم‌ غذایی سالم و ضدالتهابی حاوی مواد خوراکی متنوع را دنبال کنیم اما گاهی نیز هوس فست‌فودخوری به سرمان می‌زند در حالی که بدن نیز به طور طبیعی به این قبیل مواد غذایی ناسالم واکنش‌های التهابی نشان می‌دهد.
خوراکی‌های مفید روی میز کار وقتی گرسنه باشید، نه می‌توانید خوب فکر کنید و نه کارها بدرستی پیش می‌رود.