صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت نان تهرانی ها ۳۰ تا ۵۲ درصد افزایش یافت
ضرورت تولید غذاهای با ماندگاری بالا برای زوار اربعین
طرز تهیه برنج ایرانی مجلسی رستوران | فوت و فن پخت انواع برنج ایرانی به شیوه مجلسی رستورانی
حبوبات در مسیر کاهش قیمت/هر کیلو لوبیا چیتی ۱۰۰ هزار تومان پایین آمد
۲۰ هزار میلیارد تومان به حساب گندمکاران واریز شد
افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد
کیلکاگیران مدیر بندر صیادی بابلسر شدند
هشدار وزارت بهداشت: این خوراکیها برای صبحانه ممنوعاند!
کشت موفق گلابی خاردار در تفت؛ گامی نو در کشاورزی کمآب
چربیسوزی در خواب؛ داروی جدید لاغری بدون رژیم و ورزش رسید
مجله لقمه
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
>
کله پاچه بخوریم یا نه؟
کله پاچه بخوریم یا نه؟
مصرف کله پاچه به دلیل وجود حجم بالایی از تری گلیسرید و کلسترول در آن، باید محدود شود.
به گزارش لقمه، وجود تری گلیسرید و مخصوصا کلسترول در این ماه غذایی می تواند برای عروق و شریانها و در نهایت قلب مضر باشد.
مصرف زیاد کله پاچه مخصوصا در افراد سالخورده می تواند منجر به کاهش انعطاف عروق و در نتیجه سفتی آنها و در نهایت رسوبات چربی در عروق شود.
زبان گاو و گوسفند سرشار از ویتامینهای گروه B مخصوصاً ویتامین B12 است و ۱۰۰ گرم زبان گوساله حدود ۱۳۰ کیلوکالری انرژی و ۱۰۰ گرم زبان گوسفند حدود ۲۶۰ کیلو کالری انرژی دارد.
كله پاچه غذایی بسیار سنگین است كه میتواند موجب مشكلات گوارشی شود ؛ بهتر است كله پاچه در وعده صبحانه استفاده شود و مصرف آن در وعده شام میتواند، موجب بیخوابی و ناراحتیهای معده شود.
اما مصرف متعادل کله پاچه فوایدی هم دارد پروتئین موجود در کله پاچه برای رشد و ترمیم بافتهای بدن بسیار مفید است.
نکته: باید توجه داشت که مصرف بی رویه این ماده غذایی در نهایت بستر را برای ایجاد لختگی و رسوبات و در نتیجه بسته شدن عروق فراهم می کند.
نقل از :باشگاه خبرنگاران
کد:
2225
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۳۰ آبان
بازدید:
5935
ساعت:
8:19 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
اولین کشتی حامل کالاهای اساسی سال ۱۴۰۴ در بندر امام خمینی(ره) پهلو گرفت
۱۴۰۴ يکشنبه ۲۵ فروردين
2
آشنایی با شیرینی سنتی ایلامیها در شب یلدا
۱۴۰۱ جمعه ۲۵ آذر
3
رد استفاده از داروی نظافت در پخت کله پاچه
۱۳۹۶ جمعه ۸ دي
4
فروش کله پاچه متناسب با اتومبیل مشتری!
۱۳۹۶ سه شنبه ۲۸ آذر
5
کلهپاچه را برای صبحانه نخورید/ مصرف مغز گاو و گوسفند توصیه نمیشود
۱۳۹۴ شنبه ۲۵ مهر
6
با تنوع غذایی از سوء تغذیه در ماه رمضان پیشگیری کنید
۱۳۹۴ جمعه ۵ تير
7
در خرید پسته به این نکات توجه کنید
۱۳۹۳ دوشنبه ۲۵ اسفند
8
بهترین و بدترین قسمت كلهپاچه كدام است؟
۱۳۹۳ چهارشنبه ۲۲ مرداد
9
هر روز به رستوران میروم/ غذای ترش دوست ندارم/ دیزی و کلهپاچه خیلی دوست دارم
۱۳۹۳ يکشنبه ۴ خرداد
10
خرید نان لواش و ماکارونی فله ممنوع
۱۳۹۳ شنبه ۲۰ ارديبهشت
11
15خوراکی برای تعطیلات نوروز
۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
شما کدام غذای نذری را بیشتر دوست دارید؟
شله زرد
قیمه سیب زمینی
آش شله (خراسان)
کلوچه (گلستان)
فسنجان
زرشک پلو با مرغ
چلوکباب کوبیده
حلیم
قرمه سبزی
عدس پلو
انواع آش
قیمه نثار (قزوین)
آرشیو
نتایج نظرسنجی
لطفا یک گزینه را انتخاب نمایید
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
تغذیه مناسب برای کاهش استرس و مقابله با آلودگی هوا
پایگاه خبری لقمه: مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت به...
رژیم غذایی مناسب ام اس
بیماری ام اس (M.S) یك بیماری پیشرونده است و درمان...
سرطان دهان چقدر خطرناک است؟
سرطانهای دهان 2 تا 4 درصد مجموع سرطانها را تشکیل...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
شاگرد زرنگها چه میخورند؟
بعضی پدر و مادرها میگویند وقتی مدرسهها دوباره باز میشود و سال تحصیلی جدیدی در پیش است، یکی از سختترین کارها و وظایفی که به عهده دارند، انتخاب میانوعدههای مناسب برای فرزندشان است. آنها یا نمیدانند کدام از مواد غذایی میتواند بهترین انتخاب برای میان وعده دانشآموزان باشد یا نمیتوانند فرزندشان را متقاعد کنند که در ساعتهای درس و مدرسه از مواد غذایی مناسب استفاده کند.
جایگاه تولید و صادرات تولیدات کشاورزی ایران در آسیا و جهان
پایگاه خبری لقمه: فائو در گزارشی از وضعیت تولیدات کشاورزی ایران اعلام کرد: ایران سیزدهمین تولیدکننده بزرگ گندم دنیا، سیزدهمین تولیدکننده بزرگ برنج و یازدهمین تولیدکننده بزرگ گوشت در آسیا و همچنین بزرگترین صادرکننده محصولات لبنی در این قاره بوده است.
آیا استفاده از تلفن همراه عامل ابتلا به بیماری قلبی است؟
پایگاه خبری لقمه: همانطور که تلفنهای همراه به سلطه خود بر جهان ادامه میدهند و تعداد آنها بیشتر از انسانها روی زمین شده است، دانشمندان مشتاق هستند تا تاثیرات آنها بر سلامت را درک کنند.
آیا قورمه سبزی مامان پز اعتیادآور است؟
محققان در حال پیدا کردن پاسخی منطقی برای این سوال هستند.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است