روز جهانی تنوع زیستی امسال، «آب و تنوع زیستی» نام‌گذاری شد


دبیرخانه سازمان ملل روز جهانی تنوع زیستی امسال را روز «آب و تنوع زیستی» نام‌گذاری کرد.

به گزارش لقمه به نقل از سازمان حفاظت محیط زیست، به منظور ارتقاء مراسم جهانی بزرگداشت این روز و کمک به افزایش آگاهی‌ها در خصوص مسائل بحرانی که در مدیریت آب مطرح می‌شود یونسکو به عنوان آژانس راهبر انتخاب شده است.

آب، به عنوان پشتیبان کل حیات روی زمین، در نهایت روش زندگی ما را تعیین می‌کند. در بیشتر نواحی کشورهای توسعه یافته و نیز در حال توسعه، تهیه و حفظ آب به منظور رفع نیازهای مردم، به عنوان چالشی اساسی در مسیر توسعه پایدار شناخته شده است. اکوسیستم‌های مختلف به ویژه جنگل‌ها و تالاب‌ها، آب تمیز در دسترس برای جوامع بشری را، تضمین می‌کند. آب به نوبه خود، کلیه خدمات اکوسیستمی را پشتیبانی می‌کند.

تالاب‌ها می توانند به کاهش خطرات ناشی از سیلاب کمک کنند. بازسازی خاک می‌تواند فرسایش و آلودگی را کاهش و آب در دسترس برای محصولات کشاورزی را افزایش دهد. مناطق حفاظت شده می توانند در تهیه آب برای شهرها کمک کنند.

آب به عنوان منبع کل حیات روی زمین، یک مبحث اصلی و مشترک است که مدیریت آن، مستلزم همکاری است. برای موضوع مدیریت آب، راه حل هایی در برنامه راهبردی تنوع زیستی 2020-2011 و اهداف آن گنجانده شده است.

دبیرخانه در اوائل سال 2013، انواع مواد کمکی از جمله یک صفحه اینترنتی حاوی پیام‌های کلیدی و کتابچه‌ای در خصوص این موضوع را برای کمک به بزرگداشت این روز تدوین خواهد کرد.

برای شرکت در این اقدام آماده سازی، دبیرخانه کنوانسیون از کلیه کشورهای عضو، سازمان‌های غیر دولتی و سایر سازمان‌های مرتبط دعوت کرده است که پیشنهادات خود را در خصوص نحوه گرامیداشت این روز جهانی ارائه دهند. فعالیت‌های پیشنهادی برای این روز و اخبار به روز در زمینه آخرین پیشرفت‌ها از طریق سایت تخصیص یافته به روز جهانی تنوع زیستی به آدرس http://www.cbd.int/idb/ در دسترس خواهد بود.




کد: 2666 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 2144 ساعت: 10:52 صبح
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 پرده بدون سفره ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ بهمن
2 ضایعات غذایی، فاجعه جهانی ساخت دست بشر ۱۴۰۳ يکشنبه ۲۱ مرداد
3 بهترین راه برای تجربه خوردن یک غذای محلی اصیل ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۶ اسفند
4 روش‌های ایجاد تنوع در ظاهر غذاها ۱۴۰۲ جمعه ۱۱ اسفند
5 تنوع گیاهی ایران با کل قاره اروپا برابر است/۸ هزار گونه گیاهی در ایران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۳ دي
6 خورشت سبزی که قورمه سبزی نیست!/همه چیز در مورد خورشت کرفس ۱۴۰۲ دوشنبه ۶ آذر
7 روش‌های مختلف ایجاد تنوع در منوی غذاهای رستوران ۱۴۰۲ چهارشنبه ۱۷ آبان
8 اقدامات متنوعی که شهرداری در حمایت از رستوران‌داران می‌تواند انجام دهد ۱۴۰۲ چهارشنبه ۲۶ مهر
9 امکان تقلب در بازار گسترده داروهای لاغری ۱۴۰۲ يکشنبه ۲۸ خرداد
10 آشنایی با معروف‌ترین غذاهای اردبیل ۱۴۰۱ يکشنبه ۲۴ مهر
11 قیمت جدید انواع میوه و صیفی جات اعلام شد ۱۴۰۱ چهارشنبه ۱۸ خرداد


نظرات


تا کنون نظری برای این خبر ارسال نشده است

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  کودکان ماهی بخورند یا نخورند؟ برخی شواهد حاکی از آن هستند که مصرف ماهی طی باردار...

  راهکارهایی برای کاهش تشنگی در ماه رمضان برای کاهش تشنگی در ایام روزه‌داری، می‌توان عرق کاس...

  رژیم‌هایی که باعث ریزش موها می‌شوند موها برای رشد به مواد مغذی و ویتامین‌ها نیاز دارند...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

آشنایی با خوراکی های شادی آور! خواب کافی، خندیدن، گذراندن زمان با افراد شاد و مدیتیشن، همگی می توانند به شاد کردن افراد کمک کنند. اما علم نشان می دهد که ما می توانیم با خوردن برخی مواد خوراکی شادتر و خوشحال تر باشیم.
7 نوشیدنی برای پاکسازی بدن اگر دنبال اکسیرهایی برای سم‌زدایی و پاکسازی کبد، مقابله با نفخ و داشتن شکمی صاف هستید سراغ نوشیدنی‌های سم‌زدا بروید.
برای پیشگیری از دیابت این مواد را جایگزین قند و شکر کنید پایگاه خبری لقمه: یک فوق تخصص تغذیه، توت خشک، انجیر خشک، خرمای خشک و مویز را بهترین منابع قندطبیعی عنوان و توصیه کرد: افراد استفاده از این مواد را جایگزین قند و شکر مصفی کنند.
غذاهای آلوده‌ای که سر از سفره‌های مردم درآورده‌اند «وجود روغن پالم در شیر به اثبات رسیده و گزارش آن نیز به رئیس جمهور داده شده است.» این سخن وزیر بهداشت در حاشیه همایش تغذیه با شیر مردم هرچند که نگران کننده بود، اما گویی حکایت از اتفاق تازه ای نداشت.