طرز تهیه چیپس و پنیر با فیله مرغ


بشقاب داغ بدون سوسیس و کالباس را این گونه تهیه کنید.

مواد لازم:
1 بسته چیپس ساده
200 گرم فیله مرغ پخته شده
200 گرم قارچ
1 عدد فلفل دلمه‌ای
1 حبه سیر
ذرت و نخود کنسروی (به دلخواه)
150 گرم پنیر پیتزا
نمک، آویشن، فلفل سیاه و زرد چوبه (به اندازه دلخواه)

طرز تهیه:
1: فیله مرغی که از قبل پخته‌ایم را با چاقو ریز می‌کنیم.
2: قارچ‌ها را به صورت اسلایس خرد کرده و با یک حبه سیر تفت می‌دهیم تا آب قارچ‌ها کامل تبخیر شود. سپس به فیله‌های مرغ اضافه می‌کنیم.
3: ظرفی شیشه‌ای یا چینی برداشته و کف آن را با چیپس می‌پوشانیم.
4: فلفل دلمه‌ای، قارچ، ذرت و نخود فرنگی را روی چیپس‌ها پخش می‌کنیم.
5: ترکیب فیله مرغ و قارچ را اضافه می‌کنیم.
6: یک لایه از پنیر رنده شده را روی مواد می‌ریزیم.
7: مقداری چیپس و فلفل دلمه‌ای خرد شده اضافه می‌کنیم. سپس برای آب شدن پنیر، حدود 2 الی 3 دقیقه در مایکروفر قرار می‌دهیم. برای طلایی شدن پنیر از فر و یا گریل مایکروفر استفاده می کنیم.

 

دستور از هدیه علی اکبری

 


بازگشت به صفحه نخست


نقل از :اختصاصی لقمه

کد: 7466 تاریخ نشر: ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر بازدید: 5536 ساعت: 3:58 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 کاهش تقاضای چیپس در بازار داخل و خارج ۱۴۰۰ دوشنبه ۱ آذر
2 سالسا و چیپس ترتیلا ۱۳۹۶ شنبه ۱۱ آذر
3 عوامل موثر در افزایش میل به مصرف خوراکی‌های شور چیست؟ ۱۳۹۶ سه شنبه ۱۶ آبان
4 10 خوراکی که بیشترین مواد مغذی را دارا هستند ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۱ فروردين
5 وقتی افسردگی را می خورید! ۱۳۹۶ شنبه ۱۹ فروردين
6 بسته های چیپس کارخانه ای سرطان زا است ؟ ۱۳۹۶ چهارشنبه ۱۶ فروردين
7 مضرات خوردن غذا درمقابل تلویزیون ۱۳۹۴ سه شنبه ۱۷ آذر
8 آشنایی با غذاهایی که شکم را چاق‌تر می‌کنند ۱۳۹۴ پنج شنبه ۱۱ تير
9 نگرانی چیپسی‌ها از کمبود روغن پالم ۱۳۹۴ دوشنبه ۴ خرداد
10 داستان چیپس: تولد چیپس به خاطر انتقام آشپز! ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۵ آذر
11 آیا چیپس خانگی هم بد است؟ ۱۳۹۳ دوشنبه ۵ آبان


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  لبنیات کم چرب‌ تر ‌کلسیم بیشتر همه می‌دانند دریافت کلسیم برای حفظ سلامت بدن ضروری...

  آیا بال مرغ برای پوست ضرر دارد؟ برخی پزشکان معتقدند مصرف قسمت‌هایی از مرغ می‌تواند...

  شیر موز یا شیر نارگیل ؟ شیرموز و شیرنارگیل نوشیدنی‌های دلچسب و گوارایی است...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

ذرت مفید برای شادابی پوست و بینایی ذرت غنی از فیبرهای مغذی است که برای بدن بسیار مفید است. ذرت به عملکرد سیستم های متعدد داخلی از جمله بازسازی سلول ها کمک می کند و از بروز یبوست و مشکلات گوارشی متعدد پیشگیری می کند.
بستنی های مسموم کننده کدامند؟ از باقلوا، زرشک، لواشکی، میوه‌ای، شیری که از انواع بستنی‌های تازه‌وارد بازار هستند گرفت تا وانیلی، شکلاتی، سالار، مگنوم، گردویی، معجون، نانی، زعفرانی، سنتی و فالوده که قدیمی‌ترین بستنی‌ها هستند، همه و همه دوست‌داشتنی‌اند! اصلا کسی را در اطراف خود می‌شناسید که بستنی دوست نداشته باشد؟!
این خوراکی ها را راحت بخورید، آنقدر هم مضر نیستند!! با ما باشید تا با چند نمونه از این مواد غذایی که بیخودی اسمشان به اصطلاح بد در رفته است آشنا شوید.
پاستیل استخوان‌ساز است ؟ حتماً شنیده‌اید كه برخی خوردن پاستیل را توصیه می‌كنند و می‌گویند به علت ژلاتینی كه دارد پرخا‌صیت و استخوان ساز است.