به گزارش لقمه، عاطفه نادری منطقه کرمانشاه، اظهار داشت: در صورت استفاده از ظروف یکبار مصرف جهت توزیع نذری باید اجازه داده شود تا دمای آن مقداری کم شده و سپس اقدام به سرو غذا شود. وی افزود: سرو نذورات داغ در ظروف یکبار مصرف موجب خواهد شد تا املاح این ظروف وارد آن شود که این امر سرطان زاست. به گفته این متخصص تغذیه، دمای 40 تا 50 درجه بهترین دما برای سرو غذا در ظروف یکبار مصرف است. نادری در خصوص توزیع شیر و مایعات داغ در لیوانهای یکبار مصرف شفاف هم هشدار داد و افزود: برای توزیع این گونه مایعات از آنجا که نمیتوان آنها را کمی خنکتر در لیوانها ریخت حتما باید از لیوانهای یکبار مصرف ساخته شده با فیبر گیاهی استفاده کرد. این متخصص تغذیه ظروف یکبار مصرف ساخته شده از فیبرهای گیاهی را مناسبترین ظروف یکبار مصرف جهت توزیع نذورات عنوان کرد. وی تصریح کرد: متاسفانه قیمت بالای این ظروف موجب شده تا هنگام توزیع نذورات از این ظروف کمتر استفاده شود.