به گزارش لقمه، یكی از عوارضی كه ممكن است برای میوه ها به وجود بیاید بریدن آن ها با چاقوی كند است كه موجب از بین بردن ویتامین های درون میوه می شود. محمد رضا وفا متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: از بین بردن ارزش اصلی برخی از مواد غذایی به نوع پوست كندن و برش دادن میوه ها بستگی دارد. وی افزود: برخی از میوه ها كه حاوی ویتامین (ث) هستند به دلیل حفظ ویتامین هایشان بایستی هنگام استفاده با چاقوی تیز برش داده شوند، چرا كه استفاده از چاقوی كند موجب از بین رفتن ویتامین های موجود درمیوه ها می شود. وی اظهار داشت: استفاده از میوه هایی كه غنی از ویتامین (ث) هستند در تقویت بینایی بسیار موثر است و از بروز آب مروارید جلوگیری می كند. وی اظهار داشت: استفاده از چاقوی كند و برش دادن آن باعث ضربه زدن به بافت های میوه می شود كه ویتامین (ث) را از بین می برد. بازگشت به صفحه نخست