صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
سابقه صنعت چاقو سازی در ایران به زمانهایی برمی گردد که داشتن سلاح سرد از ضروریات زندگی هر فرد به شمار می رفت باورود سلاح گرم بتدریج حمل و استفاده از سلاح سرد منسوخ شد و صنعت شمشیر سازی نیز رو به افول رفت و در حد چاقو سازی و ساخت اشیاء برنده مورد نیاز روزمره زندگی به حیات خود ادامه داد این در حالی است که صنعت چاقو سازی و تیغ تیز کنی در این زمان کمرنگ تر از گذشته است و این صنعت جزء مشاغل سخت محاسبه نمی شود .
عکس/ مجتبی حیدری
نقل از :مهر
کد:
2166
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان
بازدید:
3232
ساعت:
10:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2
جریمه متخلفان مواد غذایی شوخی است
۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
3
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال
۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
4
چاقو، قاتل ویتامین ها
۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
5
تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟
۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
6
مدلهای تزیین چاقوی کیک عروسی و جام عسل
۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد
7
ایستاده با هندوانهها
۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
8
افطاری با طعم صابون که 40 اسیر را شهید کرد
۱۳۹۱ جمعه ۱۳ مرداد
9
بزرگترین چاقوی جیبی جهان (+عکس)
۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
10
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۱ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
قارچ را قبل از مصرف در آفتاب قرار دهید
نتایج بررسی ها نشان می دهد، قارچ های خوراکی معمولی...
یک برنامه غذایی برای بهبودیافتگان کرونایی
پایگاه خبری لقمه: اشتهای بسیاری از بیماران کرونایی...
آشنایی با ویتامین k
از این گذشته ویتامین K در مقابله با التهابهای مرب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
استفاده از جنین در محصولات پپسی و نستله!
گاف یک سناتور آمریکایی در ایالت اوکلاهاما فاش کرد که شرکتهای پپسی، کرافت و نستله از جنینهای سقط شده به عنوان طعمدهنده نوشیدنیهای خود استفاده میکنند و روزانه میلیونها نفر در سراسر جهان، از این نوشیدنیها استفاده میکنند.
چه گوشتی بخریم؟
در این مقاله مقایسه 5 گوشت رایج در بازار انجام شده است.
مضرات مصرف زیاد قند و شکر/کمتر از ۱۰ درصد انرژی از مواد قندی تأمین شود
مصرف زیاد قند و شکر و مواد غذایی حاوی آنها تبعات زیادی از جمله پوسیدگی دندان در کودکان و اضافه وزن، دیابت، بیماری قلبی و آرتریت را در سنین بالاتر به دنبال دارد.
زمان مناسب برای پخت گوشت و مرغ یخ زده
پایگاه خبری لقمه: متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: زمانی که گوشت یا مرغ برای یخزدایی در دمای اتاق میگیرد باید حداکثر تا دو ساعت بعد پخته شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است