عرضه بهداشتی دام زنده برای عید قربان و روز عرفه


مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار و فرآورده‌های کشاورزی از ایجاد 22 قربانگاه در شهر تهران برای ذبح قربانی در روزهای عرفه و عید قربان خبر داد و گفت: 230 دامپزشک و کارشناس بهداشت مواد غذایی برای تایید دام و گوشت ذبح شده، در این مراکز مستقر می‌شوند.

به گزارش لقمه، حسین صفایی در نشست خبری خود پیرامون «عرضه بهداشتی دام زنده»، گفت: با توجه به نزدیکی روز عرفه و عید قربان که یکی از سنت‌های مذهبی و قربانی کردن در آن انجام می‌شود، شهرداری‌های مناطق با همکاری سازمان میادین و سازمان دامپزشکی شرایطی را فراهم می‌کنند تا شهروندان بتوانند دام سالم تهیه کرده و در مراکز بهداشتی آن را قربانی کنند.
وی افزود: امسال در 22 منطقه شهر تهران قربانگاه‌هایی احداث می‌شود که دارای شرایط کاملا بهداشتی هستند و این مراکز در نقاطی تعبیه شده است که شهروندان با طی مسافت معقولی بتوانند برای تهیه دام و ذبح قربانی خود اقدام کنند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار تصریح کرد: برای رعایت نکات بهداشتی، اعم از سلامت دام، گوشت ذبح شده، بهداشت محیط برای جلوگیری از آلودگی ناشی از امحا و احشاء دام‌های قربانی شده توصیه می‌شود که شهروندان از این مراکز استفاده کنند تا ضمن تضمین سلامت گوشت قربانی تهیه شده از آلودگی‌های محیط زیست نیز جلوگیری شود.
صفایی ادامه داد: سال گذشته 27 هزار راس دام به قربانگاه‌های تعبیه شده انتقال داده شد که از این تعداد 21 هزار دام در این قربانگاه‌ها خریداری و 11 هزار دام نیز در همان محل ذبح شد که بر اساس آمار، 15 دام قبل از ذبح بیمار تشخیص داده شد و پس از قربانی کردن دام‌ها نیز 50 لاشه به علت بیماری توسط کارشناسان بهداشتی حاضر در محل ضبط شد. بنابراین توصیه می‌شود شهروندان برای حفظ سلامت خود و محیط‌زیست از این مراکز استفاده کنند.
به گفته وی، امسال بیش از 230 دامپزشک و کارشناس بهداشت مواد غذایی آموزش دیده و همچنین 300 سلاخ در این مراکز حضور دارند و پس از تایید سلامت دام آنها را پلاک کوبی کرده و برای ذبح آماده می‌کنند.
به گزارش ایسنا، مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار با بیان اینکه امسال 30 درصد تعداد قربانگاه‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یافته، عنوان کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال 40 هزار راس دام به 22 مرکز تعبیه شده منتقل، همچنین تعداد ذبح قربانی در این مراکز نیز نسبت به سال گذشته افزایش چشمگیری داشته باشد.
صفایی با بیان اینکه ساعت کار قربانگاه‌ها در روز عرفه از 9 صبح تا 6 بعدازظهر و در روز عید قربان از 2 صبح تا 5 بعدازظهر خواهد بود، تاکید کرد: با توجه به حضور دامپزشک و کارشناس امور بهداشت و همچنین سلاخ‌های آموزش دیده جهت ذبح شرعی، شهروندان در روزهای عنوان شده جهت تهیه و ذبح قربانی به این مراکز مراجعه کنند.
وی تاکید کرد: برای جلوگیری از تخلف در قیمت عرضه دام از سوی چوب‌داران، توصیه می‌شود شهروندان قربانی مورد نیاز خود را از قربانگاه‌ها تهیه کنند.
مدیرعامل سازمان میادین میوه و تره‌بار گفت: شماره‌تلفن 55050000 جهت اطلاع‌رسانی برای 22 قربانگاه احداث شده در نظر گرفته شده، ضمن آنکه این شماره‌تلفن در روزهای غیر از عرفه و عید قربان، فروش تلفنی دام‌ به صورت زنده و ذکر شده را انجام می‌دهد.


نقل از :ایسنا

کد: 1985 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱ آبان بازدید: 3618 ساعت: 7:04 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 برآورد تولید ۹۲۳ هزار تن گوشت قرمز در سال جاری ۱۴۰۳ شنبه ۳ آذر
2 کاهش مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۰ آبان
3 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان
4 آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
5 صنعت گاو شیری ایران در رقابت با برترین‌های جهان ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۰ شهريور
6 کدام وزیران بیشترین مخالف را در مجلس دارند؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
7 ۵.۶ میلیون دلار درآمد کشور از صادرات عسل ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
8 ۶ علامت چرب شدن کبد ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳۱ مرداد
9 کشف ۸۵۲ کیلوگرم مرغ فاسد در یکی از سردخانه‌های شهر درگهان ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
10 پشت پرده شرکت صنایع بهشهر چه می‌گذرد؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۳ مرداد
11 تذکر به وزیر کشاورزی برای تمدید مجوز دامداریهای سنتی روستایی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  افزایش آمار بیماران کلیوی در کشور شیوع نارسایی‌ کلیه از دیابت بیشتر است و ممکن است ک...

  تاثیر ویتامین D بر فشارخون نتایج یک مطالعه جدید تایید کرد که کمبود ویتامین D‌...

  کربوهیدرات بخورید و وزن کم کنید می توان با رعایت چند نکته غذایی از خوردن کربوهیدرا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت