مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا


در شب یلدا معمولا از آجیل و میوه و شیرینی استفاده می شود. بد نیست که امسال شیرینی شب یلدا را خودتان تهیه کنید.

مواد لازم:

آب انار خالص یک لیوان
پودر نشاسته ۲ قاشق غذاخوری
شکر به میزان دلخواه
شربت انار و پودر گردو مقداری



طرز تهیه:

آب انار نشاسته و شکر رو با هم مخلوط کرده و بر روی حرارت ملایم قرار داده و مرتب هم بزنید تا غلظتش مثل فرنی شود. این مخلوط را در قالب دلخواه ریخته و بعد داخل یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس آن را از قالب برگردانید و با شربت انار و پودر نارگیل یا خلال پرتقال تزئین کنید. در صورت تمایل می توانید دانه انار هم داخل مسقطی بریزید.

برای درست کردن شربت انار، آب انار و با مقدار دلخواه شکر بجوشانید تا غلیظ شود. شربت خوش طعم و گوارایی به دست می آید.

نکته اول: شما با این دستور ساده می توانید انواع مسقطی های میوه ای را تهیه کنید.

نکته دوم : میزان شکر بستگی به ذائقه شما و طعم آب انار دارد. ممکن است بخواهید مسقطی شیرین، ملس یا ترش درست کنید.




کد: 2485 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ سه شنبه ۲۱ آذر بازدید: 9557 ساعت: 12:43 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 طرز تهیه مسقطی انار برای شب یلدا ۱۴۰۱ چهارشنبه ۳۰ آذر
2 طرز تهیه مسقطی هندوانه برای شب یلدا ۱۳۹۴ شنبه ۲۸ آذر
3 شیرینی‌های چندصد ساله ایرانی در نوروز+ عکس ۱۳۹۱ چهارشنبه ۲۳ اسفند
4 شیرینی سوهان با گرانی‌ تلخ شد ۱۳۹۱ دوشنبه ۲ بهمن


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  دشمن وزن ایده‌آل را بشناسید درست است که چاق شدن به پرخوری و یا بد غذا خوردن مر...

  بد‌ترین ظرف برای نگهداری ادویه‌جات اسانس‌ها به عنوان حلال ظروف پلاستیکی محسوب می‌شوند...

  اعتیاد به تخمه شکستن چگونه ایجاد می شود؟ پایگاه خبری لقمه: یک متخصص تغذیه در خصوص مصرف بی ح...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

«نذری دادن» سنت دیرینه ماه محرم/ یک دیگ و هزاران هزار نیت ماه محرم از ایامی است که نذریهای زیادی در آن ادا می شود؛ آیین نذری دادن به عزاداران امام حسین(ع) سنتی دیرینه و پسندیده در میان اکثر مسلمانان و به خصوص شیعیان دنیاست که در کشورمان رواج بیشتری دارد و شب و روز تاسوعا و عاشورا به اوج خود می رسد.
یک راهکار ساده برای افزایش خود‌کفایی روغن پایگاه خبری لقمه: حدود 90 درصد روغن مصرفی مردم از طریق واردات تامین می‌شود و رشد قیمت‌های جهانی هم میزان خروج ارز از کشور را برای تأمین دانه‌های روغنی، هر روز بیشتر می‌کند، این در حالی است که متوسط مصرف روغن در کشور ما 2 برابر استاندارد جهانی است.
چگونه بوی بد این 10 غذا را از بین ببریم؟ پایگاه خبری لقمه: چهره کاملا آراسته ای دارد؛ طوری که اصلا به مغزتان هم خطور نمی کند بوی نامطلوبی که داخل تاکسی کلافه تان کرده از سمت این شخص باشد!
محصولات ارگانیک؛ مُد جدید یا نوید فرهنگ تغذیه ای بهتر؟ سال 2015 از طرف سازمان بهداشت جهانی سال تغذیه سالم از مزرعه تا بشقاب نام گذاری شده است . اماآیا ما ایرانیان به این شعار توجهی داریم.