كوكوی بادنجان؛ غذای خوشمزه و آسان


ماده اولیه بادنجان برای بسیاری خوش خوراک ها جالب توجه است. در این مطلب دستور پخت کوکوی آن را آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

سینه مرغ 250 گرم
پیاز ریز خردشده و روغن و کدو خرد شده از هر کدام نصف پیمانه
فلفل دلمه‌ای سبز و قرمز خردشده یك پیمانه
بادنجان خردشده دو عدد
تخم‌مرغ پنج تا شش عدد
نمك، فلفل و دارچین به میزان لازم


طرز تهیه:

برای تهیه كوكوی بادنجان، سینه مرغ را نگینی (چهار گوش) خرد كرده و با دو قاشق غذاخوری روغن، نمك و فلفل مخلوط كرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم.

پیاز را با چهار قاشق سوپخوری روغن روی حرارت تفت می‌دهیم تا نرم و شفاف شود. سینه مرغ را اضافه می‌كنیم و دو دقیقه تفت می‌دهیم سپس فلفل دلمه‌ای را می‌افزاییم.

كدو، بادنجان و سیر را اضافه كرده و كمی نمك و فلفل زده مواد را از روی حرارت برداشته و دارچین می‌زنیم. زمانی كه سرد شد تخم‌مرغ‌ها را افزوده درون تابه‌ای كه در آن روغن ریخته و داغ شده کوکو را سرخ می‌كنیم.




کد: 2671 تاریخ نشر: ۱۳۹۱ شنبه ۹ دي بازدید: 9708 ساعت: 12:17 عصر
نسخه چاپی نسخه چاپی     ارسال به دوست

اخبار مرتبط با این خبر

ردیفتیترتاریخ
1 استقبال نوروزی موزه ویکتوریا و آلبرت لندن با غذاهای ایرانی ۱۳۹۹ جمعه ۲۹ اسفند
2 روش تهیه یک نوع کوکوی رژیمی ۱۳۹۳ شنبه ۱۰ آبان
3 روش تهیه کوکوی مجلسی سه رنگ ۱۳۹۳ سه شنبه ۱۵ مهر
4 جشنi‌های باستانی «خوراکی‌ها» در ایران ۱۳۹۳ چهارشنبه ۲ مهر
5 خمیر مرغ منبع باکتری‌های بیماری‌زا ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۷ شهريور
6 دستور تهیه چند غذای پیک نیکی برای آخر هفته ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۲ خرداد
7 آشنایی با روش پخت غذاهای ایرانی خوشمزه کم کالری ۱۳۹۳ پنج شنبه ۲۸ فروردين
8 15خوراکی برای تعطیلات نوروز ۱۳۹۳ شنبه ۲ فروردين
9 بهترین غذاهای شب عید ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۸ اسفند
10 دانستنی های شور و ترشیجات ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ آذر
11 بهترین ساندویچ کدام است؟ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۵ مهر


نظرات


چنگیزنادری

سلام خوب بود استفاده کردم

نظر شما

نام:
پست الکترونیکی:
نظر شما:
کد امنیتی:



نظرسنجی

عضویت در خبرنامه
نام :
ایمیل :
 

  با انواع غذاهای آلرژی‌زا آشنا شوید آلرژی‌های غذایی در سال‌های اخیر نگرانی‌های بسیاری ...

  کدام میوه های شیرین برای دیابتی ها مضر نیستند؟ مصرف روزانه سیب به علت كند كردن روند جذب قند در بد...

  این شایعات به ملون نمی چسبد! پایگاه خبری لقمه: ملون نه تنها سرطانزا نیست بلکه ...

موارد بیشتر...
ورود کاربران
نام کاربر:
کلمه عبور:
یاداوری کلمه عبور عضویت در سایت

گزارش و مقالات برگزیده

همه چیز درباره «تب کریمه کنگو» از شایعات تا تکذیب وزارت بهداشت پایگاه خبری لقمه: رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیردار وزارت بهداشت با تکذیب انتشار بیماری تب کریمه کنگو از طریق خوردن گوشت آلوده، تاکید کرد: برخی فکر می‌کنند که خوردن گوشت آلوده می‌تواند منجر به انتشار این بیماری شود؛ این موضوع را قویا تکذیب می‌کنم زیرا تنها عامل ابتلا به این بیماری تماس با لاشه و خون تازه حیوان بیمار است.
توصیه دکتر کرمانی برای جلوگیری از اشتباهات بعد پرخوری طی چند روز گذشته و یا شب گذشته به مهمانی و یا جشن عروسی یکی از دوستانتان رفته اید و حسابی پرخوری کرده اید؟
آیا مولتی‌‌ویتامین‌ها چاق می‌کنند؟ مولتی‌ویتامین‌ها باعث افزایش وزن نمی‌شوند. در حقیقت مصرف مولتی‌ویتامین در افراد دچار اضافه‌وزن باعث کاهش وزن هم می‌شود.
راهکارهای درمان بی اشتهایی کودکان بهبود وضعیت تغذیه،‌ گسترش و در دسترس بودن انواع خوراکی‌ها و البته تولید انبوه تنقلات متنوع اشتهای ناچیز معده‌های کوچک را به سرعت اشباع می‌کند و هنگامی که والدین مشاهده می‌کنند​ فرزندشان سر سفره غذا از خوردن امتناع دارد نگران و حیران می‌مانند که چگونه او را به خوردن تشویق کنند.