صفحه اصلی
-
درباره لقمه
-
تماس با ما
-
دبیرخانه دائمی مسابقات فرهنگی هنری سفره های ایرانی
مجله لقمه
صنایع و خدمات
لقمه یاب
میهمانی
سرگرمی
گالری
آخرین اخبار
قیمت گوشت گوساله در میادین و فروشگاه ها/گوشت تنظیم بازاری وارداتی به زودی به بازار میآید
لهستان هم سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد
ایجاد اندیشگاه شهر سالم در مراغه در دنیا بیمانند است
روشهای پیدا کردن بهترین رستورانها در سفر
توضیحات یک مسئول درباره واردات آدامس قاچاق با طعم مرگ
وضعیت بازار کالاهای اساسی در ماه رمضان/هزینه برخی از اقلام سفره افطار چقدر است
برخورد قاونی با گرانفروشان/قیمت مرغ تغییر نمی کند
توزیع یک میلیون و ۳۰۰ هزار افطاری در رمضان
قیمت اقلام و خدمات در ماه رمضان و شب عید/ ضوابط فعالیت رستوران ها
کشف هزار و دویست کیلو حشیش در قوطیهای رب
مجله لقمه
ویژه نامه رمضان
ویژه نامه نوروزی
خبرها
طرز تهیه انواع غذا
پزشکی و سلامت
خواص خوراکی ها
رمز و راز خانهداری و آشپزی
رازهای کسب و کار
پیشنهاد آخر هفته
ویژه نامه لاغری و چاقی
تغذیه
بازاریابی و فروش
دین و غذا
دانستنی ها
دکوراسیون
رستورانداری
دارو
داستان خوراکی ها
معرفی صنایع غذایی ایرانی
صنایع غذایی خارجی
گزارش
یادداشت و مقاله
هنر و غذا
گوناگون
مهمانی
کتاب و نشریات
گردشگری و هتلداری
گزارش تصویری یا ویدئویی
سرگرمی
خبرهای مربوط به سایت لقمه و مسابقات سفره های ایرانی اسلامی
آگهی و اطلاعیه ها
جشنواره و نمایشگاه ها
نتایج نظرسنجی سایت لقمه
سایت لقمه
>
مجله لقمه
>
طرز تهیه انواع غذا
>
پیشغذا، دسر، نوشیدنیها، ترشی و سالاد
>
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
روش تهیه ســالاد سیبزمینی آلــمانی
اگر چاق نیستید و استرس اضافه وزن ندارید با خیال راحت این سالاد خوشمزه را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید آن را تهیه کرده تا از لذتی که اعضای خانواده از خوردن این سالاد میبرند شاد شوید.
این سالاد با طعمی فوقالعاده خوشمزه، همراه خوبی در كنار غذاهای اصلی است اگر چه كالری بسیار بالایی دارد در ضمن خیلیها این سالاد را به عنوان یك وعده غذا میل میكنند. چون سرشار از پروتئین است.
مواد اولیه:
سیبزمینی متوسط و تخم مرغ پخته از هر کدام دو عدد
خیار شور نصف پیمانه
ژامبون گوشت 100 گرم
پیازچه و برگ جعفری خردشده و سس مایونز از هر کدام 1/3 پیمانه
كنسرو ذرت یك پیمانه
سس خردل و سرکه از هر کدام یك قاشق غذاخوری
فلفل ساییدهشده و نمك به میزان لازم
طرز تهیه:
سیبزمینیها را پوست كنده و حبه قندی درشت خرد میكنیم سپس در آب جوش ریخته با كمی نمك میپزیم. ژامبون و خیار شور را خرد میكنیم. در ظرف مورد نظر، اول سسها را ریخته با سركه وفلفل مخلوط مینماییم.
سیبزمینی را با سس مخلوط كرده و بعد بقیه مواد را اضافه نموده وهم میزنیم. سپس در ظرف مناسب سرو میكنیم.
نقل از :خانواده سبز
کد:
2304
تاریخ نشر:
۱۳۹۱ سه شنبه ۷ آذر
بازدید:
6401
ساعت:
2:33 عصر
نسخه چاپی
ارسال به دوست
اخبار مرتبط با این خبر
ردیف
تیتر
تاریخ
1
با این میوههای پاییزی به جنگ آلودگی هوا بروید
۱۴۰۲ يکشنبه ۵ آذر
2
معرفی 4 گونه جدید بیماری سیب را به دنیا توسط محقق ایرانی
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۹ آبان
3
سیب آذربایجان غربی رکورد زد/ قطب سیب ایران پشت سد صادرات
۱۴۰۲ شنبه ۲۹ مهر
4
برخی مواد غذایی در انگلیس گران شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۴ مهر
5
تقاضای یک فوق تخصص کلیه/ مردم از خوردن غذاهای پر نمک اجتناب کنند
۱۴۰۲ يکشنبه ۲۶ شهريور
6
بی نیازی از واردات بذر سیب زمینی بعد از 70 سال
۱۴۰۲ شنبه ۱۰ تير
7
شیرین کننده های مصنوعی تاثیری در کاهش وزن ندارند
۱۴۰۲ سه شنبه ۲ خرداد
8
تولید محصولات باغی ١٢ میلیون تن برآورد شد
۱۴۰۲ دوشنبه ۲۵ ارديبهشت
9
محدودیت صادرات سیب درختی و پرتقال رفع شد
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۵ فروردين
10
محدودیتی در عرضه سیب و پرتقال نداریم/ عرضه تا خرداد
۱۴۰۲ جمعه ۱۱ فروردين
11
صادرات سیب و پرتقال در اسفندماه محدود شد
۱۴۰۱ يکشنبه ۷ اسفند
نظرات
تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است
نظر شما
نام:
*
پست الکترونیکی:
*
نظر شما:
*
کد امنیتی:
کد امنیتی را وارد نمایید
گزارشات ویدئویی یا تصویری
آغاز یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور در کرمانشاه
دومین و سومین روز از یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری کشور
اختتامیه یازدهمین گردهمایی راهنمایان گردشگری
نظرسنجی
عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
آدرس ایمیل درست نیست
مطالب بهداشتی و تغذیه ایی
ده خاصیت شکلات خوردن
آنها که مرتباً شکلات می خورند کار مفیدی برای قلب ش...
8توصیه برای حفظ جوانی و زیبایی
بعضی مواد غذایی تنها برای سیر شدن و لذت بردن خورده...
خطر پاستیل برای دندان کودکان
پایگاه خبری لقمه:استفاده از پاستیل علاوه بر عوارض...
موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور
عضویت در سایت
ویژه علاقمندان آشپزی
قصد خرید خوراکی خاصی را دارید اینجا را ببینید
مسابقات فرهنگی هنری سفرهها
بازی آنلاین لقمه خور را تجربه کنید!
لقمه.کام
با کتابهای تغذیه و آشپزی آشنا شوید
گزارش و مقالات برگزیده
تغذیه از دیدگاه ابوعلی سینا (2)
غذای اشخاص سودایی مزاج باید بسیار نمبخش و کمتر گرمی باشد، غذای صفرایی مزاجان باید نمبخش و خنککننده باشد. کسی که خونش گرم مزاج است نیازمند خوراکیهای سرد و کمتغذیه است. کسی که خونش بلغمی است باید خوراکش اندک، گرم و لطیف باشد.
پیشگیری از سرماخوردگی با این ماده غذایی
یک کارشناس تغذیه ضمن اشاره به افرادی که بیشتر در معرض ابتلا به سرماخوردگی قرار دارند، گفت: مصرف مکملهای ویتامین C تاثیر چندانی در پیشگیری از سرماخوردگی ندارد.
علامتی برای شناسایی پوکی استخوان
یکی از محققین برتر جشنواره رازی، اعلام کرد: در مطالعاتی که انجام شده به این موضوع دست یافتیم که سرعت از دست دادن تراکم استخوان افرادی که احساس خشکی دهان دارند بیشتر از کسانی است که با این مشکل مواجه نیستند.
ذرت مکزیکی رژیمی بخورید
متخصصان تغذیه معتقدند که ذرت مکزیکی اگر به صورت مناسب تهیه شود نه تنها مضر نیست، بلکه می تواند به عنوان یک میان وعده مناسب جایگزین تنقلات بی ارزش مثل چیپس و پفک شود.
لقمه یاب
بازار
مجله لقمه
میهمانی
سرگرمی
RSS
درباره لقمه
تماس با ما
استفاده از کلیه مطالب فقط با ذکر منبع بلا مانع است