شرکت تولیدی تک ماکارون


کارخانه تک ماکارون در فاصله 80 کیلومتری شهر تهران و 14 کیلومتری غرب شهرستان کرج واقع شده است.

در سال 1373 و اندکی پس از تحولات تکنولوژی صورت گرفته در جهان در راستای تولید بهداشتی و تغذیه ای ماکارونی در مقیاس انبوه، شرکت تولیدی تک ماکارون با هدف تهیه غذای سالم و کافی اقدام به خریداری و تاسیس پیشرفته ترین ماشین آلات و فن آوری روز دنیا از کشور سوئیس نمودند. این ماشین آلات قادر بودند کیفیت برتر ماکارونی را بصورت پیوسته ، همراه با استانداردهای ملی و بین المللی تولید و بسته بندی نمایند.

کارخانه تک ماکارون در فاصله 80 کیلومتری شهر تهران و 14 کیلومتری غرب شهرستان کرج واقع شده است. مساحت کارخانه بالغ بر 120000 متر مربع شامل سالنهای تولید، انبار محصول ، انبار ملزومات و مواد اولیه ، فضاهای اداری و رستوران ، تاسیسات آبرسانی و تغذیه آب، تعمیرگاهها و فضای سبز و درختکاری می باشد. سالن های شماره 1 و 2 تولید ماکارونی شامل 6 خط پیوسته و کاملا مستقل تولید انواع ماکارونی می باشد و فضای کافی نیز برای طرح های توسعه آینده در نظر گرفته شده است.

شرکت تولیدی تک ماکارون با راه اندازی همزمان 2 خط تولید انواع محصولات کوتاه و بلند و فراهم آوری شرایط مطلوبی همچون سالن های بزرگ منطبق با استانداردهای جهانی، امکانات و تاسیسات حرارتی و برودتی، سیستم های پیشرفته تصفیه آب و فاضلاب و سیستم کامپیوتری و مدرن نگهداری و فرآوری و اختلاط مواد اولیه، توانست محصولات متنوع خود را در اختیار مصرف کنندگان قرار دهد.

محصولات این شرکت در مهرماه 1377 با تنوعی بالغ بر 5 محصول رشته ای و 10 محصول فرمی و بصورت انبوه در کلیه نقاط کشور توزیع و در اختیار مصرف کنندگان قرار گرفت . کیفیت منحصر بفرد محصولات ، ارزش تغذیه ای بالا ، بسته بندی زیبا و جذاب باعث شد تا محصولات تک ماکارون منطبق با اکثریت سلیقه ها و ذائقه ها قرار گرفته و اقبال عمومی را به همراه داشته باشد.

پس از تکمیل ظرفیت خطوط شرکت تولیدی تک ماکارون در قالب طراحی جامع و از قبل برنامه ریزی شده طرحهای تحقیقاتی و توسعه ای خود را بصورت افزایش همزمان ظرفیت و تنوع محصولات (در دو مرحله، اول 81-80 و سپس در سال 87-86) در پیش گرفت . بطوریکه هم اکنون این شرکت با 6 خط تولید محصولات ماکارونی قادر است بیش از 450 تن محصولات مختلف را به بازار ارایه نماید.

تولید انبوه با بهترین کیفیت و ارزش تغذیه ای بالا همواره سیاست راهبردی شرکت تک ماکارونه بوده است . با توجه به اینکه بیش از ده ها شرکت در اقصی نقاط جهان به کار ساخت خطوط تولید محصولات ماکارونی اشتغال دارند، شرکت بولر سوئیس و فاوا ایتالیا در امر تولید خطوط ماکارونی انتخاب گردید. شرکت بولر ارائه دهنده تکنولوژی منحصر به فرد پلی ماتیک (حذف مخلوط کن های متعدد ) و انطباق کامل خطوط بولر با آردهای ویژه ماکارونی می باشد.

همزمان با راه اندازی واحد مدرن آردسازی آردداران در سال 1382 با گندم نرم و همچنین دستیابی به تکنولوژی مدرن آسیابانی گندم دوروم در سال 1384 و راه اندازی و بهره برداری واحد دوروم، دست یابی به کیفیت مطلوب ماکارونی سمولینا همتراز با کشورهای نام آشنای ماکارونی در ایتالیا سرلوحه کار شرکت تک ماکارون قرارگرفت، از این رو خطوط 5 و 6 با ظرفیت بالاتر (200 تن در روز)با هدف دستیابی به بازارهای صادرات از شرکت فاوا خریداری و نصب و راه اندازی شد.

