روش تهیه گراتن چیپس و مرغ در مایکروفر


این غذای ساده و راحت و فست فود خوشمزه را می توانید به سرعت تهیه کنید.

مواد لازم:

سینه مرغ پخته شده
فلفل دلمه ای خرد شده
پنیر پیتزا
چیپس خلال

مواد لازم برای سس سفید:

آرد گندم یا ذرت 4 قاشق غذاخوری
شیر 2 لیوان
کره 50 گرم
نمک و فلفل

روش تهیه:

آرد را با 2 لیوان شیر سرد به آرامی مخلوط کنید تا آرد گلوله نشود، کره و نمک و فلفل را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید و مدام هم بزنید تا سس به غلظت فرنی برسد.


برای پخت این غذا ظرفی انتخاب کنید که قابلیت قرار گرفتن در فر یا ماکروفر رو داشته باشد و بتوانید غذا را با همان ظرف سرو کنید. کف و دیواره ظرف را با سس سفید بپوشانید و یک لایه چیپس کف ظرف بریزید.


سینه مرغی که با کمی زردچوبه و نمک و فلفل و زعفران پختید خلال کنید و همراه با کمی سس سفید مخلوط کنید و یک لایه روی چیپس ها مخلوط سینه مرغ و سس سفید بریزید.


در لایه بعد فلفل دلمه ای خلال شده که حدود 2-3 دقیقه با کمی روغن تفت دادید بریزید و روی مواد را با چیپس بپوشونید و روی چیپس را کامل پنیر پیتزا بریزید.

من برای خوش طعم شدن همراه با پنیر پیتزا از مقداری پنیر چدار استفاده کردم. ظرف گراتن را داخل ماکروفر تا زمانی قرار بدهید که پنیر برشته شود.

نکته: در مایکروفر از پخت ترکیبی پیتزا یا لازانیا استفاده کنید.
 

دستور از هدیه علی اکبری

 

بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7541 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ شنبه ۲۶ مهر بازدید: 5529 ساعت: 11:58 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه تصویری گراتن بادمجان ۱۳۹۴ يکشنبه ۱۸ مرداد
2 دستور تهیه گراتن پاستا با بادمجان ۱۳۹۳ شنبه ۲۴ خرداد
3 روش تهیه گراتین سیب‌زمینی و کرفس ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۷ آذر
4 طرز پخت گراتن بادمجان با سیب‌زمینی ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۰ تير
5 روش تهیه گراتن مرغ دودی؛ غذایی اسپانیایی ۱۳۹۱ سه شنبه ۱۷ بهمن
6 گراتن قالبی سبزیجات ۱۳۹۰ دوشنبه ۵ دي


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با 6 خوراکی پاییزی سلامتی تان را تضمین کنید چغندر از آن دسته سبزیجاتی است که سرشار از قند بوده...

  تنظیم غلظت خون با تغذیه استفاده‌ی فراوان از میوه‌ها و سبزی‌های تازه در روز...

  آنتی بیوتیک جدیدی به نام بادنجان بادمجان دارای ترکیباتی است که از انواع عفونت های ب...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه بدون هزینه لاغر شوید؟! آیا می دانید بابت هر کاری که انجام می دهید، هر کاری، انجام کارهای خانه، قدم زدن در سوپرمارکت برای خرید و یا حتی عوض کردن کانال های تلویزیون، کالری می سوزانید؟
فوت های کوزه گری در آشپزی برای خارج شدن حشرات از لای سبزیجات، جدا كردن دانه باقلا از غلاف آن، جلوگیری از پلاسیدگی سریع هویج، گرفتن مزه تلخ كاهو و... چه میكنید؟ با چند فوت‌وفن ساده برای انجام راحت‌تر این كارها آشنا شوید.
برخی مایکروفرها غذا را کامل نمی‌پزند کارشناسان آمریکایی در یک مطالعه جدید هشدار دادند استفاده از مایکروفرهای کم وات باعث می‌شود که مواد غذایی به اندازه کافی طبخ نشوند و همین امر می‌تواند سلامت کاربران را به خطر بیندازد.
افزودنی‌ها را بیشتر بشناسیم افزودنی ماده‌ای است كه به عمد یا غیرعمد به مواد غذایی اضافه می‌شود. افزودنی‌هایی كه به شكل غیر عمد وارد مواد غذایی می‌شود، معمولاً به شكل تصادفی در طول مراحل بسته بندی یا انبار كردن به مواد غذایی اضافه می‌‌شوند، اما افزودنی‌هایی كه به شكل عمدی به مواد غذایی اضافه می‌شوند، برای ایجاد اثرات مطلوب در ماده غذایی به كار می‌رود.