صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
رمز و راز خانهداری و آشپزی
>
نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو
غذای مشترک مردم دنیا
نکاتی برای خوش مزه تر شدن سوپ جو
27 نکته برای اینکه سوپی خوشمزهتر و سالمتر بپزید.
1. سوپ را میتوان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریعتر آماده میشود و احتمال ته گرفتنش هم کم است.
2 جوی پرک را در یک ظرف خیس کنید تا شن و ماسه احتمالی تهنشین شود. بعد بگذارید تا بپزد.
3 سینه مرغ را آبپز کنید. برای اینکه مرغ لذیذتری داشته باشید، بهتر است مرغ را با یک پیاز بزرگ و یک دانه سیب بگذارید بپزد.
4 لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم دادهاند و هم تکههای ریز آنها در ظرف باقی نمیماند.
5 اگر قارچ را بجوشانید قطعا سیاه خواهد شد. به قارچ آبلیمو بزنید و بگذارید مدتی بماند. تابه را بگذارید حسابی داغ شود. کمی روغن بریزید. وقتی از حرارت بالای آن مطمئن شدید، قارچ را درون تابه بریزید. در اثر حرارت به قارچ شوک وارد میشود و دیگر سیاه نخواهد شد.
6 قارچ را در آبکش بریزید تا روغن از آن جدا شود.
7 سینه مرغ را ریشریش کنید و سایر مواد مثل هویج و قارچ را به همراه نمک و فلفل در قابلمه بریزید.
8 در مرحله آخر دو پیمانه شیر را به سوپ اضافه کنید.
9 احتیاجی نیست در سوپ روغن بریزید. چربی مرغ به تنهایی کافی و البته سالمتر است.
10 در صورت تمایل میتوانید برای لعابدار شدن سوپ یک تا دو قاشق سوپخوری آرد در سوپ بریزید. اما در غیر این صورت هم اگر جو خوب پخته شود، سوپ حتما لعاب خواهد داشت.
11 سوپ که آماده شد، میتوانید روی آن ورقهای نازک قارچ بچینید.
12 کسانی که خامه را در سوپ دوست دارند، میتوانند خامه را خوب هم بزنند تا تقریبا به شکل یک مایه رقیق دربیاید. آن وقت با خامه میتوان به هر شکلی که دوست دارید سوپ را تزئین کنید.
13 یادتان نرود جعفری خردشده را در مرحله سرو غذا روی آن بچینید. اگر زودتر در سوپ بریزید رنگ آن تیره میشود و غذا را قدری زشت جلوه میدهد.
14 سوپ جوی بینالمللی تقریبا به همین شکل طبخ میشود. با این تفاوت که سینه مرغ کمتری به آن میزنند.
15 پیش از کشیدن سوپ در ظرف، ۲۵ گرم کره را ته ظرف بگذارید. روی آن دو قاشق سوپخوری آبلیموی تازه بریزید. دقت داشته باشید که اینها را نباید هم زد.
16 سوپ داغ را روی کره و آبلیمو بریزید. آن قدر صبر کنید تا لایهای روی سوپ شکل بگیرد.
17 روی آن را تزئین کنید و سر میز ببرید. موقع خوردن که سوپ را با قاشق هم میزنید، کره و لیموی تازه، طعم استثنائی به سوپ خواهد داد.
18 فیبر محلول در جو باعث میشود تا کلسترول خون پایین بیاید، پس سوپ جو یک غذای خوب برای کسانی است که کلسترول خونشان بالاست.
19 جو این غذا برای کسانی که از یبوست رنج میبرندخیلی مفید است.
20 جو قند خون را تنظیم میکند. بیماران دیابتی بهتر است از این غذا بخورند.
21 جعفری ویتامین آ دارد و منبع خوب اسید فولیک و آهن است. از این رو به مبتلایان کمخونی، کمک فراوانی میکند.
22 فیبر نامحلول جعفری در درمان یبوست موثر است.
23 جعفری خاصیت ضد نفخی دارد و اسپاسم گوارشی را از بین میبرد.