طراحی مدرن و منطبق با اصول جی ام پی و استفاده از مصالح و لوازم مقاوم و درجه یک باعث شده است تا کیفیت محصولات از لحاظ بهداشتی مطابق با استاندارد های جهانی تولید گردد.

رعایت اصول جدید طراحی کارخانه، در نظر گرفتن فضاهای کافی، جدا سازی مسیر های تردد و استفاده از پوششهای مناسب برای سطوح مانند کف سالنهای تولید، دیواره ها و سقف برای سالن های تولید، بسته بندی و انبار ها، فضایی کاملا بهداشتی و تمیز برای تولید و بسته بندی ماکارونی منطبق با اصول HACCP و GMP فراهم ساخته شده است.

مهمترین ماده اولیه مصرفی در تولید ماکارونی، آرد حاصل از کندم دوروم مرغوب می باشد. آرد تهیه شده از گندوم های دوروم را سمولینا می نامند. گندم های دوروم دارای پروتئی بسار بالا، املاح و مواد معدنی مناسب و درنگدانه زرد (کاروتنوئید) بالاتری در مقایسه با سایر انواع آرد می باشد. کندم های دوروم از گروه گندم های بسار سخت بوده و تهیه سمولینا مطلوب از آن نیازمند تکنولوژی مدرن و تجهیزات آرد سازی ویژه ای می باشد که اکنون منحصراُ شرکت تولیدی آردداران مجهز با این خط تولید می باشد. طعم خوشایند، رنگ مطلوب، پخت سریع و آسان و ارزشهای تغذیه ای بالای محصولات تک ماکارون نتیجه مصرف سمولینای مناسب در تولید محصولات ماکارونی به شمار می رود.

آب دومین ماده اولیه بسیار مهم در کیفیت بهداشتی و تغذیه ای ماکارونی به شمار می رود. آب مورد نیاز پس از طی مراحل عملیاتی گوناگون تصفیه شده و سپس روانه خطوط تولیدی می گردد. آب از فیلترهای شنی عبور کرده تا ذرات و مواد درشت همراه آن حذف گردد و سپس رزین های تبادل یون، سختی یا مقادیر املاح کلسیم، منیزیم، کربنات ها و ... آن تنظیم شود. در مرحله بعد توسط تجهیزات مدرن اسمز معکوس که خود شامل مراحل حذف ذرات ریز، حذف ترکیبات رنگی، حذف مواد تولید کننده طعم و بو و در نهایت ستون اسمز معکوس می باشد مقدار املاح و یا سختس آن به حدود صفر می رسد.
پس از تنظیم خواص فیزیکی و شیمیای آب، در مرحله آخر و قبل از مصرف با استفاده از تجهیزات شبکه اولتراویوله که به این منظور طراحی شده است تمام میکروارگانیزم های آب از بین برده می شوند. نظارت بر سیستم پیچیده فوق بر عهده مهندسین مجرب واحد تاسیسات و آزمایشگاه کنترل کیفیت دقیق تک ماکارون می باشد که صحت آن توسط ارسال نمونه های دوره ای با آزمایشگاه مدرن آنالیز آب مجدداُ ارزیابی می گردد.


تجهیزات تأمین و تصفیه آب مصرفی:

1منابع تأمین آب.2 فیلترهای شنی.3 رزین های تلادل یون جهت حذف سختی.4 سیستم اسمزمعکوس با فیلتر اسیون مدرن. 5شبکه های اولتراویوله جهت میکروب زدایی.6 تجهیزات انتقال آب بصورت تمام استیل . 7تجهیزات کنترل کامپیوتری
انرژی مورد نیاز جهت عملیات خشک کردن محصولات ماکارنی توسط گردش و جریان آب گرم با حداقل دمای 150 درجه سانتیگراد درون رادیاتور متعدد تامین می گردد. از جمله عوامل موثر بر کیفیت محصولات تک ماکارون کنترل دقیق و بهینه عملیات خشک کردن محصولات می باشد که توسط سیستم مکانیزه کامپیوتری مدیریت می گردد.

