به گزارش لقمه، در عراق نیز فرستادن صلوات و خواندن دعا و مرثیه اباعبدالله جزء جدایی ناپذیر مراسم قیمه پزان است. قیمه نجفی غذای سنتی شیعیان نجف است و هم طریقه پخت آن و هم طعم آن با قیمههای ایران و سایر نقاط عراق تفاوت دارد. این قیمه، همانند شله زرد برای ایرانیان، برای مردمان عراق جایگاه ویژهای دارد. برای پخت این قیمه بیش از شش ساعت گوشت و لپه را میپزند و پس از آن شش تا هفت ساعت گوشت و لپه و باقی مواد آن را میکوبند. پخت این قیمه بیش از 12 ساعت طول میکشد. تصاویر مربوط به مراسم نذری پزی شیعیان بغداد در محل مجلس اعلای شیعیان عراق است که توسط خبرنگار خبرآنلاین در عراق تهیه و ارسال شده است. در مراسم قیمه پزان مجلس اعلای عراق، هر شب برای بیش از 1500 نفر قیمه نجفی پخته میشود.