24 خاصیت ادرارآوری جعفری به شستشوی مواد زائد از بدن منجر میشود.
25 آنتی اکسیدان هویج فوقالعاده است و ریسک بیماریهای قلبی و فشار خون مزمن را کاهش میدهد.
26 خامه در سوپ ارزش غذایی آن را پایین میآورد. چرا که سرشار از اسیدهای چرب اشباع شده است و میتواند باعث ابتلا به کلسترول خون و تریگلیسیرید شود. به همین دلیل بهتر است از خامه صرف نظر شود.
27 افراد دیابتی و مبتلایان به چاقی در استفاده از ورمیشل در سوپ دقت کنند، چون ورمیشل میزان انرژی بالایی دارد.
نقل از :همشهری سلامتی
کد:
2006
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ پنج شنبه ۴ آبان
بازدید:
47827
ساعت:
10:19 صبح
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
آشنایی با غذاهای مخصوص روزهای سرد سال
۱۴۰۱ يکشنبه ۲۵ دي
2
غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید!
۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر
3
«سوپ» میراثی نمادین برای رهایی از نژادپرستی و ظلم
۱۴۰۰ سه شنبه ۲۱ دي
4
تناسب اندام با خوردن یک غذای معجزهگر
۱۳۹۷ سه شنبه ۱۷ مهر
5
طرز پخت آش کلم باکویی
۱۳۹۶ دوشنبه ۲۰ آذر
6
سوپ پیاز فرانسوی
۱۳۹۶ شنبه ۴ آذر
7
چگونه یک مغازه دار موفق باشیم
۱۳۹۶ يکشنبه ۱۴ آبان
8
تبلیغ سیگار در سوپرمارکت ها با کدام مجوز
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
9
خوراک ران مرغ و سبزیجات
۱۳۹۶ چهارشنبه ۳ آبان
10
کار سوپروایزر یا سرپرست فروش چیست؟
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۵ مهر
11
روش هایی که طول دوره سرماخوردگی را کوتاه می کند
۱۳۹۶ دوشنبه ۱۷ مهر
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
آبلیمو، مسمومیت را درمان نمی کند!
در هنگام مسافرت بهتر است از لبنیات، سبزیجات و میوه...
ایبوپروفن در شیر!
تحقیقات نشان می دهد در یک لیوان شیر بیش از 20 نوع ...
برای کاهش استرس چه بخوریم؟
تقریبا همه ما می دانیم نوع تغذیه روی سلامت روحی ان...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
آیا لاغر شدن با آب امکانپذیر است؟
یک متخصص تغذیه و رژیمدرمانی بابیان اینکه یکی از عادتهای غذایی غلط در ایران نوشیدن چای یا قهوه بلافاصله بعد از صرف هر وعده غذایی است، گفت: «این عادت غلط غذایی ممکن است بهمرورزمان باعث بروز کمخونی مخصوصاً در خانمها شود چراکه با رقیق شدن شیرههای گوارشی عمل هضم بهخوبی صورت نمیگیرد و همچنین ترکیبات موجود در چای مانع جذب برخی از املاح و مواد معدنی میشود که مهمترین آنها آهن مخصوصاً آهن با منشأ گیاهی است.»
17 راز برای طول عمر بیشتر
تحقیقات نشان داده است افرادی که در مراسم های مذهبی شرکت می کنند، زندگی طولانی تری دارند.
طرز تهیه انواع جوانهها در منزل
تمیزترین، مفیدترین و بیدردسرترین غذایی كه میتوان در زمان ما پیدا كرد، آنهایی هستند كه به وسیلهی خود ما و در خانه درست میشوند(مثل انواع جوانهها، ماست، پنیر، نان، سبزی خوردن).
خوراکهای محلی چگونه فراموش نشوند؟
پایگاه خبری لقمه: متخصصان غذا و مهماننوازی و پژوهشگران تاریخ و فرهنگ غذا معتقدند اگر برای زیربنای تبادلی خوراکهای محلی کاری نشود و دستور تهیه این خوراکها دچار درونگرایی و نهفتگی شود، احتمال دارد برای همیشه فراموش و منقرض شوند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است