انرژی مورد نیاز جهت عملیات فوق توسط واحد تامین انرژی با تجهیزات مشتمل بر 5 بویلر آب داغ با مجموع ظرفیت بالغ بر 100 میلیون Btu ، بویلر بخار، چیلرهای جذب و تراکمی با مجموع ظرفیت بالغ بر 1200 تن برودت، تجهیزات هواساز با قدرت هوادهی بسیار بالا، ایرواشر، فن های برگشت و پکیج های سردو گرم مورد نیاز تامین می گردد.

انتخاب و نصب ماشین آلات فوق با دقت نظری خاص در احراز کیفیت محصول و مصرف بهینه انرژی در شرکت تک ماکارون انتخاب شده است. چیلرهای تراکمی وظیفه تامین سرمای مورد نیاز جهت پایدارسازی و خنک کردن محصولات مختلف در پایان عملیات خشک کردن تا دمای محیط را برعهده دارند.

جهت تولید محصول با کیفیت بسیار بالا و منطبق با استانداردهای بین المللی همواره بایستی شرایط محیطی تولید محصولات ماکارونی براساس استاندارد و براساس نوع محصولات و تکنولوژی تولید تنظیم و کنترل گردد تا دارای محصول تولید شده کیفیت مورد نظر گردد. برای تامین سرما، رطوبت و پاکیزه کردن هوای محیط تولید ، از دستگاههای هواساز و پکیج های سرد و گرم متعدد استفاده شده است. کلیه ماشین آلات فوق از بهترین تامین کنندگان در داخل و خارج کشور تهیه و نصب گردیده است.
تولید محصولات ماکارونی با بالاترین کیفیت و براساس استانداردهای جهانی مستلزم بهره گیری از خطوط مدرن و کنترل دقیق آن می باشد. رشد کمی و کیفی محصولات تک ماکارون همگام با تحولات تکنولوژیک تولید محصولات ماکارونی انجام شده است. شرکت تولیدی تک ماکارون همواره پیشرو در بهره گیری از تکنیک های نوین تولید ماکارونی و بسته بندی این محصولات در نوع خود در منطقه بوده است.

استفاده از سیستم های پلی ماتیک با تشکیل و فرم دهی خمیر در کمتر از 20 ثانیه و عاری از هرگونه میکروارگانیزم، استفاده از خشک کن های توربوترماتیک با دمای 95 درجه سانتیگراد و زمان خشک کردن 4 تا 5 ساعت، استفاده از تکنولوژی تولید ماکارونی با سمولینا توسط تکنیک تولید ساکن خمیر (Stabilization Belt) و تولید محصولات ماکارونی بدون هرگونه افزودنی از جمله فن آوری های منحصر بفرد تکنولوژیکی واحد تولیدی تک ماکارون می باشد.

شرکت تک ماکارون مجهز به مدرن ترین ماشین آلات از شرکت های برتر اروپایی است که می تواند با استفاده از سیستم جدید اکسترودر در هر ساعت حدودا 19 تن از انواع ماکارونی و لازانیا را بوسیله 4 خط تولید محصولات بلند و 2 خط تولید محصولات کوتاه (فرمی ) با بهترین کیفیت تولید کند. سطح بالای اتوماسیون این خطوط از طریق ادغام تمامی اندازه گیریهای واحد کنترل منطقی بوسیله برنامه ( PLC) اعمال میگردد که در نوع خود مجهز به آخرین فن آوری روز می باشد.

سیستم بسته بندی کاملا بوسیله رایانه کنترل می شود تا امکان توزین دقیق بسته ها را با سرعتی فراتر از حدود 100 بسته در دقیقه فراهم آورد. 13 ماشین بسته بندی مدرن مجهز به تجهیزات ردیابی و حذف مواد خارجی و ترازوهای سریع کنترل وزن تک تک بسته ها براساس استاندارد ملی و چاپگرهای سریع درج اطلاعات مختلف و متنوع با کنترل های کاملا کامپیوتری قادر است تا با تجهیزات کنترلی دقیق محصولات را از لحاظ وزن، وجود یا عدم وجود اشیا خارجی، کیفیت بسته بندی و درج اطلاعات مورد نیاز جهت سیستم های ردیابی کنترل نماید.

