برگزاری کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی


کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا - از مزرعه تا سفره، 30 بهمن ماه در تهران برگزار می شود.

به گزارش لقمه، کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی غذا - از مزرعه تا سفره، 30 بهمن ماه در تهران برگزار می گردد.

برگزاری کنگره پژوهشگران و نخبگان ایمنی مواد غذایی توسط:

1. سازمان جهانی ایمنی غذا
2. وزارت بهداشت،درمان وآموزش پزشکی (معاونت بهداشت)
3. سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران
4. سازمان دامپزشکی کشور
5. سازمان نظام دامپزشکی کشور
6. دانشکده دامپزشکی دانشگاه تهران
7. انیستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی دانشگاه شهید بهشتی
8. دانشگاه علوم پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران
9. قطب ایمنوپاتولوژی دانشگاه تهران
10. قطب بیماریهای آبزیان
11. اتحادیه رستوران داران کشور
و...

لطفاً جهت ارسال مقاله و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی کنگره رفته یا با دبیر خانه کنگره تماس حاصل فرمایید.

دبیرخانه دائمی کنگره:
تهران، ستارخان، باقرخان، پلاک 61، واحد 8
تلفن: 5-66576923-021
66595320
سامانه پیامک: 30003300033300
WWW.SFOOD.IR
info@sfood.ir




کد: 2381 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 2182 ساعت: 11:18 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 خود را در مقابل سرماخوردگی بیمه کنید/ تقویت ایمنی بدن با آنتی اکسیدان ۱۴۰۲ چهارشنبه ۹ اسفند
2 هتل ارک تبریز اخطار ایمنی بنا گرفت ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲ اسفند
3 تضمین ایمنی مواد غذایی تراریخته/ سواستفاده برخی تولید کنندگان ۱۴۰۲ شنبه ۱۱ آذر
4 کمبود ویتامین D با افزایش ریسک مرگ زودهنگام مرتبط است ۱۴۰۱ پنج شنبه ۵ آبان
5 تغذیه برای بهبود آنفولانزا ۱۴۰۱ دوشنبه ۲ آبان
6 نشان ایمنی غذا به کدام شرکت تعلق می گیرد/ توانایی ایران در صادرات غذای حلال ۱۴۰۱ سه شنبه ۲۶ مهر
7 آنتی بیوتیک ها موجب عفونت قارچی می شوند ۱۴۰۱ شنبه ۲۱ خرداد
8 اینفوگرافیک / کدام مواد غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند؟ ۱۴۰۱ سه شنبه ۱۰ خرداد
9 سزارین خطر ابتلا به آلرژی غذایی را در نوزاد افزایش نمی دهد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۴ خرداد
10 تغذیه قبل و بعد از تزریق واکسن کرونا ۱۴۰۰ دوشنبه ۸ شهريور
11 چرا بیماران کووید قارچ سیاه می‌گیرند/ کرونا علت بروز قارچ سیاه نیست ۱۴۰۰ چهارشنبه ۳ شهريور


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  نوشابه‌ها ژن‌ چاقی را فعال می‌کنند مصرف نوشیدنی‌های گازدار ژن‌های چاقی مفرط را فعال م...

  نصف آووکادو برای کنترل گرسنگی پایگاه خبری لقمه: اگر شما هم جزو افرادی هستید که ا...

  موز را بهتر بشناسید این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

بهترین مکان نگهداری 5 ماده‌ مهم غذایی 5 ماده غذایی وجود دارد كه برخی از ما كم و بیش در خصوص جای نگهداری از آنها سردرگم هستیم. این مطلب شما را راهنمایی می‌كند تا بدانید كجا باید از این مواد غذایی نگهداری كنید.
دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ پایگاه خبری لقمه: پس از افزایش قیمت گوجه به کیلویی 50 هزار تومان، در چند هفته گذشته، امروز مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار تهران از «کاهش قیمت» خبر داد اما آیا امکان تکرار نشدن افزایش قیمت ها در فصول سرد سال وجود دارد؟
شستشوی میوه‌ها چرا، چقدر، چگونه؟ از کودکی باید یاد گرفت که میوه‌ها هم می‌توانند به سادگی آلودگی و بیماری‌های مختلف را به بدن ما منتقل و بیمارمان کنند.
سلامت قلب با مصرف انگور محققان بر اساس نتایج تحقیقات خود گفتند که مصرف انگور قرمز خطر ابتلا به دیابت و بیماریهای قلبی را در افراد کاهش می‌دهد و برای بسیاری از بیماریها مفید است.