تلخی بادنجان را چگونه از بین ببریم؟


راهی ساده برای از بین بردن تلخی بادنجان وجود دارد.

به گزارش لقمه، همین كه بادنجان را پوست كندید، آن را درون آب نمك بیندازید. سپس آن را از آب نمك خارج ساخته و با یك حوله كاغذی‌، آهسته روی آن بزنید تا خشك شود. آنگاه آماده طبخ می‌‌باشد.


بادنجان را پوست كنده‌، به وسیله چاقو از چهار طرف روی آن شكاف طولی ایجاد كنید. سپس روی آن نمك زده و بگذارید مدتی بماند، تلخی آن خارج خواهد شد.



بازگشت به صفحه نخست




کد: 4942 تاریخ نشر: ۱۳۹۲ يکشنبه ۳ شهريور بازدید: 2537 ساعت: 8:57 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 مصرف بیش از حد غذاهای سرخ کردنی عامل بروز استرس و افسردگی ۱۳۹۵ دوشنبه ۲۵ بهمن
2 آشنایی با ترشی های هیجان انگیز/ 2 ۱۳۹۳ سه شنبه ۷ بهمن
3 طرز تهیه كشك بادنجان با قارچ ۱۳۹۳ سه شنبه ۲ دي
4 بادنجان سوخاری؛ پیش غذایی خوشمزه ۱۳۹۳ دوشنبه ۱ دي
5 طرز تهیه تپسی کباب بادنجان+ عکس ۱۳۹۳ شنبه ۲۹ آذر
6 روش تهیه خوراک بادمجان روسی ۱۳۹۳ پنج شنبه ۱۳ شهريور
7 طرز تهیه پاستای بادمجان با پنیر فتا ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۰ شهريور
8 روش تهیه بادمجان پلو ۱۳۹۳ شنبه ۲۵ مرداد
9 دستور تهیه گشنیز پلو با دورچین کتلت ۱۳۹۳ پنج شنبه ۸ خرداد
10 پاستا را با سس بادنجان امتحان کنید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت
11 به جای جراحی زیبایی این سبزیجات را بخورید ۱۳۹۳ پنج شنبه ۴ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رابطه وزن مرغ با ارزش غذایی آن پایگاه خبری لقمه: رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و م...

  یک نکته تغذیه‌ای دخترانه برای سلامت جنسی پژوهش های محققان انگلیسی نشان می دهد دخترانی که در...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت