صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
امسال؛ برگزاری جشن خودکفایی با تولید ۱۵ میلیون تن گندم
عدم صلاحیت فروشگاههای اینترنتی برای توزیع بهداشتی گوشت
طرح دریابست از دوم تا نهم مهرماه ۱۴۰۳ اجرا میشود
کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است
صادرات جو پرک ممنوع شد
عدم تعیین نرخ خرید تضمینی برنج از سال ۱۴۰۰/عدم استقبال کشاورزان از صدور شناسه محصولات
علی جعفریان جانشین وزیر بهداشت شد
چرا دندان عقل داریم؟
افزایش مدت مجوز IRC تولید مواد اولیه غذایی
ممانعت اسرائیل از رسیدن 80 درصد کمکهای غذایی به مردم غزه
مجله لقمه
ویژه نامه محرم و صفر
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در كنار غذاهای اصلی است اگر چه كالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یك وعده غذا میل میكنند. چون سرشار از پروتئین است.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
خیار شور نصف پیمانه
ژامبون گوشت 100 گرم
پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام 1/3 پیمانه
كنسرو ذرت یك پیمانه
سس خردل و سرکه از هر کدام یك قاشق غذاخوری
فلفل ساییدهشده و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را پوست كنده و حبه قندی درشت خرد میكنیم سپس در آب جوش ریخته با كمی نمك میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میكنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سركه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط كرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میكنیم.
نقل از :خانواده سبز
کد:
2304
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۷ آذر
بازدید:
6477
ساعت:
2:33 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
تولید ۲۹ میلیون عدد مینیتیوبر سیبزمینی گواهی شده در سال
۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۴ مرداد
2
تبلیغ غیرقانونی در ویژه برنامه المپیکی تلویزیون
۱۴۰۳ دوشنبه ۲۲ مرداد
3
ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر
۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
4
حذف یا اختصاص ارز به واردات برنج؟ / دولت چهاردهم برنامهریزی کند
۱۴۰۳ سه شنبه ۱۶ مرداد
5
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
6
معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
7
سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
8
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
9
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
10
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
11
شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
كمی استرس برای سلامتی مفید است
محققان ادعا كردند كه میزان كمی از استرس میتواند ب...
خواص خوردن ژله
یکی از محبوبترین دسرها ژله است که با طعم و رنگهای...
تركیب فست فود با قهوه كشنده است
لقمه: اگر عاشق خوردن فست فود هستید از این پس مراقب...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
طعمهایی كه امروزمان را خراب كرد
یادش بخیر، آن روزهایی كه دلمان لك میزد برای رفتن به مدرسه... روزهایی كه تا زنگ تفریح زده میشد با اشتیاق به سمت حیاط مدرسه میرفتیم و اولین جایی كه سراغش را میگرفتیم «بوفه مدرسه» بود.
تقسیم بندی جالب افراد توسط کیروش
سرمربی تیم ملی فوتبال تاکید کرد: فوتبال بین المللی در جهان مثل ایران نیست كه هر وقت یك تعطیلاتی برسد همه می روند شمال؛ شما باید یك تصمیمی را چهارشنبه بگیرید بعد بگویید دو شنبه برمی گردیم. نه این طوری نیست.
چربیهای شکم را با كمك كدام خوراکی کنیم؟
بررسی مطالعات انجام شده نشان میدهد مصرف آووکادو به بهرهمندی از یک رژیمغذایی سالم، افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش خطر سندرم متابولیک و کاهش وزن بدن کمک میکند.
دلسوزترین گیاه دارویی برای دستگاه گوارش
«هل» به عنوان طعمدهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتیهای گوارشی استفاده میشود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است