به گزارش لقمه، این بستهبندی شامل یک لایه شیمیایی است که در زمان تحریک به تولید حرارت پرداخته و تنها در دو دقیقه تخممرغ خام را میپزد. «Gogol Mogol» که نام خود را از یک غذای تخممرغی روسی گرفته، توسط گروه کیان ساخته شده است. لایه بیرونی این جعبه از نوعی مقوا ساخته شده که بطور سنتی برای ساخت جعبههای تخم مرغ بکار میرود. در زیر این لایه، سه لایه دیگر نیز وجود دارد. در یکی از آنها هیدروکسید کلسیم و مواد شیمیایی دیگر تزریق شده و دیگری یک لایه هوشمند دارای آب و یک کاتالیزور است. بین این دو لایه داخلی یک غشا قرار دارد که با کشیدن یک نوار مقوایی برداشته میشود. در این زمان، هیدروکسید کلسیم به آب درون لایه هوشمند واکنش نشان داده و حرارت کافی را برای پختن تخممرغ درون آن فراهم میکند. این فناوری در گذشته برای تولید قوطیهای خود گرمایشی سوسیس و لوبیا مورد استفاده بوده که اعضای کمپ با آن بخوبی آشنا هستند. اما اولین بار است که طراحان توانستهاند این تولید حرارت شیمیایی موسوم به «واکنش حرارت زا» را در یک تخممرغ اجرا کنند. اگرچه تخممرغ در این شیوه پس از دو دقیقه پخته میشود، اما فرایند گرمایشی درون این بستهبندی تا سه دقیقه بطول میانجامد. کاربران بر اساس تمایل خود برای مصرف تخممرغ به شکل اصلی یا کاملا پخته میتوانند با برداشتن سر جعبه از آن استفاده کنند. البته این جعبه یکبار مصرف بوده اما برای کاهش ضایعات از مواد بازیافتی ساخته شده است. این طراحی که موفق به کسب جایزه سازمان طراحی بستهبندی اروپا شده، اگرچه از کارآیی خوبی در طول کارآزماییها برخوردار بوده اما هنوز زمان ورود آن به بازار مشخص نیست.