صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
کاهش مصرف آنتیبیوتیکها در جمعیت دامی کشور در دستورکار قرار گرفت
نقش تسهیلات بانک کشاورزی در تجهیز ناوگان مکانیزاسیون بخش کشاورزی
۳۶ تصفیهخانه جدید آب در حال ساخت است
نحوه بخشودگی جرایم مالیاتی پایانه های فروشگاهی اعلام شد
صادرات۱۰ هزار تنی و واردات ۳۰ هزار تنی چای سیاه کشور در امسال
چراغ مجله «تنور» روشن شد/ رویکرد فرهنگی و اجتماعی به غذا
۱۷ هزار و ۱۹۷ میلیارد ریال از مطالبات دارو پرداخت شد
افزایش ۳ میلیون تن ظرفیت جذب ماده خام کشاورزی در سال جاری
ماجرای فوت ۷۰ بیمار دیالیزی/ اصلاح خط تولید و پیگیری قضایی ماجرا
افزایش روسیه واردات میوه/نیاز روسیه به طیف گسترده محصولات کشاورزی
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
گزارش تصویری یا ویدئویی
>
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
گزارش تصویری / کارگاه چاقو سازی
سابقه صنعت چاقو سازی در ایران به زمانهایی برمی گردد که داشتن سلاح سرد از ضروریات زندگی هر فرد به شمار می رفت باورود سلاح گرم بتدریج حمل و استفاده از سلاح سرد منسوخ شد و صنعت شمشیر سازی نیز رو به افول رفت و در حد چاقو سازی و ساخت اشیاء برنده مورد نیاز روزمره زندگی به حیات خود ادامه داد این در حالی است که صنعت چاقو سازی و تیغ تیز کنی در این زمان کمرنگ تر از گذشته است و این صنعت جزء مشاغل سخت محاسبه نمی شود .
عکس/ مجتبی حیدری
نقل از :مهر
کد:
2166
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ دوشنبه ۲۹ آبان
بازدید:
3400
ساعت:
10:50 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
استادزاده ای که چاقو سازی را از دیگران آموخت
۱۴۰۰ سه شنبه ۳۰ آذر
2
جریمه متخلفان مواد غذایی شوخی است
۱۳۹۴ جمعه ۴ ارديبهشت
3
نکاتی برای خرید سرویس قاشق و چنگال
۱۳۹۳ جمعه ۲۹ فروردين
4
چاقو، قاتل ویتامین ها
۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
5
تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟
۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور
6
مدلهای تزیین چاقوی کیک عروسی و جام عسل
۱۳۹۲ شنبه ۲۶ مرداد
7
ایستاده با هندوانهها
۱۳۹۱ شنبه ۲ دي
8
افطاری با طعم صابون که 40 اسیر را شهید کرد
۱۳۹۱ جمعه ۱۳ مرداد
9
بزرگترین چاقوی جیبی جهان (+عکس)
۱۳۹۱ دوشنبه ۵ تير
10
چرا میوه های خارجی خوش رنگ ترند؟
۱۳۹۰ پنج شنبه ۱۱ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
6 راز خوراکی برای سرما نخوردن
اگر تصور میکنید نمیشود زمستان را بدون سرماخوردگی...
5دانه پرخاصیت خوراکی را بشناسید
پایگاه خبری لقمه: این ۵ دانه از جمله دانههای پرخا...
نکات مهم در رژیم درمانی بیماران سلیاکی
پایگاه خبری لقمه: با رعایت رژیم غذایی فاقد گلوتن ع...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
خواص درمانی و آرایشی روغنهای گیاهی
روغنهایی چون روغن بادام، فندق، پسته، گردو، كتان و سیاهدانه از جمله این روغنها هستند، اما این روغنها چه مزیتی دارند و آیا میتوان آنها را جایگزین مواد یا كرمهای آرایشی كرد؟
گوجه فرنگى یا سیب طلایی یا سیب عشق!
گوجهفرنگی كه امروزه یكی از رایجترین و پرمصرفترین صیفیجات در جهان است، برای سالیان متمادی به نام سیب طلایی یا سیب عشق معروف بود و تنها یك گیاه زینتی مورد استفاده در باغچهها بود.
وقتی چاقی ژنتیكی میشود
بعضی از كودكان به غذا علاقه نشان میدهند و بعضی خیلی زود سیر میشوند و از غذا خوردن دست میكشند.
علائم فاسد شدن قارچ خوراکی/قارچ سالم چه نشانه هایی دارد؟
آشنایی با علائم فاسد شدن قارچ و روش های تشخیص قارچ خراب از قارچ سالم این امکان را برای شما ایجاد می کند تا بتوانید قارچ های ناسالم را از سالم تشخیص دهید و طعم و کیفیت غذا خود را بهبود بخشید.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است