غذاهایی که باید در فصل های سرد بخورید!


تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری لقمه، پاییز فرا رسیده است و همانطور که انتخاب کمد لباس ما با فصول تغییر می کند، رژیم غذایی ما نیز باید تغییر کند! چرا؟ از آنجایی که بدن ما در طول فصول باید تغییر کند، بنابراین، خوردن سالاد در فصل زمستان معادل پوشیدن بیکینی در زمانی است که دما سرد است. اگر در یک کشور گرمسیری زندگی نمی کنید، ایده پوشیدن لباس شنا در زمستان احمقانه به نظر می رسد. خوردن سالاد و میوه های استوایی هم همینطور است!
 
بنابراین در این زمان از سال چه چیزی باید بخورد؟ با کاهش دما، ما باید بدن را از درون تغذیه و گرم کنیم تا یین و یانگ را متعادل کنیم. اگر غذاهای «سرد»، که به عنوان غذاهای یین نیز شناخته می‌شوند، مانند میوه‌ها، سبزیجات خام، سالادها و نوشیدنی‌های سرد مصرف می‌کنیم، بر یین غلبه کرده‌ایم و از درون احساس سرما می‌کنیم و بیشتر مستعد ابتلا به بیماری می‌شویم. بنابراین، ماه‌های سردتر تماماً در مورد خوردن غذاهای پایه و مغذی یانگ است که هورمون‌های ما را متعادل می‌کند، سیستم ایمنی بدن ما را تقویت می‌کند، انرژی ما را تقویت می‌کند و احساس خوبی داریم.
 

در پاییز و زمستان چه غذاهایی بخوریم؟

مهمتر از همه، در طب سنتی چینی، غذا خوردن فصلی و محلی است. این قانون سرانگشتی است. غذاهای زیر غذاهایی هستند که اکنون در فصل هستند و باید بخشی از رژیم غذایی ما باشند:
 
سبزیجات ریشه ای: هویج، کدو حلوایی، کدو تنبل و سیب زمینی شیرین
غلات کامل: برنج قهوه ای، کینوا، جو و ارزن
حبوبات: لوبیا، نخود، عدس، سویا.
سبزیجات سبز: بروکلی، اسفناج، کلم پیچ، کرفس، موشک و کنگر فرنگی
میوه: سیب، انار، مرکبات و گلابی
ماهی: باس دریایی، ماهی کاد، کف پا و شاه ماهی
گیاهان: زنجبیل، زردچوبه، دارچین، رزماری، آویشن، ریحان و شوید.
 
 

برنامه غذایی کامل چگونه به نظر می رسد؟

صبحانه:

با فرنی مغذی و گرم‌کننده تهیه شده از جو دو سر از قبل خیس‌شده، شیر گیاهی، سیب رنده شده، زنجبیل و دارچین و مقداری مغزها و دانه‌های دلخواه شروع کنید.

ناهار:

نوعی غلات را با سبزیجات ریشه دار، حبوبات و یک طرف سبزیجات سبز ترکیب کنید تا یک «کاسه ماکرو» درست کنید.
 

شام:

یک سوپ گرم با سبزیجات و حبوبات یا غلات تهیه کنید.
یا…
ماهی دلخواهتان را بخارپز کنید یا با سبزیجات بپزید. 
 

میان وعده ها:

لاته زردچوبه
دمنوش های گیاهی گرم کننده
آجیل و دانه ها
توپ های انرژی
 شیرینی های تخته غلات و مغز (میله های گرانولا)
 
 
نکته: می توانید وعده های غذایی خود را با خوردن غلات در عصر و یک ناهار سبک تر شامل سوپ یا سالاد گرم تغییر دهید. این شما هستید که تصمیم می گیرید چگونه می خواهید وعده های غذایی خود را توزیع کنید.
 
تطبیق رژیم غذایی خود با فصول برای سلامتی و تندرستی شما، چه جسمی و چه روحی، حیاتی است. در طول روز احساس انرژی کنید و از مریض شدن در این زمستان جلوگیری کنید!
 
برگرفته از سایت کلینیک سلامتی شیا 

خبرنگار: محمدصالح حجت الاسلامی

بازگشت به صفحه نخست




کد: 14963 تاریخ نشر: ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۳ مهر بازدید: 926 ساعت: 12:11 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمک‌های غذایی به مردم غزه ۱۴۰۳ سه شنبه ۲۷ شهريور
2 دریافت چربی های گیاهی طول عمر را افزایش می دهد ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ مرداد
3 کاهش خطر آلزایمر با کمک رژیم غذایی مدیترانه‌ای ۱۴۰۳ جمعه ۱۹ مرداد
4 آیا چاقی و اضافه وزن دیابت می‌آورد؟ ۱۴۰۳ چهارشنبه ۳ مرداد
5 در روزهای گرم سال غذا چه بخوریم؟ ۱۴۰۳ سه شنبه ۵ تير
6 لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد ۱۴۰۳ پنج شنبه ۱۶ فروردين
7 بیانیه رسانه‌های ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی ۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
8 استقبال از پویش تحریم کالاهای «مرتبط با اسرائیل» در کشورهای اسلامی ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۲ آبان
9 یک ماه از تشنگی و گرسنگی مردم غزه گذشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
10 رژیم لاغری فستینگ برای چه گروهی مناسب است؟ ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۵ آبان
11 آشنایی با جدول غذایی رژیم لاغری کانادایی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۳۰ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شیرخام نخورید گروهی از متخصصان اطفال در آمریکا هشدار دادند که زن...

  لزوم انتخاب یک الگوی تغذیه‌ای مناسب پس از چهل سالگی متخصصان تغذیه و سلامت می‌گویند، زمانی که به سن 40 ...

  یافته‌های جدید درباره ویتامین D و سالمندان پایگاه خبری لقمه: نتایج یک تحقیق جدید نشان می دهد ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
بررسی وضعیت تغذیه ای دانشجویان ایران پایگاه خبری لقمه: مسئول گروه تغذیه بالینی وزارت بهداشت گفت:بررسی ها نشان می دهد بیش از 6 درصد از دانشجویان تمام روزهای هفته از نوشابه یا آبمیوه صنعتی استفاده می کنند، حدود 57 درصد نیز به ندرت از آن استفاده می کنند. همچنین حدود 5/12 درصد دانشجویان تمام روزهای هفته از شیرینی جات ، مصرف می کنند و حدود 6 درصد نیز اصلا شیرینی مصرف نمی کنند. این در حالی است که توصیه می شود مقدار مصرف انواع شیرینی باید به حداقل برسد.
روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها پایگاه خبری لقمه: ظاهر غذای سرو شده در یک رستوران و یا حتی یک مهمانی خانگی می تواند جذابیت میز شما را چندین براب رکرده و رضایت غذاخوردن را دو چندان کند.
چرا ب آ از جشن عکاسان سینما حمایت کرد/حس خوب در کنار برندینگ پایگاه خبری لقمه:مدیر تبلیغات و از سهام داران گروه تولیدی ب.آ از دلایل حضور این برند قضای در کنار هنرمندان و حمایت از رویدادهای هنری همچون جشن عکاسان سینما سخن گفت.