عوارض 40 درصدی صادرات تخم مرغ لغو شد


مدیرعامل اتحادیه مرکزی مرغداران مرغ تخم‌گذار میهن، با اعلام لغو عوارض 40 درصدی صادرات تخم مرغ، گفت: قرار است مصوبه مذکور تا پایان هفته جاری به صورت رسمی ابلاغ شود.

به گزارش لقمه، هدایت الله اصغری در خصوص عوارض 40 درصدی صادرات تخم مرغ اظهارداشت: در جلسه کارگروه تخصصی تعادل و تعامل از تولید تا مصرف که سه شنبه هفته گذشته با حضور معاون اول رئیس جمهور، وزیرصنعت، معدن و تجارت و معاونانش، برخی از مسئولان وزارت جهادکشاورزی و نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد؛ حذف عوارض 40 درصدی صادرات تخم مرغ به تصویب رسید.

وی افزود: در این جلسه نمایندگان اتحادیه های مرغ تخم گذار مشکلات خود را با مسئولان ذی ربط مطرح کردند و تصمیم گیری هایی در این رابطه صورت گرفت.

به گفته مدیرعامل اتحادیه مرغداران مرغ تخم گذار میهن قرار است مصوبه مذکور تا پایان هفته جاری به صورت رسمی ابلاغ شود.


ماهیانه چقدر تخم مرغ تولید می شود؟

وی در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر حدود 73 هزار تن تخم مرغ ماهیانه در کشور تولید می شود، گفت: تولیدکنندگان این بخش می توانند در صورت فراهم بودن شرایط، میزان تولیدات خود را تا 85 هزارتن در ماه افزایش دهند به طوری که در این صورت می توان حدود 20 تا 25 هزار تن تخم مرغ مازاد بر مصرف بازار را صادر کرد.


نقل از :مهر

کد: 2299 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۷ آذر بازدید: 2170 ساعت: 12:28 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 انقلاب در مدیریت کشاورزی؛ اختیارات کلیدی به مدیران استانی واگذار می‌شود ۱۴۰۴ چهارشنبه ۲ مرداد
2 آیا مصرف زرده تخم مرغ برای کهنسالان مضر است؟ ۱۴۰۴ جمعه ۷ تير
3 دلیل تولید مازاد گوشت مرغ و تخم مرغ و افت قیمت در بازار ۱۴۰۴ جمعه ۶ ارديبهشت
4 راز سلامتی در یک دانه سرشار از امگا ۳ ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۸ بهمن
5 قیمت تخم‎‌مرغ صادراتی ایران به عراق اعلام شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۴ مرداد
6 صادرات تخم ماهی قزل‌آلا از آذربایجان‌شرقی ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۲ آذر
7 برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد ۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
8 اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۲۴ مرداد
9 کاهش قیمت تخم مرغ در اثر گرما و داغ بودن قیمت گوشت ۱۴۰۲ دوشنبه ۵ تير
10 تورم باز هم به قند و شکر و گوشت و مرغ رسید ۱۴۰۲ دوشنبه ۱۸ ارديبهشت
11 تخم‌مرغ هم پس از مرغ گران شد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۶ ارديبهشت


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  چیپس‌های سرطان‌زا نخورید دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان چیپس و اسن...

  غذاهای پرکالری را در فصل سرما مصرف کنید یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگا...

  روش صحیح مصرف گوشت اگر چه علم ثابت کرده است که گیاه خواری در حفظ سلام...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

نوشابه‌خوارترین مردم دنیا پاک شدن سینک ظرفشویی، حل کردن رسوب آهک و آدامس و یخ زدایی بهترین خدماتی است که از نوشابه‌ها بر می‌آید؛ حال قضاوت کنیم چنین ماده‌ای چه بر سر معده و دستگاه گوارش خواهد آورد.
نکات مهم در ارسال مواد غذایی به مناطق بحرانی زلزله‌زده یک کارشناس تغذیه گفت: با توجه به امکانات کم مناطق بحرانی و شرایط سخت حمل و نقل و نگهداری مواد غذایی، الویت با غذاهای پودری است که حاوی مواد نگهدارنده است و در ان ها احتمال فساد به صفر می رسد.
برای لاغری هیچ وعده غذایی را حذف نکنید یک عضو هیات علمی اولین جشنواره و همایش تناسب اندام و بدنسازی با بیان اینکه:« برای داشتن اندامی متناسب لازم است تنوع و کفایت مواد غذایی در تمام وعده های غذایی رعایت شود.» تاکید کرد:« داشتن فعالیت فیزیکی متناسب ضمانت اجرایی برای کاهش وزن دارد.»
رژیـم خـراب‌کن‌هـا را بشناسید! اگر از 10 نفر بپرسید که بهترین راه لاغری کدام است، هر کدام‌ از آنها یک نظر خواهند داد و شما در نهایت 10 جواب متفاوت خواهید داشت که باز هم نمی‌توانید بر اساس آن تصمیم بگیرید که از کدام شیوه می‌توان بهترین نتیجه را گرفت.