مادران مبتلا به هپاتیت، منعی برای شیردهی به نوزاد خود ندارد


دبیر انجمن گوارش و کبد ایران در پاسخ به اینکه اگر مادری هپاتیت ب داشته باشد، می‌تواند به فرزندش شیر بدهد یا خیر، گفت: مادر منعی برای شیر دادن به فرزندش ندارد، به شرط آن که نوک سینه مادر زخم نباشد زیرا خود شیر مادر آلوده به ویروس نیست.

به گزارش لقمه، دکتر ناصر ابراهیمی دریانی درباره انتقال ویروس هپاتیت "ب" از مادر به نوزاد توضیح داد: حدود 2.5 میلیون نفر در ایران آلوده به ویروس هپاتیت هستند. هپاتیت «سی»، نیم درصد افراد جامعه و هپاتیت ب، 2.5 درصد افراد جامعه را درگیر کرده است.

وی افزود: در گذشته میزان این آلودگی بیشتر بود، اما از چندین سال قبل که واکسیناسیون عمومی کودکان آغاز شد، درصد ابتلا خیلی کمتر شده است و آلودگی‌های جدید را کمتر می‌بینیم.

این فوق تخصص گوارش و کبد با بیان اینکه ممکن است فردی آلوده به ویروس هپاتیت باشد اما هیچ اطلاعی از آن نداشته باشد، گفت: بویژه در زنان باردار مهم است که حتما آزمایشات لازم انجام شود تا اگر آلوده به این ویروس هستند از انتقال آن به نوزاد جلوگیری شود.

ابراهیمی‌ دریانی با تاکید بر لزوم انجام آزمایش و آگاهی از وجود این ویروس در بدن مادر، گفت: علت اهمیت این آزمایش این است که اگر این ویروس از مادر به نوزاد منتقل شود تا پایان عمر در بدن فرد باقی می‌ماند.

دبیر انجمن گوارش و کبد ایران اضافه کرد: این در حالی است که اگر شخصی در سن 40-50 سالگی به این ویروس آلوده شود، تنها هشت درصد احتمال دارد که مزمن شود اما وقتی آلودگی از مادر به نوزاد منتقل شود تا 95 درصد مزمن خواهد شد.

وی افزود: البته با توجه به همگانی شدن واکسیناسیون همگانی نوزادان موارد ابتلا به هپاتیت روز به روز کمتر شده است.

ابراهیمی‌ دریانی با اشاره به اینکه اگر مادر در دوران بارداری متوجه شود که آلوده به هپاتیت است، علاوه بر اینکه لازم است واکسن به نوزاد زده شود، بایستی سرم ضد هپاتیت "ب" هم دریافت کند، گفت: در این صورت خطر انتقال ویروس ناچیز خواهد شد.

وی در پاسخ به اینکه اگر مادری هپاتیت ب داشته باشد، می‌تواند به فرزندش شیر بدهد، گفت: این مادر منعی برای شیر دادن به فرزندش ندارد، به شرط اینکه نوک سینه مادر زخم نباشد زیرا خود شیر مادر آلوده به ویروس نیست.


نقل از :ایسنا

کد: 2640 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ چهارشنبه ۶ دي بازدید: 3266 ساعت: 12:34 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 افزایش قیمت کالاهای اساسی ممنوع شد ۱۴۰۴ سه شنبه ۸ مرداد
2 هشدار وزارت بهداشت: این خوراکی‌ها برای صبحانه ممنوع‌اند! ۱۴۰۴ پنج شنبه ۳ مرداد
3 وضعیت دارو و شیرخشک در کشور چگونه است؟ ۱۴۰۴ سه شنبه ۴ تير
4 سهمیه شیرخشک نوزادان در این روزها چقدر است ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
5 تأمین شیر خشک بدون مشکل ادامه دارد ۱۴۰۴ شنبه ۱ تير
6 قاچاق شیرخشک به چه دلیل رخ داد؟ ۱۴۰۴ شنبه ۴ خرداد
7 بیمه سلامت مازندران: شیوه پرداخت یارانه دارو و شیرخشک تغییر می‌کند ۱۴۰۴ دوشنبه ۹ ارديبهشت
8 «نستله»؛ حمایت از رژیم کودک کُش تا جعل علامت استاندارد ایران ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
9 آیا پونه کوهی برای رفع سردرد مناسب است؟ خواص+نکات احتیاطی ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱ اسفند
10 افزایش قیمت کالاهای اساسی در دو هفته گذشته با پیشتازی لبنیات و حبوبات+جدول ۱۴۰۳ پنج شنبه ۴ بهمن
11 گسترش تولید ماشین‌آلات صنایع غذایی در یک شرکت دانش‌بنیان ۱۴۰۳ سه شنبه ۶ آذر


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  رب‌های گوجه فرنگی غیر مجاز خانگی با نگهدارنده فراوان پایگاه خبری لقمه: مدیر آزمایشگاه غذا و داروی دانشگ...

  داروهای لاغری تنها با تجویز پزشک مصرف شود رئیس مرکز تحقیقات چاقی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهش...

  رژیم غذایی برای رفع خستگی های همیشگی یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی با اشاره به اهمیت رعا...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

زردچوبه و این همه خاصیت زردچوبه علاوه بر این که طعم خوبی به غذا می‌دهد و آن را خوش‌رنگ می‌کند خواص درمانی زیادی هم دارد.تا حالا با دقت به نیمرویی که زردچوبه روی آن پاشیده شده است نگاه کرده‌اید؟ این بار دقت کنید. مانند یک تابلوی نقاشی است.
آیا آشپزی با باربیکیو می‌تواند عامل ایجاد سرطان باشد؟ آشپزی با باربیکیو به سلامتی افراد صدمه ای نمی‌زند، این جمله نتیجه گیری ای است که از سوی متخصصان آژانس ملی سلامت فرانسه اعلام شده است.
تفاوت‌های روانی و اجتماعی در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز پایگاه خبری لقمه: تفاوت‌های فرهنگی و سبک زندگی باعث تمایز جوامع می شود. در حوزه غذا جوامع مختلف تفاوت های زیادی با هم دارند که یکی از نمونه های آن در سفره انداختن ایرانی‌ها و غذا خوردن روی میز سایر فرهنگ ها است که تاثیرات روانی و اجتماعی خاص خود را در پی دارد.
عصرانه‌ای برای لاغر شدن مصرف میان‌وعده‌های حاوی پروتئین و سویا به عنوان عصرانه، احساس گرسنگی را به تاخیر انداخته و به مقابله با چاقی کمک می‌کند.