تجهیزات پیشرفته بکار رفته در مراحل ذخیره سازی عمل آوری، انتقال مواد اولیه ، تولید و بسته بندی ماکارونی و هم چنین انبارش مدرن محصولات ، به جهت بهره بردن از فن آوری تمام خودکار و بین نیاز از دسترسی کارگران، بهترین شرایط تولید ماکارونی را همتراز با دیگر کشورهای جهان با بالاترین شاخص های بهداشتی مورد قبول فراهم می آورد. 8 ماشین کارتن زن با سرعت حداقل 10 کارتن در دقیقه و مرتب درون کارتن قرار داده و پس از بستن درب کارتن ها و درج اطلاعات مورد نیاز سیستم ردیابی به انبارها هدایت نمایند.
انبار شرکت تک ماکارون با ظرفیتی بیش از 7000 تن انواع محصولات تولید شده با قدرت ذخیره سازی مطمئن انواع مختلف محصولات تولید شده این شرکت ، ما را قادر می سازد تا همیشه پاسخگوی نیازهای متنوع مصرف کنندگان داخلی و بازارهای صادرات باشیم.

به منظور رعایت کیفیت لازم و برخورداری از ارزشهای غذایی مورد نیاز ، آزمایشگاه شرکت تک ماکارون شامل تمامی تجهیزات لازم برای آنالیز شیمیایی و میکروبیولوژیک محصولات برای اجرای سیستم کنترل کیفیت با بالاترین استانداردها می باشد.
واحد تحقیقات و توسعه شرکت تک ماکارون علاوه بر انجام تحقیقات مورد نیاز صنعت تولید ماکارونی به عنوان پلی بین واحدهای صنعتی و بخشهای تحقیقاتی در ایران عمل می نماید. فعالیت ها ، ایجاد نوآوری تکنولوژیکی، تولید و عرضه محصولات جدید و در نتیجه ارائه خدمات علمی و تخصصی به سایر واحد های دست اندرکار تولید ، گامی مهم در راستای اهداف عالیه شرکت تک ماکارون را در بردارد.

شرکت تک ماکارون علاوه بر تامین نیازهای داخلی و ارسال محصولات متنوع ماکارونی، آرد بسته بندی شده و انواع پودر کیک درطعم های مختلف به استانها و شهرستانهای مختلف کشور پهناور ایران، در عرصه جهانی نیز نامی شناخته شده به شمار می رود. کیفیت مطلوب محصولات مختلف ماکارونی، بسته بندی زیبا و طراحی های جذاب با کار گرفته شده، کشورهای مختلفی را به گروه مصرف کنندگان ماکارونی اضافه نموده است. کشورهای حوزه خلیج فارس مانند امارات متحده عربی، کویت، عراق، ترکمنستان، قزاقستان، افغانستان، هلند، لبنان، اردن، شارجه، بحرین، کانادا، سومالی، نیجریه، تاجیکستان و عربستان سعودی بخشی از مصرف کنندگان محصولات ما به شمار می روند.

کیک ها با تنوع خیره کننده از لحاظ طعم، رنگ، ترکیبات ارزش تغذیه ای و نوع مصرف، جایگاه ویژه ای در تامین انرژی روزانه مصرف کنندگان به عهده دارند. کیک ها با آداب وسنن جوامع گره خورده و تزئین کننده مجالس و میهمانیها و همچنین میان وعده های غذایی و عصرانه به شمار می روند. به جهت دارا بودن ترکیبات متنوع همانند تخم مرغ، شکر، آرد، روغن و سایر مود مغذی، این محصولات ارزش غذایی ویژه ای داشته و در تمام سنین و شرایط فیزیولوژیک مصرف می گردند. شرکت تولیدی تک ماکارون در پاسخگویی به ذائقه های مختلف و سلیقه های متفاوت مصرف کنندگان، انواع پودر کیک را در 4 طعم متفاوت وانیلی، پرتقالی، توت فرنگی و شکلاتی به بازار ارائه نموده است.

تولید و بسته بندی آرد بر خلاف تصور عمومی، امری تخصصی است نیازمند شناخت کامل از گندم، تکنولوژی مناسب تولید آرد و اطلاع از مصرف گوناگون آرد های مختلف می باشد. آرد نول نرم که با نامهای آرد قنادی و یا آرد سفید گندم نیز شناخته می شود در اوازن 500 و 900 گرمی و با بسته بندی کاملا بهداشتی جهت مصارف گوناگون ارائه می شود.




