کدام کشورها در خوردن شکلات و آدامس حرف اول را می زنند؟


در کشور ما در هرم تغذیه ای معمولا شکلات یک کالای لوکس به شمار می آید.

به گزارش لقمه، این ماده مغذی گرچه در کشور ما تقریبا گران و نوع مرغوب و خارجی آن با اتفاقات اخیر برای نرخ ارز دیگر تقریبا دارد به یک کالای لوکس و از ما بهترانی می شود، اما در کشورهای اروپایی به عنوان یک ضرورت در هرم تغذیه حضور بی جایگزین دارد.
حتی در سالیان جنگ جهانی دوم که در بسیاری از این کشورها غذا جیره بندی بود شکلات حضوری انکار ناپذیر در این جیره بندی داشت.
این خوشمزه ترین دستاورد بشراتفاقا بالعکس دیگر چیزهای خوشمزه بسیارکم ضرر و پر منفعت است. خصلت آنتی اکسیدانی و ضد سرطان ،انرژی زا بودن، خاصیت ضد فراموشی و نشاطآور بودن آن ودهها خاصیت جادویی دیگر در کاکائو و شکلاتهایی که بر پایه این محصول جادویی ساخته و پرداخته می شود.ضرورت حضور آن در هرم غذایی را یادآوری می کند.
از طرف دیگر کشورهای اروپایی در مصرف انواع آدامس نیز سرآمدند گرچه به باور ما آمریکایی ها آدامس خور ترین مردم جهانند اما باید گفت آنها جلوی کشورهای شمال اروپا و اروپای مرکزی کم آورده اندجداول زیر که از سایت تاپ تنز toptenz برداشت شده است نشان دهنده کشورهایی است که بیشترین مصرف کنندگان شکلات و آدامس محسوب می شوند.



 ردیف

 کشور

 مصرف شکلات (کیلوگرم در سال)

1

سوئیس

 11.5

2

 لیختن اشتاین

 10.4

لوکزامبورگ 

10.3  

4  

انگلیس 

9.8 

بلژیک 

8.6 

 6

 نروژ

7.8  

 7

آلمان 

7.7  

 8

ایرلند 

7.7  

ایسلند  

7.6 

10 

 اطریش

 6.3

این هم جوندگان حرفه ای آدامس

ردیف

کشور

مصرف آدامس
(گرم درسال)

1

آندورا

950

2

ایسلند

900

3

نروژ 

900

4

سوئد

750

5

لیختن اشتاین 

700

6

سوئیس

700

7

آمریکا

700

8

سن کیتس

600

9

اسپانیا

600

10

ترکیه

550

 




نقل از :خبرآنلاین

کد: 2168 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۲۷ آبان بازدید: 3116 ساعت: 8:42 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۲ اسفند
2 طراح لوگوی پفک نمکی در گذشت+ماجرای طراحی لوگو ۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۹ شهريور
3 صادرات آدامس از واردات پیشی گرفت ۱۳۹۶ دوشنبه ۲۷ شهريور
4 چه افرادی از جویدن آدامس خوداری کنند ۱۳۹۶ دوشنبه ۹ مرداد
5 11 خواص بی نطیر پاپایا را بشناسید ۱۳۹۶ شنبه ۱۰ تير
6 خوردن 9 غذا قبل از مهمانی و عروسی ممنون ۱۳۹۶ چهارشنبه ۷ تير
7 وجود «آدامس نفتی» کذب است ۱۳۹۶ پنج شنبه ۲۱ ارديبهشت
8 توصیه‌های وزارت بهداشت برای خرید آدامس ۱۳۹۳ شنبه ۱ آذر
9 آدامس هایی که مواد مخدر دارند ۱۳۹۳ دوشنبه ۲۴ شهريور
10 چطور مواد غذایی چاق کننده را کنار بگذاریم؟ ۱۳۹۳ شنبه ۳ خرداد
11 غذاهای خنگ کننده را بشناسید ۱۳۹۳ چهارشنبه ۳۱ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  مراقبت از لبها در زمستان دهانی زیبا، با لب هایی لطیف و مرطوب شروع می‌شوند. ...

  حفظ تعادل وزن با مصرف میوه مطالعات جدید پژوهشگران نشان می دهد که استفاده از م...

  اضافه وزن در كودكان را جدی بگیرید به گفته یك متخصص تغذیه، اضافه وزن در كودكی زمینه‌س...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

چگونه سریع و سالم چاق شویم؟ بعضی از افراد مادرزادی لاغر بدنیا می آیند و یا لاغر بوده و نمی دانند، چگونه چاق شوند. هرچند اکثر افراد بدنبال لاغری هستند، اما خیلی ها هم چاق شدن برایشان آرزو است. بعضی ها برای شرکت در تیم های ورزشی و یا ماندن در تیم نیاز به چاق شدن دارند. بعضی دیگر احساس می کنند که با چاق شدن زیباتر و سالم تر بنظر می رسند. بدون توجه به دلیل شما برای چاقی، چگونگی چاق شدن بدون اینکه بسلامتی شما آسیبی برسد، در مقاله امروز راستینه بررسی شده است.
یک نوشیدنی خطرناک برای مردان! مصرف نوشابه‌های گازدار و آبمیوه‌های شیرین شده با شکر از عادات غذایی روزانه به شمار می‌رود که همه گروه‌های سنی تمایل زیادی به مصرف این نوشیدنی‌ها دارند اما به نظر می‌رسد که با توجه به نتایج تحقیقات جدید، مردان باید در محاسبات خود بازنگری کنند.
آنچه درباره آرد سوخاری نمی دانستید هر وقت سر سفره نان باگت داریم، مادربزرگ می گوید: «خمیر وسطش رو دور نریزید!» و بعد از غذا هم آنها را جمع می کند و به آشپزخانه می برد ...
لطفا لبنیات آلوده نوش جان نكنید! نتایج دو تحقیق انجام شده در سال های 90، 91 و 92 نشان داد كه تمام فرآورده های لبنی سنتی كه بدون طی هیچ گونه مرحله پاستوریزاسیون و میكروب زدایی، به صورت فله و در فرآیند تولید به مصرف، از دامداری ها به مغازه های عرضه لبنیات سنتی حمل شده اند، دارای آلودگی میكروبی و باكتریایی بوده اند.