نتایج پایش کیفی نان در تابستان/سنگک همچنان کیفی‌ترین نان


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از نتایج پایش کیفی نان در سه ماهه دوم امسال خبرداد و گفت: سنگک همچنان کیفی‌ترین نان در سراسر کشور است و در پخت آن از جوش‌شیرین هم استفاده نمی‌شود.

به گزارش لقمه، عباس قبادی در گفتگویی گفت: نتیجه پایش کیفیت و سلامت نان کشور در سه ماهه دوم امسال، میزان 7 درصدی استفاده از جوش شیرین را نشان می‌دهد که از بین نان‌های سنتی، در نان سنگک این رقم به صفر رسیده است؛ لذا ضرورت دارد دستگاههای نظارتی از جمله وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این امر نظارت داشته باشند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: یکی از مشکلات اصلی در تولید نان، مصرف موادی مانند جوش شیرین در فرآوری خمیر نان است؛ این در حالی است که مرکز پژوهش‌های غلات و شرکت‌های غله و خدمات بازرگانی مناطق 14گانه شرکت بازرگانی دولتی ایران در اجرای ماموریت‌ها و وظایف محوله، به طور مستمر به پایش کیفیت نان تولیدی با نمونه‌برداری و بر اساس استاندارد ملی 2628 اقدام می‌کنند که آمار دریافتی از کارشناسان کنترل کیفی از سراسر کشور نشان می‌‌دهد از کل نمونه‌های نان به تعداد 2 هزار و 547 عدد، تعداد 178 مورد دارای Ph بالا هستند.

وی، نان سنگک را به عنوان کیفی‌ترین نان تولیدی کشورمعرفی و تصریح کرد: نتیجه پایش اخیر همچنین نشان می‌دهد که این نان در شرایط کاملا بهداشتی پخت می‌شود و تنها نانی است که میزان مصرف جوش شیرین در تهیه آن صفر اعلام شده‌ است.

مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران اظهار داشت: تاکید ما به مسئولان آموزش این شرکت و همکاران سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای این است که به طور مستمر در جریان آموزش نانوایان، خطرات استفاده از جوش شیرین در تولید نان را به نانوایان گوشزد و برعدم استفاده از آن تاکید کنند.

قبادی با اشاره به اینکه استفاده از جوش شیرین در تولید نان، عملی خلاف و مغایر قانون است، گفت: باید در صدد باشیم تا همین مقدار کاربرد جوش شیرین در فرایند تولید نان را به صفر برسانیم.

وی در پایان تصریح کرد: با توجه به طرح مسئله، توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران و اقدامات انجام شده در راستای تولید نان سالم، حذف کامل جوش شیرین از نان، نیازمند مشارکت دستگاههای ذیربط بویژه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از طریق دانشگاههای علوم پزشکی و سازمان تعزیرات حکومتی با راهکار اقدامات نظارتی و تشدید برخورد با متخلفین و همکاری سازمان استاندارد جهت تدوین استانداردهای نان بهداشتی است.


نقل از :مهر

کد: 2019 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ يکشنبه ۷ آبان بازدید: 3371 ساعت: 9:49 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 دانشگاه علوم پزشکی یزد: مطلبی در مورد میزهای بیرون نانوایی نگفتیم ۱۴۰۳ سه شنبه ۷ اسفند
2 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
3 ناگفته‌هایی از یک قاتل محبوب جوانان و نوجوانان ۱۴۰۳ سه شنبه ۳۰ بهمن
4 ورود دلالان افغان به بازار زعفران ایران، تهدیدی جدی برای جایگاه صادراتی کشور ۱۴۰۳ دوشنبه ۲۹ بهمن
5 چگونه آسیب پذیری اقتصادی را کاهش دهیم؟ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
6 نگاه به بخش خصوصی به عنوان مجرم اجازه توسعه نمی‌دهد ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
7 ایران در جایگاه هشتم جهانی بازار حلال ۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۶ دي
8 تقدیر از ۱۰ ایده برتر در رویداد فناوری‌های نوین کاهش ضایعات کشاورزی و غذایی ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
9 جهان شهر مراغه به شبکه جهانی شهرهای سالم پیوست ۱۴۰۳ شنبه ۱۷ آذر
10 از اوتاوا تا مراغه؛ داستان شهری که سلامت را اولویت قرار داد ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر
11 کاهش مصرف داروی شیمی‌درمانی با نانوذرات شکرمانند ۱۴۰۳ دوشنبه ۵ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  بهداشت و تغذیه در سفر رعایت نكات بهداشتی در همه حال لازم است؛ اما دلیل ا...

  در روزهایی که هوا آلوده میشود غذای آماده به مصرف نخورید عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات تغذیه کشور با بیان ا...

  6 غذایی که کلسترول خون را افزایش می‌دهند آیا رژیم غذایی شما برای سلامت قلب مناسب است؟ حتی ا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دم‌كردنی محبوب ایرانی‌ها برای خیلی از ما ایرانی‌ها همیشه نوشیدن یك فنجان چای گرم بسیار دلچسب است؛ اما در سرمای دومین ماه پاییزی این لذت چند برابر می‌شود. البته نوشیدنی‌های گرم و سرد زیادی وجود دارد كه می‌توانیم در فرصت‌های مختلف از آنها استفاده كنیم ولی ایرانی‌ها از روزگاران قدیم به چای علاقه بیشتری داشته‌اند. شاید دلیلش این باشد كه چای یك نوشیدنی شرقی است.
استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ صحت ندارد یک متخصص تغذیه و متابولیسم انرژی و پروتئین با رد استفاده از آنتی بیوتیک در دوغ برای افزایش ماندگاری، امکان استفاده از "ناتامایسین" به عنوان یک ماده ضدکپک ممنوعه در محصولاتی مثل دوغ را ممکن دانست و از امکان قاچاق آب میوه های حاوی مواد نگهدارنده ممنوعه و فروش آن در بازارچه های مرزی خبر داد.
رضوی: ناحیه های صنعتی باعث ثبات و بهره‌وری بیشتر مشاغل روستایی می شود معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور گفت:با ایجاد ناحیه صنعتی در دهستان‌های کشور بسیاری از صنایع تبدیلی که از محصولات روستایی استفاده می کنند در جوار روستاها فعال می شوند که باعث بهره وری بیشتر روستاییان خواهد شد.
چند نکته کاربردی برای سفید کردن دندان ها یک لبخند زیبا قبل از هر فاکتور دیگری توجه اطرافیان ما را بویژه در اولین ارتباط، جلب می کند و شاید نخستین عامل ظاهری است که بواسطه آن، مورد قضاوت دیگران قرار می گیریم. داشتن دندان های خراب، زرد و معیوب می تواند تاثیر نامطلوب بر زندگی و حتی حرفه افراد داشته باشد که این امر در زنان بیشتر صدق می کند.