کد: 2388 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ دوشنبه ۱۳ آذر بازدید: 6889 ساعت: 2:47 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 اوضاع بحرانی آزمایشگاه‌های پزشکی/ سوءاستفاده بیمه‌های تکمیلی ۱۴۰۳ شنبه ۷ مهر
2 کمتر از یک درصد بذر کشور وارداتی است ۱۴۰۳ يکشنبه ۱ مهر
3 عطاری‌ها زیر نظر معاونت‌های غذا و دارو فعالیت می‌کنند ۱۴۰۳ شنبه ۲۷ مرداد
4 تکذیب ادعای پذیرش بدون کنکور «مبینا نعمت زاده» در رشته پزشکی ۱۴۰۳ جمعه ۲۶ مرداد
5 تکذیب صدور مجوز برای تولید پنیر با شیر الاغ ۱۴۰۳ شنبه ۱۳ مرداد
6 فعالیت زنبورداری از تولید تک محصولی خارج شد ۱۴۰۳ يکشنبه ۷ مرداد
7 تجلیل از ۱۵۰ پیرغلام حسینی/اعطای «نشان حبیب» به آشپزها و آبدارچی‌های پیشکسوت هیئات حسینی ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۰ خرداد
8 طرح کاشت یک میلیارد درخت تکلیف همه را مشخص می کند ۱۴۰۲ سه شنبه ۱۹ دي
9 دلایل افزایش قیمت گوجه فرنگی در فصل سرما/راه چاره چیست؟ ۱۴۰۲ جمعه ۱۷ آذر
10 دلیل بلاتکلیفی 17 ساله قانون یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی چیست؟ ۱۴۰۲ سه شنبه ۷ آذر
11 عدم تعیین تکلیف قیمت گندم و بلاتکلیفی کالاهای اساسی ۱۴۰۲ پنج شنبه ۲ شهريور


نظرات


صلاح شکری

با عرض سلام و خسته نباشید.من دانشجوی عمران پیام نور سنندج هستم.از انجا که ما یک گروه چهار نفره تشکیل دادیم و مشغول درست کردن ماکت با ماکارونی هستیم.میخواهیم در مسابقات خرپای کشوری شرکت کنیم.لذا پیشنهاد میکنم که این شرکت اسپانسر گروهمان بشود.تا هم ما موفق بشویم و هم عاملی برای تبلیغ این شرکت.اگر موافق کردید با آذرس الکترنیکی من تماس بگیرید.با تشکر.

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  شلغم را با آویشن بخورید یک متخصص طب سنتی توصیه کرد: از آنجایی که شلغم نفاخ...

  10 توصیه برای هضم بهتر غذا همه ما در طول زندگی با مشکلات گوارشی مواجه می‌شویم...

  دختران نوجوان از مصرف تنقلات و نوشابه های گازدار اجتناب کنند عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد ضمن گرامیداشت...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

دستور تهیه 10 جوشانده ضد سرما خوردگی رایج ترین نوشیدنی ما چای است اما به گفته متخصصان طب سنتی زیاده روی در مصرف آن توصیه نمی شود، بنابراین بد نیست در کنار آن نوشیدنی های جایگزین مانند انواع جوشانده ها و دم نوش های گیاهی را هم امتحان کنید که هم راحت تهیه می شوند و هم هر نوع سلیقه ای را پوشش می دهند. جوشانده ها از جوشیدن دانه، ریشه یا برگ گیاهان در آب جوش تهیه می شوند. حالا شاید این سوال پیش بیاید که چه تفاوتی بین دم نوش و جوشانده وجود دارد؟
داستان شکلات‌هایی با طعم سوئیسی امروزه کشور اروپایی سوئیس که در دامنه سلسله رشته های کوه های آلپ واقع شده است، به عنوان یکی از کشورهای مشهور در زمینه تولید شکلات در جهان به شمار می‌رود، تا جایی که شکلات سوئیسی تبدیل به یکی از سوغاتی‌های این کشور اروپایی شده است.
خلاصی از شر بوی بد دهان با این ترفندها پایگاه خبری لقمه: دانشمندان می‌گویند خوردن برخی غذاها که حاوی یک باکتری خاص هستند، می‌تواند راه‌حلی برای از بین‌ بردن بوی بد دهان باشد.
فوائد شکلات تلخ برای زنان باردار اگر عاشق شکلات هستید و از طرفی باردار هم هستید باید خیلی خوشحال باشید زیرا نتایج بررسی ها نشان می دهد که مصرف شکلات تلخ در زمان بارداری مفید است.