صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / کارگاه تولید گز
گزارش تصویری / کارگاه تولید گز
گز یکی از خوشنام ترین سوغاتی های اصفهان است که مواد افزودنی آن گز انگبین ، شکر ، گلوکز ، سفیده ی تخم مرغ ، گلاب ، مغز پسته یا بادام استفاده می شود.
عکس از:عباس پوستین دوز
نقل از :مهر
کد:
2147
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ جمعه ۲۶ آبان
بازدید:
2983
ساعت:
3:43 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2
لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فلهای در سفر
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ اسفند
3
برگزاری نمایشگاه لوازم خانگی و تجهیزات آشپزخانه در اهواز از ۲۰ لغایت ۲۴ آذرماه
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
4
طرح نظارت بر بازار آجیل و میوه شب یلدا شدت گرفت/ تخلفات را گزارش دهید
۱۴۰۲ شنبه ۱۸ آذر
5
راهاندازی سامانه «مردمدار» برای اعلام تخلفات کیفی کالاها
۱۴۰۲ چهارشنبه ۸ آذر
6
بیانیه رسانههای ایران در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی
۱۴۰۲ شنبه ۲۷ آبان
7
گسترش بارندگی به اکثر استانها و احتمال بارش برف و وقوع سیلاب
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ آبان
8
متوسط قیمت مسکن در تهران اعلام شد
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
9
آخرین آمار صندوق بینالمللی پول در مورد صعود ذخایر ارزی ایران
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
10
دومین اقتصاد جهان به تورم صفر درصد دست پیدا کرد
۱۴۰۲ شنبه ۲۲ مهر
11
یک کارخانه غذایی افتتاح شد/ حتی یک ریال تسهیلات نگرفتیم
۱۴۰۲ سه شنبه ۲۱ شهريور
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
شیر مادر سپر دفاعی در برابر افسردگی
در یك مطالعه جدید معلوم شد افرادی كه در دوران نوزا...
بهبود سلامت روده ها به کمک نوشیدنی های پروبیوتیک
پایگاه خبری لقمه: نوشابه های پروبیوتیک و پری بیوتی...
سالمترین مخلفات برای ساندویچ
می خواهید یک ساندویچ خوشمزه درست کنید؟ می توانید چ...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
كاهوی دو و نیم متری هنرمند تهرانی در جشنواره شیراز + تصاویر
«محمدصالح حجت الاسلامی» یکی از هنرمندان دعوت شده جشنواره «بهترین ها از دور ریختنیها»، شمایی از یک کاهوی دو متر و نیمی را با استفاده از کاغذ روزنامه، لاستیک ماشین و مواد دور ریختنی دیگر ساخت.
تخم مرغ کلید سلامتی
17 مهرماه، مصادف با ۹ اکتبر روزجهانی تخممرغ نامگذاری شده است. تخممرغ یکی از معدود غذاهای کامل طبیعی است که نیازهای بدن را بهطور متعادل تأمین میکند.
آیا آشپزی با باربیکیو میتواند عامل ایجاد سرطان باشد؟
آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمیزند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
چگونه می توانیم روزی 50 گرم تولید زباله خود را کاهش دهیم؟
اولین قدم در مدیریت پسماند و زباله آنست که دورریزها را کم کنیم و از مواد و کالاها درست استفاده کنیم.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است