مواد اولیه: سیب قرمز و زرد و لیمو ترش از هر كدام یك عدد كیوی دو عدد خامه یا ماست چكیده شیرین یك پیمانه خلال پسته و بادام 1/4پیمانه آناناس خردشده و دانه انار و مغز پرتقال و نارنگی از هر کدام یك پیمانه شكر چهار قاشق غذاخوری طرز تهیه: بعد از شستن میوهها، آنها را خرد كرده، خامه و شكر را به آن اضافه كنید و خلال پسته و بادام را نیز روی سالاد بریزید. نكته: در صورت تمایل میتوانید از ژله برای چسبندگی سالاد استفاده كرد. نكته: اگر آب لیموترش را روی تكههای سیب بچكانید رنگ آن تیره نمیشود.