متخصصان آمریکایی و ایرانی، چالش های تغذیه را در شیراز بررسی می کنند


متخصصان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و دانشگاه جان هاپکینز آمریکا در یک همایش علمی، چالش های تغذیه قرن اخیر و مسایل پیش روی جهان را در شیراز بررسی می کنند.

به گزارش لقمه، رییس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز روز دوشنبه در این زمینه به خبرنگاران گفت: در این همایش سعی شده است بابهره گیری ازنظر متخصصان، الگوی مناسبی برای رسیدن به سلامت تغذیه ارائه شود.

کامران باقری لنکرانی گفت:با جامعه علمی آمریکا مشکلی نداریم و شاهد افزایش تقاضا از طرف متخصصان این کشور برای حضور در مجامع علمی کشورمان هستیم.

وی ادامه داد: باب همکاری بین ما ودانشگاه های آمریکا در این زمینه باز است و نتایج خوبی هم در پیشرفت های علمی در این زمینه حاصل شده است.

لنکرانی افرود:در این همایش یک روزه که متخصصان و کارشناسانی از سراسر کشور حضور دارند استادان علوم پزشکی دانشگاه هاپکینز امریکا آخرین یافته های علمی در باره اصول تغذیه سالم را ارائه خواهند داد.

وی اظهار داشت: متاسفانه روند فعلی تامین و تولید و توزیع غذا در جهان روند مطلوبی نیست و روزانه یک میلیارد نفر در سراسر جهان گرسنه می مانند.

رییس مرکز سیاستگذاری سلامت دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: از سوی دیگر طیف وسیعی از مردم جهان دچار عارضه پر خوری هستند که دستاورد آن دیابت ، چاقی، سکته قلبی و بیماری های مختلف است.

لنکرانی اضافه کرد : تغییرات ناهنجار الگوهای غذایی موجب افزایش سرطان ها در جامعه شده است،این در حالی است که استفاده از آنتی اکسیدان ها، میوه و سبزی ها دربرنامه غذایی کمتر می شود.

وی ادامه داد:استفاده از الکل و مواد مخدر،استفاده از فست فودها و استفاده بی رویه از غذاهای چرب موجب شده است که مردم به مرز خطرناک از دست دادن سلامتی نزدیک شوند.

وی گفت: آمارها نشان می دهد که نیمی از نوجوانان صبحانه را از برنامه غذایی حذف کرده اند یا 40 درصد از آنها به صورت بی رویه نوشابه گازدار مصرف می کنند و 20 درصد از آنها از میوه و سبزی در برنامه غذایی بهره نمی گیرند.

لنکرانی گفت: همایش تغذیه سالم پنجشنبه آینده با حضور متخصصان در مجتمع ولایت دانشگاه علوم پزشکی شیرازبرگزار خواهد شد.


نقل از :ایرنا

کد: 1914 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۸ مهر بازدید: 2198 ساعت: 12:30 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
3 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
4 شرایط اهدای شیرمادر چگونه است ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
5 آغاز واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در تهران ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
7 لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
8 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
9 اجرای طرح هدفمندی یارانه آرد و نان در کشور با دستاورد 27 هزار میلیارد تومانی ۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
10 با این میوه‌های پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید ۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
11 لاغری با تزریق بوتاکس!؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  ۷ توصیه برای صبحانه خوردن کوچولوها کودک شما هم جزء آن دسته از کودکانی است که هنگام خو...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

  راه‌های کالری سوزاندن در محل کار لقمه: ممکن است شما در محل کار خود تمام وقت را مشغو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

افزایش وزن به روش سالم با این که بیشتر وقت ها درباره اتخاذ روش های سالم کاهش وزن گفته و شنیده ایم اما نباید این نکته را فراموش کنیم که تعدادی از افراد از لاغری مفرط رنج می برند.
زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
چرا نباید با پرخورها ازدواج کنید! اگر یکی از زوج ها چاق باشد و اهمیتی به تناسب اندام خود ندهد احتمال آنکه همسرش نیز چاق شود 37 درصد بیشتر است.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!