روز جهانی تنوع زیستی امسال، «آب و تنوع زیستی» نام‌گذاری شد


دبیرخانه سازمان ملل روز جهانی تنوع زیستی امسال را روز «آب و تنوع زیستی» نام‌گذاری کرد.

به گزارش لقمه به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، به منظور ارتقاء مراسم جهانی بزرگداشت این روز و کمک به افزایش آگاهی‌ها در خصوص مسائل بحرانی که در مدیریت آب مطرح می‌شود یونسکو به عنوان آژانس راهبر انتخاب شده است.

آب، به عنوان پشتیبان کل حیات روی زمین، در نهایت روش زندگی ما را تعیین می‌کند. در بیشتر نواحی کشورهای توسعه یافته و نیز در حال توسعه، تهیه و حفظ آب به منظور رفع نیازهای مردم، به عنوان چالشی اساسی در مسیر توسعه پایدار شناخته شده است. اکوسیستم‌های مختلف به ویژه جنگل‌ها و تالاب‌ها، آب تمیز در دسترس برای جوامع بشری را، تضمین می‌کند. آب به نوبه خود، کلیه خدمات اکوسیستمی را پشتیبانی می‌کند.

تالاب‌ها می توانند به کاهش خطرات ناشی از سیلاب کمک کنند. بازسازی خاک می‌تواند فرسایش و آلودگی را کاهش و آب در دسترس برای محصولات کشاورزی را افزایش دهد. مناطق حفاظت شده می توانند در تهیه آب برای شهرها کمک کنند.

آب به عنوان منبع کل حیات روی زمین، یک مبحث اصلی و مشترک است که مدیریت آن، مستلزم همکاری است. برای موضوع مدیریت آب، راه حل هایی در برنامه راهبردی تنوع زیستی 2020-2011 و اهداف آن گنجانده شده است.

دبیرخانه در اوائل سال 2013، انواع مواد کمکی از جمله یک صفحه اینترنتی حاوی پیام‌های کلیدی و کتابچه‌ای در خصوص این موضوع را برای کمک به بزرگداشت این روز تدوین خواهد کرد.

برای شرکت در این اقدام آماده سازی، دبیرخانه کنوانسیون از کلیه کشورهای عضو، سازمان‌های غیر دولتی و سایر سازمان‌های مرتبط دعوت کرده است که پیشنهادات خود را در خصوص نحوه گرامیداشت این روز جهانی ارائه دهند. فعالیت‌های پیشنهادی برای این روز و اخبار به روز در زمینه آخرین پیشرفت‌ها از طریق سایت تخصیص یافته به روز جهانی تنوع زیستی به آدرس http://www.cbd.int/idb/ در دسترس خواهد بود.




کد: 2666 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 2087 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
2 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
3 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
4 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
5 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
6 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
7 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر
8 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
9 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
10 قیمت جدید انواع میوه و صیفی جات اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد
11 رسوم رمضانی استان گلستان چیست؟/از جگر خوردن در شب‌های رمضان تا کمک به فقرا ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۸ فروردين


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  آب سرد کبد را چرب می‌کند یک متخصص طب سنتی مصرف ترشی و خوراکی‌های سرد را موج...

  این افزودنی محبوب متهم به سرطان زایی است پایگاه خبری لقمه: گزارش‌ها حاکی از آن است که به زو...

  لزوم پرهیز از خرید و مصرف فراورده های فله‌ای در سفر پایگاه خبری لقمه: جلسه آموزشی پیشگیری از مسمومیت‌ه...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

کنترل تغذیه نوجوانان نوجوانی دوره‌ رشد است. برای همین تغذیه در این دوران از اهمیت زیادی برخوردار است. بدن نوجوانان برای رشد کافی نباید با کمبود مواجه شود. اما در این سن تقریباً همه چیز پیچیده می‌شود حتی تغذیه.
خواص و فواید بی شمار چای زنجبیل لقمه: گیاه درمانی رویکردی جدید در درمان بیماری‌هاست و اگر توسط اهل فن آن تجویز شود، بهترین راه رفع ناخوشی‌هاست. تغذیه به روش سنتی، اولویت بخش عمده‌ای از جمعیت هند است و علاقه شدیدی به نوشیدنی‌ها بویژه چای دارند. یکی از این نوشیدنی‌های مورد علاقه آن‌ها، چای زنجبیل است که خواص زیادی دارد.
عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی كارشناس تغذیه آزمایشگاه كنترل غذا دارو دانشگاه علوم پزشكی فسا گفت: تغذیه سالم علاج و عامل جلوگیری‌كننده از ابتلای افراد به سرماخوردگی است.
انواع سبزی‌خوردن و خواص آنها تا چندی پیش سبزی خوردن پای ثابت اکثر سفره‌های ایرانی بود. وقتی سفره پهن می‌شد اولین چیزی که در مرکز سفره خودنمایی می‌کرد، یک سبد پر از انواع سبزی‌های تازه بود، اما حالا دیگر حضور این سمبل شادابی و طراوت سفره کمرنگ شده است.