نخستین جشنواره میوه‌های قرآنی آغاز به کار کرد/ عرضه میوه 10 درصد زیرقیمت بازار


نخستین جشنواره میوه های قرآنی از روز پنجشنبه به مدت 11 روز در ضلع جنوبی مصلی تهران آغاز به کار کرد.

به گزارش لقمه ، این جشنواره که از امروز پنجشنبه چهارم آبان آغاز شده است و تا چهاردهم این ماه ادامه خواهد داشت با هدف ترویج و الگو سازی و در جهت توسعه فرهنگ استفاده از میوه های سالم و بهره گیری از آموزه های دینی در بهره گیری از این نعمت های خدادادی برگزار می شود.

در جشنواره میوه های قرآنی میوه های انار، انگور، انجیر، زیتون و خرما به عنوان میوه هایی که در قرآن به آن اشاره شده است، عرضه و در کنار آن کارگاه های آموزشی سلامتی، دینی و... نیز برای آشنایی علاقمندان برپا می شود.

در کارگاه های آموزشی که همزمان با جشنوراه برپا خواهد شد، آخرین یافته های علمی و انطباق آن با آموزه های قرآنی ارائه خواهد شد.

ترویج و الگوسازی در خصوص مصرف محصولات سالم، بومی و ارگانیک کشاورزی داخلی، آشنایی مردم با طعم واقعی میوه ، ارتقای توان اقتصادی و بازرگانی باغداران از طریق ارائه مستقیم تولیدات کشاورزی، برنامه ریزی برای حمایت از تولیدات ملی در بخش کشاورزی و آمادگی عوامل تولید برای حضور در بازارهای جهانی از مهمترین اهداف این جشنواره به شمار می رود.

همچنین با توجه به عرضه مستقیم محصولات، کاهش قیمت محصول ارائه شده به مصرف کنندگان از طریق حذف واسطه ها و دلالان عرضه محصولات کشاورزی از دیگر اهداف این جشنواره به شمار می رود.

برگزاری سمینارهای علمی و تخصصی در خصوص کاشت، داشت و برداشت با حضور اساتید و صاحبنظران، برگزاری سمینارهای علمی در خصوص خواص میوه های قرآنی به تفکیک، برگزاری کارگاه های آموزشی در خصوص نحوه مصرف و فرآورده های انار و سایر میوه های قرآنی، برپایی کلاسهای آموزش آشپزی و شیرینی پزی با استفاده از میوه های قرآنی و فرآورده های آن، برگزاری مسابقات برای رده های مختلف سنی در جشنواره، اهدای جایزه های ویژه کودکان (قلک های اناری)، حضور گروههای نمایشی برای اجرای آیینهای سنتی استانهای مختلف و حضور دائمی متخصصان کشاورزی در تمام روزهای جشنواره جهت ارائه آخرین نتایج تحقیقات و یافته های علمی در خصوص خواص درمانی میوه های ارائه شده در جشنواره ، ویژگی میوه های هر منطقه ، چگونگی استفاده و مناسب ترین راه بهره گیری از خواص میوه ها از جمله برنامه هایی است که در طول برگزاری جشنواره ارائه خواهد شد. این جشنواره از ساعت 10 صبح تا 8 شب پذیرای علاقمندان است.

به گزارش مهر، محمدرضا شاه پسند مدیرکل دفتر ترویج کشاورزی و منابع طبیعی چندی پیش در نشست خبری از عرضه سه محصول انار، انجیر و زیتون 10 درصد زیر قیمت بازار در این جشنواره خبر داد.


نقل از :مهر

کد: 2009 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ جمعه ۵ آبان بازدید: 2951 ساعت: 4:02 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
2 کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کم‌آب ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 رعایت نکات تغذیه‌ای در شرایط کنونی کشور برای حفظ سلامت عمومی ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
4 ربات میوه‌چین ساخته شد ۱۴۰۴ شنبه ۳۱ فروردين
5 تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
6 موز با دلار گران شد ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ بهمن
7 خوردن این میوه‌ اثرات منفیِ تغذیه ناسالم را کاهش می‌دهد ۱۴۰۳ دوشنبه ۱۲ آذر
8 هشدار اتاق اصناف به گران فروشان یلدایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۰ آذر
9 قیمت گوجه‌فرنگی کاهشی شد ۱۴۰۳ جمعه ۹ آذر
10 قیمت انواع گوشت گوساله و گوسفندی در میادین میوه و تره‌بار ۵ آذر ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر
11 افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۳ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  استفاده از سیر برای دفع پشه های مزاحم بیشترین حشره ای که انسان ها با آن درگیر هستند و با...

  این ده عامل شگفت انگیز می‌توانند باعث سنگ کلیه باشند پایگاه خبری لقمه: در ده عاملی که زمینه ساز سنگ کلی...

  آیا غذاهای ارگانیك واقعا سالم‌ترند؟ متخصصان تغذیه و سلامت در یك مطالعه كیفی جدید دریاف...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ریزه کاری های لاغری را بخوانید! بسیاری از رژیم‌های غذایی وجود دارند که کمک می‌کنند شما خیلی سریع وزن کم کنید، اما عواقب این گونه رژیم‌ها در دراز مدت بسیار ناراحت کننده هستند.
افزایش ۲۰ درصدی ظرفیت پذیرش دانشجویان پزشکی و بومی گزینی / ۱۶ میلیارد ریال به خرید واکسن اختصاص یافت پایگاه خبری لقمه: دولت سیزدهم با شعار دولت مردمی مردادماه سال ۱۴۰۰ آغاز بکار کرد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از مهمترین وزارتخانه های کلیدی با جایگاه سیستم نظام سلامت، اقدامات ارزنده ای را در کارنامه یکساله خود دارد.
چرا بی دلیل چاق می شویم؟ شاید شما هم از افرادی هستید که احساس می‌کنید جدیدا بدون دلیل چاق شده اید. افرادی زیادی در هنگام مراجعه به کلینیک های کاهش وزن ذکر می‌نمایند که در ماههای اخیر بدون آن که تغییری در غذای خود داده باشند دچار افزایش وزن شده اند. واقعیت آنست که چاقی و افزایش وزن رخ نخواهد داد مگر آن که تعادل بین انرژی دریافتی و انرژی سوخت و ساز شما به هم بخورد.
با این دستورالعمل هر روز نیم کیلو لاغر شوید با کمی جدیت و استفاده از یک تکنیک درست می توانید به مدت یکماه هر روز ۴۵۰ گرم از وزن خود را کاهش دهید.